Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Тим2 (црни): @Del Piero best 10, @Fastforza, @Saeta Rubia, @Biomage, @The Edge^, @Артиљеро, @RickyLFC9, @Kaiser

Кажете од тука што преферите да играте.. Немојте да ми кажете само дека сите сте напаѓачишта :D
Јас се играм, у зависност од соиграчите ке видиме на лице место

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Член од
11 април 2012
Мислења
4.749
Поени од реакции
5.500
Не би се сложил, секој од игралите се поделени на следен начин сите што се пишани први на листата се горе доле со ист квалитет, вторите исто гледано е да се со сличен квалитет, и се така до последниот бар од оние со кои што сум игра до сега ќе гледав да се пишам со тебе ама ако направев така рики мислам дека ме чекаше со снајпер :)

@KembaW може за вашиот тим и јас сум во недоумица ама Пеџа го испофали Y, овој па си кажа дека Инферно е добар играч, за Cthulhu сите што играат почесто коа се собираме знаат дека е одличен, топче исто е одличен. Пеџа супер игра. Значи за вашиот тим сум скептик само поради дечкиве од прилеп зашто стварно не ги знам. И признавам вашиот тим и е најсомнителен може и стварно да сте слаби ама ако е така таму после 1-2 партии ќе смениме некој играч тоа е најмал проблем.

@Red John мислам дека ти праша за Незнаен Јунак колку љуѓе идете вие од прилеп??? Јас разбрав 3ца и мислев дека Незнаен Јунак = Инферно, ако грешно сум разбрал кажувајте со време да ја оправиме ситуацијава

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Не би се сложил, секој од игралите се поделени на следен начин сите што се пишани први на листата се горе доле со ист квалитет, вторите исто гледано е да се со сличен квалитет, и се така до последниот бар од оние со кои што сум игра до сега ќе гледав да се пишам со тебе ама ако направев така рики мислам дека ме чекаше со снајпер :)

@KembaW може за вашиот тим и јас сум во недоумица ама Пеџа го испофали Y, овој па си кажа дека Инферно е добар играч, за Cthulhu сите што играат почесто коа се собираме знаат дека е одличен, топче исто е одличен. Пеџа супер игра. Значи за вашиот тим сум скептик само поради дечкиве од прилеп зашто стварно не ги знам. И признавам вашиот тим и е најсомнителен може и стварно да сте слаби ама ако е така таму после 1-2 партии ќе смениме некој играч тоа е најмал проблем.

@Red John мислам дека ти праша за Незнаен Јунак колку љуѓе идете вие од прилеп??? Јас разбрав 3ца и мислев дека Незнаен Јунак = Инферно, ако грешно сум разбрал кажувајте со време да ја оправиме ситуацијава

Јас, епсилон, инферно и тој. :D

Член од
11 април 2012
Мислења
4.749
Поени од реакции
5.500
Шо коефициент има Рики уопште да не даде гол?
мал е коефициентот за тоа, игра со делпиеро и верувај ќе му намести некоја топка да застане на гол линија а овој да се сопне од неа и гол да даде :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Тим2 (црни): @Del Piero best 10, @Fastforza, @Saeta Rubia, @Biomage, @The Edge^, @Артиљеро, @RickyLFC9, @Kaiser

Кажете од тука што преферите да играте.. Немојте да ми кажете само дека сите сте напаѓачишта :D
Ја сум тежок шпиц, сидраш што влече по двајца на него. Кога ќе помислиш на мене, помисли на Рики Ламберт.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.749
Поени од реакции
5.500
Јас, епсилон, инферно и тој. :D
е тоа е веќе проблем, може ли да го додадеме кај вас во тим и онака не познавам никој од вас бар си се знаете и ќе може да си комбинирате подобро меѓу вас

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Ја сум тежок шпиц, сидраш што влече по двајца на него. Кога ќе помислиш на мене, помисли на Рики Ламберт.
Хахаха увек си ми најак со коментариве :)

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Најубаво би било да се игра 3 утакмици по 40 минути, али ќе имаат бајаги предност тие што се одморени, сепак ова е голем терен, а ние сме аматери. :D

Можеби најдобро би било со предлогот на викса, на некои пократки партии да се мењаме, немора 10 минути, али еве 20-25-30, како ќе одлучиме.

Инаку стварно третава екипи дефинитивно изгледа најјака. Шури и Ноуморгејзм се дефинитивно топ 5 играчи од сите тука, а неколку страни поназад некој пиша и за видук дека бил еден од подобрите, не сум го гледал.
Можда некој од нив тројца би можел да оди во првата екипа, кои изгледаат како најслаби, ама никој не им знае пола тим, енигма се, може ќе изненадат. :icon_mrgr:

Да земам камерче? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom