jovanovski
Motherfucker Jones
- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 3.789
- Поени од реакции
- 1.294
да тепаше вардар да речевте местена вака... браво за вардар се надевам на домашен терен ќе успее да стигне до победа
немој толку да колнеш моЉим тесите што кобевте против ВАРДАР да имате деца со даумов синдром, вие рак да фатите, цела фамилија у органи да си ја најдете фала многу чао пријатно
ti treba nesto?немој толку да колнеш моЉим те
А Јунајтед финалето ЛШ? Или и Баерн беа аматери и местеа. Можам уште минимум 20тина натпревари да ти најдам во најјаките лиги со пресврти во последните 4-5 минути.Ја мислам дека зема добри пари Вардар ова ептен да си аматер за една минута нема шанса два гола да примиш посебно не во судиско продолжение......
Незнам ти колку се имаш кладено ама ајде неколку работи.Во 89-та минута конечен кец во онлајн кладилници сигурно бил над 25 коефициент.
На полувреме следен гол дава Вардар сигурно било над 20 коеф.
Па направи ја математиката.
Не сакам да ширам неосновани теории, ама головиве што ги прими Вардар се благо кажано, многу сомнителни.
Не бе, ќе ти фатат клетвиве ќе ти испоумрат другарчињатаti treba nesto?
Абе луѓе шо ви е ко првпат да глеате ЛШ.Има плејоф по третата рунда, е тек таму чекаат тимови како Удинезе, Минхенгладбах, Лион и слично.
Значи во наредното коло се играат 10 наптревари, а во плеј-оф играат победниците од овие 10 тима, значи покрај овие горе, единствени други можни противници на Вардар се:Unseeded teams
Winner of match involving Sheriff Tiraspol
Winner of match involving Debrecen
Winner of match involving Maribor
Winner of match involving Ventspils
Winner of match involving Slovan Liberec
Winner of match involving Śląsk Wrocław
Winner of match involving HJK Helsinki
Winner of match involving AEL Limassol
Winner of match involving Ekranas
Winner of match involving Zestafoni
Тоа е тоа, тие што не се прваци во своите лиги (Удинезе, Лил, Малага... ) неможе да се паднат со Вардар !!!Winner of match involving Basel
Anderlecht
Celtic
Winner of match involving Red Bull Salzburg
Winner of match involving Dinamo Zagreb
CFR Cluj
Winner of match involving Žilina
Winner of match involving Partizan
Winner of match involving Helsingborg
бла, бла, бла...
Не клни бе па и ти како жена стара,кај виде некој против Вардар да е..еве ја од Куманово,па ќе навивам за Вардар и сакам да помине..не само Вардар,било која Мак. екипа да е.ti treba nesto?