- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 32.892
- Поени од реакции
- 67.538
Чек бе, игравме заедно? Сериозен сум.Ако не си ме броел тогаш лажеш![]()
Чек бе, игравме заедно? Сериозен сум.Ако не си ме броел тогаш лажеш![]()
Top Scorer:Момци кај мене во ПП кладбите можат да стигаат
Без скриени давачки
(Провизија 5%)
знам дека си сериозен у мондано после утакмицата се запознавме јас требаше да игра во првичниот термин ама коа ставивте да биде саат време порано неможев да стигнам ради предавања па поминав да ве видам на крајЧек бе, игравме заедно? Сериозен сум.
брат ако играме 15 минути натпревар нема кога да се напраи замена...Не не, 7+1 со по 1 резерва во тим.
Топче ми делува као напаѓач, исто како и Nomoregames, за него може да се кладиме дека ке биде прв стрелец, знам кој ке му асистира. И асистенциите си утнал.Top Scorer:
RickyLFC9 - 1.80
Cthulhu^ - 1.90
Dr.House - 2.00
Castiel - 2.30
Most assists:
NomoregameS - 1.10
Epsilon - 1.60
Del Piero best 10 - 1.70
Saeta Rubia - 1.80
Most Clearances:
Топче - 1.40
Fastforza - 1.60
Stefan-kobe - 1.80
Peja989 - 6.70
Possession:
Тим 1 - 2.00
Тим 2 - 1.70
Тим 3 - 1.50
Фер е?
Те фалат си знаел да асистираш...Топче ми делува као напаѓач, исто како и Nomoregames, за него може да се кладиме дека ке биде прв стрелец, знам кој ке му асистира. И асистенциите си утнал.
Hint bluefinger![]()
Прифаќам пораз ама кога е рамномерна поделба, сепак вторава е доста пореална од првата што ја направи Рики и сам си го призна тоа во пп кога ги крчкавме тимовиве.@wiksa не сакаш да губиш а ?
Не, не, Топче ти е deep-lying plm, слично ко NomoregameS. Зависи од ситуацијата, ако им гази тимот нема да имаат ништо вака ко статистика, ако губат ќе почнат да шутираат и пуштаат длабински пасеви. За тебе не коментирам, ипак највише хемија има у вашиот тим.Топче ми делува као напаѓач, исто како и Nomoregames, за него може да се кладиме дека ке биде прв стрелец, знам кој ке му асистира. И асистенциите си утнал.
Hint bluefinger![]()
Само не им кажувај на Џон и Пеџа дека ги стаивме од иста у најслаб тим за да изгубатПрифаќам пораз ама кога е рамномерна поделба, сепак вторава е доста пореална од првата што ја направи Рики и сам си го призна тоа во пп кога ги крчкавме тимовиве.
не баш.Прифаќам пораз ама кога е рамномерна поделба, сепак вторава е доста пореална од првата што ја направи Рики и сам си го призна тоа во пп кога ги крчкавме тимовиве.