Да. Ќе дојдеш ти следен пат?Sto ke snimas be kako pagjas u provalii?![]()
Никако ни на крај памет, баксуз сум за кајгана членови ни еден читав се нема вратено од вожња.Да. Ќе дојдеш ти следен пат?
мали дефектиВредеше качувањето нагоре до Пантелемон (со 174 паузи нормално) ама спустот по козјите патеки беше врв!
Па не баш, ова ни беше прва вожња. Јас во среда - четврток идам на одмор, така да може уште една до тогаш. Имаме фб чат, таму се договараме.Секој ден возите бе?
Оваа недела имате план нешто?
Во 9 е супер, таа тура е претежно рамен пат (аце ќе не јадеЈас сум слободен оваа недела од ~9 саат натака, нема да можам порано. Сакате да ја пробаме таа Волково-Орман-Злокуќани или како и да е? Има некое интересно место кај што ќе можеме да седнеме?
За 9 сабајле збори. Најбоље е тогаш, дури и порано.Абе зборите да се тргне околу 9 и уште да седнете некаде се мисли? Не бе другари времево е заникаде. Мн подобра опција е во 9 да се вратиме веќе.
Sent from летечи пингвин
Па тоа и јас реков де, мн порано да се тргне за во ( сабајле да се вратите/ме) после тоа на 740238950348 степени не се возиЗа 9 сабајле збори. Најбоље е тогаш, дури и порано.