Квалификации за СВЕТСКО ПРВЕНСТВО 2022

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.414
Поени од реакции
4.464
Кој знај ... Последно за Јунајтед вака се залетавме во ЛШ после добриот старт на почеток па видовме кај завршија
Само фановите на Јунајтед се залетаа тогаш хаха
Автоматски споено мислење:

ЛЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ ХАХАХАХАААААА ЦЕЛА ЛИ ПРОЈДЕ?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Рохохохоохохохохохоналдо ехехехехехехехехе пуши кур да ти ебам мајката пичкарска hhhhhhhhhh

Дај нека се изгуби овој Дмитровиќ да му ебам неспособниот.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Што е ова во Србија бе, каква селска федерација е ова да немаат гол лајн технологија во 2021?
Чист гол беше ова, а и вториот гол на Србија од офсајд беше изгледа.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.414
Поени од реакции
4.464
Треба сериозно да размислат да стават ВАР/гол-лајн технологија или барем уште 2ца судии кај головите. Ова е криминал :D

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Не се свири на ,,Маракана" ништо против домаќинот.
Терај.

Дмитровиќ би го тепал два дена и две ноќи за глупоста на крајот. Несигурен секогаш за репстација, Рајковиќ е подобра опција.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.279
Поени од реакции
14.619
Од ова нешто што погледнав овие денови, најпозитивно ме изненадија Турците и Србите. Овие вторите со Пикси почнаа да играат фудбал, после кој знае колку време.

Малта и Луксембург не сум ги гледал. :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.542
Поени од реакции
114.821
Рохохохохоохохохохоохохохохнахахахахахахахалдхохохохохохохохохох

Пушиииии кур пичко скапана смрдлива глуматорска, КУР МОЈ ШТО БЕШЕ ГОЛ, чиста линија у уста и го набијам на жена ти.

Куртон.
Морон.
Дебил.
Јухухухувентус

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
Како е можно професионалци да неможат да победат аматери?
Па овие од кафана, пекара, возат автобуси и на утакмица, и неможеш да ги победиш? Срам невиден е да не можеш да победиш аматери, ццццц.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Што е ова во Србија бе, каква селска федерација е ова да немаат гол лајн технологија во 2021?
Чист гол беше ова, а и вториот гол на Србија од офсајд беше изгледа.
Нема никој во квалификации гол лајн технологија.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Мене не ми е јасно како може Уефа да дозволи да на некои натпревари има Вар, а на некои не. Или на сите или на никој, што е ова сега.
Парите кај ги фрлаат, нека им помогнат на помаливе федерации да има Вар барем на еден стадион, а не вака.

И ова со Голлајн технологија мислев дека веќе сегде го има, а оно испадна на утакмица каква што е Србија-Португалија да мерат со лењир.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.542
Поени од реакции
114.821
Мене не ми е јасно како може Уефа да дозволи да на некои натпревари има Вар, а на некои не. Или на сите или на никој, што е ова сега.
Парите кај ги фрлаат, нека им помогнат на помаливе федерации да има Вар барем на еден стадион, а не вака.

И ова со Голлајн технологија мислев дека веќе сегде го има, а оно испадна на утакмица каква што е Србија-Португалија да мерат со лењир.
Нема во квалификации ни ВАР ни гол лајн, не е до Србија до ФИФА е.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Нема никој во квалификации гол лајн технологија.
Ај за Вар уште не е усовршено и е веќе сезона две. Ама голлајн технологија е веќе стара технологија, срамота е на вакво натпреварување да нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom