GreenRoot
^Зелен^
- Член од
- 20 јули 2011
- Мислења
- 2.613
- Поени од реакции
- 2.235
Screenshot на телефон?Лол, како да го покажам мејлот, лаптоп да носам со мене?
полесно е да го испечатам мејлот или билетот
Sent from my LG-H830 using Tapatalk
Screenshot на телефон?Лол, како да го покажам мејлот, лаптоп да носам со мене?
Пишува ли таму- за да купите онлајн карта требе смартфон да имате?Screenshot на телефон?
Sent from my LG-H830 using Tapatalk
Ич да не се секираш ти и другите за мене. Си одам јас често во Синеплекс и добро си ги знам работите. Глупостите ги тресете ти и Злате.Како да не го памтам, глупостите на Марик се такоречи незаборавни.
Епа Злате сега тоа е, покачија Синеплекс цените, нема веќе за 150 денари Вторник и Четврток, сега строго Вторник, што мислиш ти ќе чека Марик секој втор ден по саатипол на каса карти да земе. Којзнае што мајтап си праи таму со него персоналов, де карти му крадеа, сега и не му ги скенираат. Којзнае што следно ќе му се задеси...
Многу цепидлачиш.Пишува ли таму- за да купите онлајн карта требе смартфон да имате?
Не знам како тоа, за све нешто денес, се подразбира дека имаш смартфон. Да не е задолжителен со раѓање?Многу цепидлачиш.
Па ОПЦИОНАЛНО е.Не знам како тоа, за све нешто денес, се подразбира дека имаш смартфон. Да не е задолжителен со раѓање?
Па испечати го тогаш, ако немаш смартфон, де.Лол, како да го покажам мејлот, лаптоп да носам со мене?
Jesus AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA каков карактер си!исти курац е, не знам која ти е дилемата.
Алудирајќи дека помеѓу дигитална и печатена форма едното е полесно!!!!Лол, како да го покажам мејлот, лаптоп да носам со мене?
и дека дека смартфон во 2019та е уред кој треба да се потенцира пошто само 5% од населението го имаат во држававаПишува ли таму- за да купите онлајн карта требе смартфон да имате?
Па исти курац бре, зарем за да купам карта онлајн морам да имам печатач или смартфон?Jesus AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA каков карактер си!
Па ти пиша
Алудирајќи дека помеѓу дигитална и печатена форма едното е полесно!!!!
и дека дека смартфон во 2019та е уред кој треба да се потенцира пошто само 5% од населението го имаат во државава
За кога ти ги конфронтирав аргументите дека печатена форма е покомпликуван начин затоа што не секој има принтер дома, меѓутоа секој има смартфон
тогаш е испадна дека "исти курац е"
Wow...
Е па еве - како ќе докажеш инаку дека си ја купил картата?Па исти курац бре, зарем за да купам карта онлајн морам да имам печатач или смартфон?
@Marick14 ќе ти објасни најдобро, тој е уходан.Па исти курац бре, зарем за да купам карта онлајн морам да имам печатач или смартфон?
Ќе видат таму кој ја купил, ја ќе извадам лк и ќе покажам дека сум баш тој.Е па еве - како ќе докажеш инаку дека си ја купил картата?
А како ќе видат таму кој ја купил? Ти стоиш пред влезот на салата, и чекаш да влезеш внатре, не си на каса. Тој што те пушта треба да носи компјутер со него, за да види, или треба да појде до благајните за да провери, а другите да чекаат додека да се врати?Ќе видат таму кој ја купил, ја ќе извадам лк и ќе покажам дека сум баш тој.