Falla vi Komiti.
Овој пат заслужено!!Брееј Албанија пак на ЕП.
Па и првиот пат беше заслужено не играа плејоф нити имаше Лига на Нации тогаш. беа една од првите две екипи во групат (освен ако немало некои контроверзни одлуки што не ги памтам, а ваљда ги референцираш)Овој пат заслужено!!
Znam da voopsto ne ti e lesno, paranojaaa.God of memes on Instagram: "Pozitiv na denot #throwback"
2,921 likes, 53 comments - memegodmk on October 11, 2023: "Pozitiv na denot #throwback".www.instagram.com
Честитки Тигри.
Па очигледно не ги памтиш.Па и првиот пат беше заслужено не играа плејоф нити имаше Лига на Нации тогаш. беа една од првите две екипи во групат (освен ако немало некои контроверзни одлуки што не ги памтам, а ваљда ги референцираш)
A ti shto pamtish ?Па очигледно не ги памтиш.
Не бе стварно, кажи на што мислиш, не ми мења ништо ова, не сум албанец нема да се навредамПа очигледно не ги памтиш.
Искрено ми е гајле дали ќе се навредиш или не.Не бе стварно, кажи на што мислиш, не ми мења ништо ова, не сум албанец нема да се навредам
Единствено нешто контроверзно што памтам у последниве години за некоја земја да кажам дека не се пласирала заслужено би била Франција кога Анри играше со рака против Ирска.
А ок, се сфаќаме онда, мислев тоа со дронот беше постара работа и сум заборавил дека во тие квалификации беше тоа. Ок, ти ја гледам логиката зошто тоа би ставило дамка, мене паметот ми отиде на спортски работи како поништени голови/пенали/картони или нешто такво, мислев нешто такво дека референцирашИскрено ми е гајле дали ќе се навредиш или не.
Ај бидејќи не ти текнува, а ти текнува на Анри што играл со рака против Ирска, утакмицата меѓу Србија и Албанија и дронот. Незаслужено е од аспект што двете репрезентации требаа да бидат казнети и утакмицата да не се рачуна како одиграна (како Ерменија и Азербејџан во квалификациите за ЕП 2008) или требаше да се доигра пред празен терен. Одлуките отидоа и на грб на Данска која би била втора во таа група.
abe kako e mozhno tolku budalli da bidete, stvarno ne ve razberam.Искрено ми е гајле дали ќе се навредиш или не.
Ај бидејќи не ти текнува, а ти текнува на Анри што играл со рака против Ирска, утакмицата меѓу Србија и Албанија и дронот. Незаслужено е од аспект што двете репрезентации требаа да бидат казнети и утакмицата да не се рачуна како одиграна (како Ерменија и Азербејџан во квалификациите за ЕП 2008) или требаше да се доигра пред празен терен. Одлуките отидоа и на грб на Данска која би била втора во таа група.
Не сакам јас ништо. Ниту едните, ниту другите ме интересираат. Не мораше да се доигра. Едноставно беше дека ако ја казнат едната репка, требаше да ја казнат и другата и нема после замарања и глупости и дронови летање над фудбалери. И толку, се сече тоа од корен и кај едни и кај други.abe kako e mozhno tolku budalli da bidete, stvarno ne ve razberam.
Igracite na Albanija edvaj spasija glava, ti sakash da se igra ushte ednash utakmaciva. Leee
Pa kako e mozhno da se kazni Albanija za slaba organizicija vo Beograd ?! Shto ako utre istoto ke go napravi eden Serbin, so istoto samo za da se kazni Albanija ? Imate be malku logika ?!Не сакам јас ништо. Ниту едните, ниту другите ме интересираат. Не мораше да се доигра. Едноставно беше дека ако ја казнат едната репка, требаше да ја казнат и другата и нема после замарања и глупости и дронови летање над фудбалери. И толку, се сече тоа од корен и кај едни и кај други.
Точно дека Србија требаше да биде казнета за нередите (гледано така требаше и Албанија да биде казнета за дуелот со Македонија кога се фрлаа бакљи врз навивачите, или Италија за дуелот со Србија кога ги пушти навивачите да фрлаат бакљи по терен). Ама кој го носеше дронот со мапата? Кој зеде да се тепа да ја брани мапата на сред терен? Немој сега во стил на жртва, ќе изгубеле глава, ќе било вака, ќе било така. Со која цел се носи таква парола, па уште и дрон да лета толку ниско на терен?? Еве и Ерменија истото го правеше со дрон пред еден месец и тие требаа да бидат казнети.Pa kako e mozhno da se kazni Albanija za slaba organizicija vo Beograd ?! Shto ako utre istoto ke go napravi eden Serbin, so istoto samo za da se kazni Albanija ? Imate be malku logika ?!