- Член од
- 3 февруари 2012
- Мислења
- 24
- Поени од реакции
- 3
Марли-го крстив по кучето од филмот "Marley & Me" пошто ептен ми се свиѓаше филмот.Иако не е лабрадор пак мислев дека ќе му доликува вакво име на хаски...
X-Ray » X-TrusНекој да предложи име на буквата "Х" ? Се работи за лабрадор иако не е многу тоа релевантно.
Му одговараФигаро. Така се викаше кога ми го донесоа и немаше смисла да му мењам име Во почетокот не ми се свиѓаше како стои на мачор такво име, ама сега се навикнав и мислам дека баш му одговара А да, и кога го донесоа не си го знаеше името, ваљда не го викале по име, ама сега си го научи, па се огласува кога го викам
И мојот мачор веќе 3 ипол години се вика Фигаро Супер име за мачорФигаро. Така се викаше кога ми го донесоа и немаше смисла да му мењам име Во почетокот не ми се свиѓаше како стои на мачор такво име, ама сега се навикнав и мислам дека баш му одговара А да, и кога го донесоа не си го знаеше името, ваљда не го викале по име, ама сега си го научи, па се огласува кога го викам
Глушец е ова?Хјустон бељаџијата.
ДаГлушец е ова?
Има разлика и те каква... и јас имам стаор - најбоље е, Сотка се вика... пред година дена имав и 13 бебиња од господинот и љубавницата негова... све лепотанчиња.Да
Стаорец всушност. Има разлика.