Немој да си педерче стај клиповите кај што ти давам головиЈас тешко за неделава, се настинав, ако се опраам до недела, можда, ама не ми се верува...
до сега се играше на отворено и беше без платно, зш на игралиштено немаше платноПримате нови играчи? Може малку инфо кај се игра, колку пари? Јас би дошол ако одговара ама ќе треба со некој од вас, не го познавам баш Скопје.
Staresinite ke odlucat so tajno glasanjeПримате нови играчи? Може малку инфо кај се игра, колку пари? Јас би дошол ако одговара ама ќе треба со некој од вас, не го познавам баш Скопје.
Еден клип се аплоудира нешто као 6-7 саати, еднаш ми се прекинаа, сега ме фати некоја мрза, ама ќе бидат деновивеНемој да си педерче стај клиповите кај што ти давам голови![]()
Абе не прашувај, сигурно ја има утакмицата коа ни мавнаа дневен секс, 4:0 за црвените.Уште колку клипови има и колку голови има на тие клипови![]()
уствари кај знае јувенташ правилно да брои ...Еден клип се аплоудира нешто као 6-7 саати, еднаш ми се прекинаа, сега ме фати некоја мрза, ама ќе бидат деновиве
Мислам дека има само еден гол со пета кај што му го даде на Кавагучи, други голови твои нема...немаш докази, незнам за какви голови збориш![]()