Квалификации за ЛШ: ВАРДАР Скопје - БАТЕ Борисов

Кој ќе помине во 3то коло ?

• Вкупно гласачи
    227
Статус
Затворена за нови мислења.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
да тепаше вардар да речевте местена вака... браво за вардар се надевам на домашен терен ќе успее да стигне до победа

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.855
Сега бев да оставам панталони за шиење и Албанци викаат и свират. Маме им ебам ботаничко. Се изнервирав бетер. Сега друг пат сакам да победиме само за нивни инат. хорда

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
А јас се кладам дека сите вие би биле пресреќни со 3-2 резултат да ви кажеше некој претходно.

Volta

Џонтра Волта
Член од
5 јуни 2012
Мислења
89
Поени од реакции
82
сите што кобевте против ВАРДАР да имате деца со даумов синдром, вие рак да фатите, цела фамилија у органи да си ја најдете фала многу чао пријатно
немој толку да колнеш моЉим те:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.711
Сега да напраи финта управата на Вардар, да ги направи цените на картите по некоја симболична цена, да се напуни цел Градски и да им го напунат голот и гаѓите на овие од Бате.

M

MrzaRules

Гостин
Ништо не е загубено, постигнатиот резултат е одличен за тимот на Вардар. Да се надеваме дека за реванш натпреварот Арената Филип II ќе се исполни, а Вардар ќе добие огромна помош од трибините да го елиминира фаворизираниот тим од Белорусија.

М

Мартин`

Гостин
Кога Вардар ја сврти од 1-0 на 1-2 викаа дека била местенка демек кец во двојка, кога им ја свртеа на Вардар пак викаат местенка на онлајн кладилници па ако гледаме така според вашата логика скоро сите барем 99% од утакмиците се “наместени“.

Дај уживајте и не тролајте со вакви предпоставки само, спремајте се за 25 пекол на трибини и да се испратат Бате со пораз ;)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Добро бе сите што го правдате Вардар како да не сте допреле топка? Па аматерски кога играме имаме кондиција за 90 минути они немале, да не треба јас место нив да вртам кругови околу стадион да им набијам кондиција? Кондиција и физичка спремност не е квантна физика, секој селски идиот може да набие кондиција ако секој ден трча и правилно се храни, не е некоја тешка филозофија.

Бавни биле у одбрана, епа нека фрлат копачките и нека садат краставици зашто аматерски кога играме поборбено и побрзо идеме у дуел и не ми зборете не било исто зашто ни БАТЕ не е Баерн па да речеш се труделе ама толку можеле.

Одбраната решето последните пола саат епа јасно дека ќе примиш гол а можеше и полошо да поминеме.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ја мислам дека зема добри пари Вардар ова ептен да си аматер за една минута нема шанса два гола да примиш посебно не во судиско продолжение......
А Јунајтед финалето ЛШ? Или и Баерн беа аматери и местеа. Можам уште минимум 20тина натпревари да ти најдам во најјаките лиги со пресврти во последните 4-5 минути.

И аман дај веќе престанете со тоа дека све е местено.
Во 89-та минута конечен кец во онлајн кладилници сигурно бил над 25 коефициент.
На полувреме следен гол дава Вардар сигурно било над 20 коеф.

Па направи ја математиката.

Не сакам да ширам неосновани теории, ама головиве што ги прими Вардар се благо кажано, многу сомнителни.
Незнам ти колку се имаш кладено ама ајде неколку работи.
Прво никогаш ама никогаш немало на полувреме коефициент следен дава гол 20 или над 20, макар играле и Барселона со некои од Лихтенштајн, таа квота варира најчесто од 6-9 при вакви коефициенти.

Друго, нити една онлајн кладилница нема да ти даде у 89та минута да ставиш голема сума на пари на Вардар и Бате Борисов, обично ги лимитираат уплатите на 300-400 евра а коефициентот сигурно не бил 25, обично 89-90та минута го укинуваат кладењето на конечен резултат и има само следен дава гол.

Имам окапувано на онлајн кладилници и кладење у живо порано.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Има плејоф по третата рунда, е тек таму чекаат тимови како Удинезе, Минхенгладбах, Лион и слично.
Абе луѓе шо ви е ко првпат да глеате ЛШ. :)

Овие НЕ МОЖАТ да му се паднат на Вардар. На Вардар може да му се падне некој што бил шампион во својата лига, не второ и третопласирани тимови од големиве лиги.

Значи доколку Вардар помине, во наредното коло може да се падне со:

Unseeded teams
Winner of match involving Sheriff Tiraspol
Winner of match involving Debrecen
Winner of match involving Maribor
Winner of match involving Ventspils
Winner of match involving Slovan Liberec
Winner of match involving Śląsk Wrocław
Winner of match involving HJK Helsinki
Winner of match involving AEL Limassol
Winner of match involving Ekranas
Winner of match involving Zestafoni
Значи во наредното коло се играат 10 наптревари, а во плеј-оф играат победниците од овие 10 тима, значи покрај овие горе, единствени други можни противници на Вардар се:

Winner of match involving Basel
Anderlecht
Celtic
Winner of match involving Red Bull Salzburg
Winner of match involving Dinamo Zagreb
CFR Cluj
Winner of match involving Žilina
Winner of match involving Partizan
Winner of match involving Helsingborg
Тоа е тоа, тие што не се прваци во своите лиги (Удинезе, Лил, Малага... ) неможе да се паднат со Вардар !!! :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Не клни бе па и ти како жена стара,кај виде некој против Вардар да е..еве ја од Куманово,па ќе навивам за Вардар и сакам да помине..не само Вардар,било која Мак. екипа да е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom