Кајгана радио во 2011?

• Креатор на темата Креатор на темата tRoLoLo-.-
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го сакате кајгана радиото во 2011 назад?

• Да , потребно ни е.

Гласови: 59 83,1%
  • Не , што ке ни е.

Гласови: 12 16,9%

• Вкупно гласачи
    71
Статус
Затворена за нови мислења.
Супер што сите ја поддржувате идејата. Сега останува реализацијата.

[затишје од година дена...]

Ја поддржувам идејата. Но, освен поддржувачи, ме интересира дали навистина има кандидати и ентузијасти кои со конкретна акција можат да го оживеат радиото?

Има доста кандидати. :)

Супер, кога почнува со работа радиото?

Хах јас да кажам? Утре 19 часот, комкуренција на А1 вести! :vozbud:
Се шалам, ако може да пуштам да направам една плеј листа со некои 50 песни па да почнам! А после и музички желби ќе може. :)

Хах јас да кажам? Утре 19 часот, комкуренција на А1 вести! :vozbud:
Се шалам, ако може да пуштам да направам една плеј листа со некои 50 песни па да почнам! А после и музички желби ќе може. :)

Хичке Господ здравје да ти даде за идејава ама молим те во таа листа да нема турбофолк :pos:

Хичке Господ здравје да ти даде за идејава ама молим те во таа листа да нема турбофолк :pos:

Ако ми речат јас да пуштам музика, одма прибирајте домашна ракиичка или винце и почнуваме со турбо за загревање! :pos: Се разбира од по домче ќе си машиме со ручицама у вАздухУ! :pos:

Ако ми речат јас да пуштам музика, одма прибирајте домашна ракиичка или винце и почнуваме со турбо за загревање! :pos: Се разбира од по домче ќе си машиме со ручицама у вАздухУ! :pos:

A ја лудујем
мое медено
Лудо лудо лудујем
Срце ледено

:pipi:

Шала на страна сега,што поскоро нека започне,Хич за диџеј :pipi:

Ете ацид,мислам дека доволно ме поддржаа? Од тебе останува да кажиш кога ќе оди радиото лајв он д нет :))

Бтв и јас сакам да се пријавам за ДиЏеј оваа година,3та со ред ми е,мислам дека ќе имам 3та шанса :(((

јас имам шоуткаст сервер ...а музика си пуштам преку виртуал дџ....добар квалитет е :)

Супер, кога почнува со работа радиото?

јас имам шоуткаст сервер ...а музика си пуштам преку виртуал дџ....добар квалитет е :)

Како направи шоуткаст сервер? И јас имам виртуал ДЏ ,знам како да пуштам али ме еби серверот.. ако може хелп или да не ти треба колега ? :P

Слабо е со слушатели бе. Освен 3-4 другари никој друг нема. Имам пробано.

бидејки бев модератор на еден сајт го ставив и радиото мое таму...иначе може да бидеме колеги..кој сака преку пп нека ме контактира ке ви дадам за серверо информации...ке ви кажам како да го поднесете и натака програма само :)

Ти пуштиф пп и мислам дека можеме таму да се договараме,доста е ОФ-ТОПИК, да се вратиме на поддршката на кајгана радио во 2011 :)))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom