Кисела вода

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
да бе гујо ми бил у комшии а не сум знаела :tapp:
на кафица и локумче да го поканев :pipi:

иначе дајте бе една собиранка да напраиме у паркче :helou:
Ајде бе може да се договориме за собиранка за следниот викенд или во паркчето кај општината или кај тинексот кај Круме што е паркчето

M

M del Mar

Гостин
Ајде бе може да се договориме за собиранка за следниот викенд или во паркчето кај општината или кај тинексот кај Круме што е паркчето
епа може...кај ова општинава :helou: само да ги збереме сите мештани од кајганава

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Па не има доста имам некои другари што не се активни на кајганава,али сепак се членови ке ги повикам и нив

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Населбата ми изгледа онака добра. Сум прошетала и стварно има убави места. :)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Населбата ми изгледа онака добра. Сум прошетала и стварно има убави места. :)
Ехеее, да почнеш да шеташ по К.Вода, ќе се изнагледаш убави и интересни работи. Качи се до Пржино, ќе го видиш дури и Скопје :)
Не ја давам населбава за ништо бе :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.005
Поени од реакции
74.281
Ехеее, да почнеш да шеташ по К.Вода, ќе се изнагледаш убави и интересни работи. Качи се до Пржино, ќе го видиш дури и Скопје :)
Не ја давам населбава за ништо бе :)
Kaj ќе се качи кога виза бараме за кај нас :pos2::pos2::pos2:
Мала шала. Него еве од огнот што го палевме на Славија во Пржино

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Чикен од Каспер со многу кечап и сенф.

А перверзии. Топло ви препорачувам :D

H

^HITMAN^

Гостин
Во Кисела вода живеам веќе 3 години. Задоволен сум. Мирен и фин народ освен оние од пред центарот за наркоманите.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.005
Поени од реакции
74.281
Во Кисела вода живеам веќе 3 години. Задоволен сум. Мирен и фин народ освен оние од пред центарот за наркоманите.
Е де ни тие не се толку лоши:pipi: Да не се они ќе нема со кој да се смееме:vozbud::vozbud:

M

M del Mar

Гостин
По два месеци конечно не изненади сограѓанинот Бубе т.е Љупчо...
и едноставно неам коментар...меѓутоа забавно во секој случај
цитирам:
тии се викаш марија ии ќе ти препорачам да си купиш мазда пошто се римува со твоето име :tapp:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
По два месеци конечно не изненади сограѓанинот Бубе т.е Љупчо...
и едноставно неам коментар...меѓутоа забавно во секој случај
цитирам:
тии се викаш марија ии ќе ти препорачам да си купиш мазда пошто се римува со твоето име :tapp:
мене ми викаше летоска Мазда рх8 со не знам какви бандажи. А Мазда да се римува со Саше, е тоа не ми го рекол. И викаше дека не им праел муабет на Каролина и Сања Николиќ- забеган лик:tv:

M

M del Mar

Гостин
мене ми викаше летоска Мазда рх8 со не знам какви бандажи. А Мазда да се римува со Саше, е тоа не ми го рекол. И викаше дека не им праел муабет на Каролина и Сања Николиќ- забеган лик:tv:
Уште цитати...
Елена Ристеска живее во ново лисиче спроти аеродром :tapp:
Ти (сеа тука презимето ми го именува) олабави малку само на мажи/жени мислиш :tapp:
И сеуште има 13 испити до крај и планира да ги положи до 19-25 март :tapp: и да ја напушти милата ни населба

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Уште цитати...
Елена Ристеска живее во ново лисиче спроти аеродром :tapp:
Ти (сеа тука презимето ми го именува) олабави малку само на мажи/жени мислиш :tapp:
И сеуште има 13 испити до крај и планира да ги положи до 19-25 март :tapp: и да ја напушти милата ни населба
Мх, викаше дека ќе идел да живее во Крива паланка, а иначе 10 год. веќе е на шумарски. :tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom