B
Beck's
Гостин
De be kolku si duhovit, vo vreme koga nisto ne vi ostana od toa sto tvrdite deka go imate se palite na trans za Kosovo
De be kolku si duhovit, vo vreme koga nisto ne vi ostana od toa sto tvrdite deka go imate se palite na trans za Kosovo
I kakva dopirna tocka ima ova sto si go citiral so kosovo, znameto, romanija?De be kolku si duhovit, vo vreme koga nisto ne vi ostana od toa sto tvrdite deka go imate se palite na trans za Kosovo
ако гледаш така, цела немачка француска и белгијска репка се со „странци“ ...На Албанциве ветер им дава и УЕФА, од 24 играчи дури 14 им се родени во странство. Не можеш ти да имаш избор да играш или за Косово, или за Албанија... гледам двајца до пред една година играле за Косово, сега дошле во Албанија. Но тоа е, нема што да им го бериме гајлето, реално треба да се луди ако за да не успеат да се пласираат. Не дека не е можно да се случи и тоа.
Германија нема ниту еден играч кој е роден надвор од Германија.ако гледаш така, цела немачка француска и белгијска репка се со „странци“ ...
Kancerot na ballkanot se znae koj e.. toj shto naprael 3 balkanski vojni vo 90'. A ako imash ti historija samo za sebe togash ok, drzhi go.ако гледаш така, цела немачка француска и белгијска репка се со „странци“ ...
Јас лично немам ништо против Албанија, и албанците што живеат таму.. Мене косоварите ми пречат, тие се канцерот на балканот.. Па 70% од албанците во Албанија не ги сакаат косоварите пошто се различно племе..
Ние ште ви дадем избор Адриатическо море или Вардар и там и овам ште плувате.Kancerot na ballkanot se znae koj e.. toj shto naprael 3 balkanski vojni vo 90'. A ako imash ti historija samo za sebe togash ok, drzhi go.
Богами се знае. Тука си у право. Никој нема дилема кој е канцерот на Балканот.Kancerot na ballkanot se znae koj e..
Бешикташ водеше 2-0 до 81’ минута и на крај изгуби 2:3 од Лугано | OffBesiktas Lugano, moze da mi najde nekoj highlights?