Марли-го крстив по кучето од филмот "Marley & Me" пошто ептен ми се свиѓаше филмот.Иако не е лабрадор пак мислев дека ќе му доликува вакво име на хаски...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
X-Ray » X-TrusНекој да предложи име на буквата "Х" ? Се работи за лабрадор иако не е многу тоа релевантно.![]()
Му одговараФигаро. Така се викаше кога ми го донесоа и немаше смисла да му мењам имеВо почетокот не ми се свиѓаше како стои на мачор такво име, ама сега се навикнав и мислам дека баш му одговара
А да, и кога го донесоа не си го знаеше името, ваљда не го викале по име, ама сега си го научи, па се огласува кога го викам
![]()
И мојот мачор веќе 3 ипол години се вика ФигароФигаро. Така се викаше кога ми го донесоа и немаше смисла да му мењам имеВо почетокот не ми се свиѓаше како стои на мачор такво име, ама сега се навикнав и мислам дека баш му одговара
А да, и кога го донесоа не си го знаеше името, ваљда не го викале по име, ама сега си го научи, па се огласува кога го викам
![]()
Глушец е ова?Хјустон бељаџијата.
![]()
Да
Стаорец всушност. Има разлика.