Многу малку дискутиран меч тука , но од тоа што го видов швеѓаните изгинаа на теренот. Холанѓаните абер немаа од попуштање како и секогаш . Елмандер изигра партија на животот , а Исаксон на голот правеше чуда. Сосема заслужено директно место за Шведска.Шведска 3-2 Холандија без Ибракадабра.
Лудило од меч било ова, за 2 мин - 2 гола на Швеѓаниве.
Директен пласман како најдобра втора пласирана репрезентација.Многу малку дискутиран меч тука , но од тоа што го видов швеѓаните изгинаа на теренот. Холанѓаните абер немаа од попуштање како и секогаш . Елмандер изигра партија на животот , а Исаксон на голот правеше чуда. Сосема заслужено директно место за Шведска.
Btw Слободниот на Калстром за 1-0 - must see
и класиката од Роналдо против Данска.Btw Слободниот на Калстром за 1-0 - must see
Кој бил тоа?Ја би рекол едно за тој играч колку и да не сакаш мораш да му даеш рака дека е најдобар нема што...Сега го видов слободниот на Роналдо, маестрално. Ама кога ќе ми текне дека еден од стручњациве по фан клубовиве ме убедуваше еднаш дека Роналдо ги пуца слободниве на среќа
Не ми текнува точно кој беше, ама беше во темана за споредување фудбалери кога беше на ред меѓу Роналдо и Меси споредбатаКој бил тоа?Ја би рекол едно за тој играч колку и да не сакаш мораш да му даеш рака дека е најдобар нема што...
Да бидеме реални ја го мрзев Роналдо ама понатака почнав и да го респектирам,карактерот му е за нигде(најлош меѓу фудбалерите) ама што е најдобар,најдобар е нема оспорување тука овој играч е еднаставно комплетен и единствен што вреди 100 м спрема мене...Испод 50 гола на сезона не е а не е класичен шпиц!!Не ми текнува точно кој беше, ама беше во темана за споредување фудбалери кога беше на ред меѓу Роналдо и Меси споредбата