Квалификации за европските натпреварувања

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ибраими постигна гол за Марибор, во дуелот против Железничар.
Го повредија во 43...

Лол 3 црвени за Железничар за 11 минути и двајца повредени играчи на Марибор. Не можеме со игра, па ајде ќе ги тепаме. Кои кретени:facepalm:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Значи сепак со Дебрецен

М

Мартин`

Гостин
Го повредија во 43...

Лол 3 црвени за Железничар за 11 минути и двајца повредени играчи на Марибор. Не можеме со игра, па ајде ќе ги тепаме. Кои кретени:facepalm:
Ако издржат Железничар ќе биде интересно :icon_mrgr:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

F91 Dudelange

20 hours ago
tonight is our night! please help us and share this page. we are a amateur club and our players have to work. since they spend all their holidays for the first 2 rounds we are worried that it will be hard to get them free days for the next rounds (cl and el), so we need to find a sponsor. and the more fans we have the better! so share share share!!! merci, danke, thanks!!!
:pos:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.634
Поени од реакции
1.207
Утакмицата продолжена 5 минути, а Вида дава гол у 98.
А јебига кој им е крив на Бугариве, да можеа до утре ќе легаа по терен.

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Вистина е ! Jас сум многу афектиран од идиотската игра на Лудогорец. Беха подобри во целата утакмица, али после црвениот картон одиграха како абсолутни идиоти. Вака не се игра футбол и то пред очите на немски рефер.Со лежане не се печели утакмица.А е факт дека Динамо беше тотално слаб и само едно и сушто играха цел мач.-центриране во пеналтот. Али Лудогорец са абсолутни глупаци.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.150
Moraa nekako da ja naredat hrvatite, ipak lani im poklonija na Lion plasman dalje vo nokaut faza, im ostana duzen Platini, jebiga, u 98ma covece, i prvata utakmica haoticno sudenje, presedan do nekade e ova, ne deka mi e krivo za bugarive, koj gi ebe, ama apla e narEdena rabotava samo se ke ostane na masonski muabet za zagovor i nisto poveke.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Само да ви кажам дека сега видов на FB дека Џаро пред почетокот на мечот ја имал објавено како местена 2-1(Динамо-Лудогорец). Кој бил дома тоа време си се опарил асално

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Каква утакмица беше Динамо Загреб - Лудогорец аааууууу....(y)
Мамињо у ложа се преврте кога го даде Вида голот у 98 минута :pos:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Само да ви кажам дека сега видов на FB дека Џаро пред почетокот на мечот ја имал објавено како местена 2-1(Динамо-Лудогорец). Кој бил дома тоа време си се опарил асално
Џаро повторно на сцена,ако на тоа го додадеш и мамич,секако имаш добитна комбинација:).

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Дај профилот,пушти го тука :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Кога смо више кај џаро,он имаше изјавено дека нема друг профил освен тој што му е од емисијата,и дека не земал паре за утакмицете..

Kajgana Shop

На врв Bottom