коа сме веќе на темава,ја морам да ја искористам приликава да побарам аристократ персиски мачор со педигре да...ја задоволи мојата мачка
не,озбилно ако има некој соодветен партнер за моето маче,да праиме бизнис
Porano imav papagal edno 3-4 godini ama umre i od togas nemam nikakvo,a i porano koga sum imal 3-4 god sme imale papagal ama ne se sekavam skoro nisto na nego.
Jas pred mesec dena zemav zajace i mace. Zajaceto mi se vika Cubi a maceto Bubi. uste se mali a doma e lom posto gi cuvam vnatre. A pred nekoj den najdov edno malo macence vo eden kanal padnalo go izvadiv od tamo i go ostaviv vo edno bozem mirno maalo so fini lugje i mu ostaviv jadenje mislev ke go priberat denta. drugiot den odam da vidam so se desilo koga go vidov macenceto mi se skina srceto. Nekakvi dechishta nevaspitani go istepale odvaj disase zalnoto. Kakvi generacii se ovie sega da ti omrzne od deca zimi se. Nemozev da go ostavam taka mislev da zemam eden pogolem kamen i da go udram odgora da ne se maci. Ama kade jas zalovit sum ajde go pribravi si rekov ke go sredam ova mace pa posledno da e. I sega e ok oste neznam kako se vika ama keo prasam do posle. ke postnam i slikicki ama ne sega posto me mrzi
Ја имаВ ама имаВ едно мало срценце...срцно бело хрчаче се викаше ПИЦ ама ми умре од салмонела и многууу ми е жалл го чував година дена и ми умре бре:cry::cry::cry::cry::cry:
Ja iam papagal.Taka crven plav zut abe kolorit so da ti kazuemi rasata mislam deka e Rosella Parrot (od severozapadnite delovi na Avstralija).Pa go gnjavam , pa svirka abe milina:je:
ja mn sakam zivotni i sum cuvala mn (ribi,papagali zelki,macki kucinja)ama sea imam edna macka so u momentov ima mali macinja i mn se slatki.a dedo mi cuva nekolku kucinja i tie si gi druzam povremeno i mn gi sakam:wub:
Ова ко оглас ке биде ама ај...барам сијамско маченце на поклон...може и за пари, али никогаш не сум продавала и купувала животни секогаш сум подарувала и ми подарувале...така да ако има некој кој би бил ејбл да ми подари едно плс на пвт да ми пиши...неможам веке вака... сакааам сијамка и точка... ке ја разгалам највеке на свет и ке ме направи најсрекна на свет....фала пуно однапред...
denes temata domasno milenice mi e strasno bolna
moeto mace naj prekrasno koe go cuvam veke polni 7 godini go operiraa denes....nema da razvrzuvam a i momentalno placam
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.