Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Еден клип се аплоудира нешто као 6-7 саати, еднаш ми се прекинаа, сега ме фати некоја мрза, ама ќе бидат деновиве :D

Мислам дека има само еден гол со пета кај што му го даде на Кавагучи, други голови твои нема...немаш докази, незнам за какви голови збориш :icon_lol:
Го има мојот фамозен гол или ми го исече ? :(

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.549
Поени од реакции
5.305
Го има мојот фамозен гол или ми го исече ? :(
Ако мислиш на тој од првата утакмица што ми го даде, го нема, не е снимен. Првата утакмица ја имаше на првиот клип што ви го постирав, и до 12та минута мислам е снимано негде, изгледа после тоа ги дадовте головите ти и Чтулуху.

Ви ги нема нигде головите еј, на крај клиповиве ќе испаднат WhiteMamba's best saves compilation :icon_lol:

Член од
11 април 2012
Мислења
4.802
Поени од реакции
5.587
Ако мислиш на тој од првата утакмица што ми го даде, го нема, не е снимен. Првата утакмица ја имаше на првиот клип што ви го постирав, и до 12та минута мислам е снимано негде, изгледа после тоа ги дадовте головите ти и Чтулуху.

Ви ги нема нигде головите еј, на крај клиповиве ќе испаднат WhiteMamba's best saves compilation :icon_lol:
па коа ги поткупуваш камерманките нормално е дека ќе биде така. Ама најдобро беше беливе изведуваат корнер сите у противнички 16ник а тебе те снимаат реално за очекување беше да истрчаш и гол да дадеш :)

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.805
Поени од реакции
2.373
Кажете утре саат и колку кошта ако примате нови членови :D

C

Castiel

Гостин
не ставајте само лајкови дајте да изиграме...во балон ќе играме не надвор :D ајде пријавувајте се ваљда до другата недела ќе се собереме..или па во четврток ако најдеме термин

1 @Castiel
2.

Kajgana Shop

На врв Bottom