imam kuce,vucjak i mnogu e ubav i golem i e najpametnoto kuce sto nekad sum go imavla i videla,i si go sakam najvise na svet,by the way se vika Hektor,a jas si go vikam Hektorce i Hektorisa-nagalenko
Аааа го продаваш??? или оооппсс се збунив тоа не беше оглас....мора да било опис!!!
Јас нааајмногу на свет сакам кучиња, кученца, кучки, кучишта, кучкишта.....во сите форми, бои, димензии....сум имала неколку до сега и многу си ги сакав ама судбината реши да биде сурова со мене и ми ги зема!!!ох проклета судбино-еве ти:bip: иии уште еве ти:pishtoldz ...... сериозно дури и џукели и дури и оние скитници големите што плашат!!мене напротив ми изгледаат многу тажни и мирни и мили иии ги сакам...ги сакам...ги сакам.....:cug:
Jas sekogas sum cuval kucinja i macki i okolu 5 godini cuvav papagal koj go fativ i si umre od prirodna smrt i sega cuvam kuce i macka.Vo sekoj slucaj treba da se ima uslovi da gi cuvas,a jas imam i to sega zasega.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.