Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Шведска 3-2 Холандија без Ибракадабра.
Лудило од меч било ова, за 2 мин - 2 гола на Швеѓаниве.

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Nema sansi da e namestena, ama nema sansi pa toa ne e Makedonija da mesti so Andora natprevarot odlucuvase za Evropsko ednostavno nemaa sreka Srbite ili ne bea dovolno dobri,a Vidic go sutirase penalot radi toa sto drugite nemaa madinja sepak Estonia ke bide lesen plen za sekoja ekipa i ke primi sigurno edna raka golovi :D Sepak da se pofalam denes pogodiv dva singla i toa Irska-Armenija 1-1&3+ i Francija-Bosna X2

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Дечки размислете малце..има некои луѓе што се над федерацијата и прецедателите и тие што казнуваат и што треба да бидат казнети...не е само за Видич или Ханданович..ако се мести натпревар нема тука лабаво..можеби знат дел од фудбалерите ама натпреварот мора да се намести поради огромни суми што се вложуваат во кладилниците и ниту една кладилница не смее да пропадни..не гледајте така ќе оделе на ЕП и 3,10 коефициент кога се работи за страшни суми што ние не можиме да ги замислиме...сега можеби и натпреварот не беше наместен но ова со видеото е премногу сумливо и не знам што да мислам сега за овој натпревар кога и сите гледаме како Ханданович прави очигледна гестикулација при изведувањето на пеналот а Видич ладнокрвно си шутна пополека на таа страна и око не му трепна...не знам не знам премногу очигледно е ова...

В

Вори

Гостин
Мене па ме интересира зошто не бранеа Стаменковиќ или Стојковиќ,туку беше повикан некој анонимус од голман.И ај тоа,туку прими гол од 30 метри безвезен.Она беше повеќе центаршут или пак лесна топка за голман,тој беше лобуван од таа далечина.Не заебавајте.

А

Анноун

Гостин
Шведска 3-2 Холандија без Ибракадабра.
Лудило од меч било ова, за 2 мин - 2 гола на Швеѓаниве.
Многу малку дискутиран меч тука , но од тоа што го видов швеѓаните изгинаа на теренот. Холанѓаните абер немаа од попуштање како и секогаш . Елмандер изигра партија на животот , а Исаксон на голот правеше чуда. Сосема заслужено директно место за Шведска.

Btw Слободниот на Калстром за 1-0 - must see

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Многу малку дискутиран меч тука , но од тоа што го видов швеѓаните изгинаа на теренот. Холанѓаните абер немаа од попуштање како и секогаш . Елмандер изигра партија на животот , а Исаксон на голот правеше чуда. Сосема заслужено директно место за Шведска.

Директен пласман како најдобра втора пласирана репрезентација.

Па дај видео да те е*ам. (y):)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Inaku Platini se isplasil da igraat baraz da ne im se padne slucajno Irska perduvi ke letale od petlite :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
коментаторот на РТС онеме после пеналот... а замислете Игорче го коментираше мечот Словенија - Србија...

Немања Видиќ за Европско Првенство, Немања Видиќ за ЕП, Немања Видиииииииќ..... иии што ли беше сега ова !? Ауууу страшно! :pos:

и класиката од Роналдо против Данска. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Сега го видов слободниот на Роналдо, маестрално. Ама кога ќе ми текне дека еден од стручњациве по фан клубовиве ме убедуваше еднаш дека Роналдо ги пуца слободниве на среќа :pos:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Сега го видов слободниот на Роналдо, маестрално. Ама кога ќе ми текне дека еден од стручњациве по фан клубовиве ме убедуваше еднаш дека Роналдо ги пуца слободниве на среќа :pos:
Кој бил тоа?Ја би рекол едно за тој играч колку и да не сакаш мораш да му даеш рака дека е најдобар нема што...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Кој бил тоа?Ја би рекол едно за тој играч колку и да не сакаш мораш да му даеш рака дека е најдобар нема што...
Не ми текнува точно кој беше, ама беше во темана за споредување фудбалери кога беше на ред меѓу Роналдо и Меси споредбата :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Данциве прилично ме изненадија. Водеа 2-0 со Португалија имаа чисти шанси од одлично изиграни напади и можеа да постигнат уште еден-два гола... По се изгледа заслужено одат директно понатаму иако Португалија по квалитет би се рекло е над нив ама ете колективно и не е, нешто слично како и колективниот успех на Босна...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Не ми текнува точно кој беше, ама беше во темана за споредување фудбалери кога беше на ред меѓу Роналдо и Меси споредбата :)
Да бидеме реални ја го мрзев Роналдо ама понатака почнав и да го респектирам,карактерот му е за нигде(најлош меѓу фудбалерите:pos:) ама што е најдобар,најдобар е нема оспорување тука овој играч е еднаставно комплетен и единствен што вреди 100 м спрема мене...Испод 50 гола на сезона не е а не е класичен шпиц!!

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.606
Поени од реакции
22.611
Настрана што е гомно од карактер, Кристијано е страшен индивидуалец, машина, со надчовечки физички предизпозиции.

Kajgana Shop

На врв Bottom