Има доста кандидати.Ја поддржувам идејата. Но, освен поддржувачи, ме интересира дали навистина има кандидати и ентузијасти кои со конкретна акција можат да го оживеат радиото?
Супер, кога почнува со работа радиото?Има доста кандидати.![]()
Хах јас да кажам? Утре 19 часот, комкуренција на А1 вести!Супер, кога почнува со работа радиото?
Хичке Господ здравје да ти даде за идејава ама молим те во таа листа да нема турбофолкХах јас да кажам? Утре 19 часот, комкуренција на А1 вести!
Се шалам, ако може да пуштам да направам една плеј листа со некои 50 песни па да почнам! А после и музички желби ќе може.![]()
Ако ми речат јас да пуштам музика, одма прибирајте домашна ракиичка или винце и почнуваме со турбо за загревање!Хичке Господ здравје да ти даде за идејава ама молим те во таа листа да нема турбофолк![]()
A ја лудујемАко ми речат јас да пуштам музика, одма прибирајте домашна ракиичка или винце и почнуваме со турбо за загревање!Се разбира од по домче ќе си машиме со ручицама у вАздухУ!
![]()
Како направи шоуткаст сервер? И јас имам виртуал ДЏ ,знам како да пуштам али ме еби серверот.. ако може хелп или да не ти треба колега ?јас имам шоуткаст сервер ...а музика си пуштам преку виртуал дџ....добар квалитет е![]()
Слабо е со слушатели бе. Освен 3-4 другари никој друг нема. Имам пробано.јас веке имам мое радио и сам го одржувам...ако сакате можам и на вас да ви помогнам ?
бидејки бев модератор на еден сајт го ставив и радиото мое таму...иначе може да бидеме колеги..кој сака преку пп нека ме контактира ке ви дадам за серверо информации...ке ви кажам како да го поднесете и натака програма самоСлабо е со слушатели бе. Освен 3-4 другари никој друг нема. Имам пробано.