Не би се сложил, секој од игралите се поделени на следен начин сите што се пишани први на листата се горе доле со ист квалитет, вторите исто гледано е да се со сличен квалитет, и се така до последниот бар од оние со кои што сум игра до сега ќе гледав да се пишам со тебе ама ако направев така рики мислам дека ме чекаше со снајпер
@KembaW може за вашиот тим и јас сум во недоумица ама Пеџа го испофали Y, овој па си кажа дека Инферно е добар играч, за Cthulhu сите што играат почесто коа се собираме знаат дека е одличен, топче исто е одличен. Пеџа супер игра. Значи за вашиот тим сум скептик само поради дечкиве од прилеп зашто стварно не ги знам. И признавам вашиот тим и е најсомнителен може и стварно да сте слаби ама ако е така таму после 1-2 партии ќе смениме некој играч тоа е најмал проблем.
@Red John мислам дека ти праша за Незнаен Јунак колку љуѓе идете вие од прилеп??? Јас разбрав 3ца и мислев дека Незнаен Јунак = Инферно, ако грешно сум разбрал кажувајте со време да ја оправиме ситуацијава