Кајгана миленичиња

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
[/URL][/IMG] моето мацуленцуле,најубаво и најдебело на свет:)

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Jas imav kucence celi 1o godini ama mi zagina sega :(:( sega si kupiv novo mnogu e slatko,malecko belo ko topce e :)

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
коа сме веќе на темава,ја морам да ја искористам приликава да побарам аристократ персиски мачор со педигре да...ја задоволи мојата мачка:)
не,озбилно ако има некој соодветен партнер за моето маче,да праиме бизнис:)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Porano imav papagal edno 3-4 godini ama umre i od togas nemam nikakvo,a i porano koga sum imal 3-4 god sme imale papagal ama ne se sekavam skoro nisto na nego.

Cool

Untouchable
Член од
21 февруари 2006
Мислења
467
Поени од реакции
9
Имав куче Ирски Сетер, се викаше Бурбон и многу го сакав, ама од кога почина не можам да чувам друго.

Член од
21 декември 2005
Мислења
196
Поени од реакции
0
Jas pred mesec dena zemav zajace i mace. Zajaceto mi se vika Cubi a maceto Bubi. uste se mali a doma e lom posto gi cuvam vnatre. A pred nekoj den najdov edno malo macence vo eden kanal padnalo go izvadiv od tamo i go ostaviv vo edno bozem mirno maalo so fini lugje i mu ostaviv jadenje mislev ke go priberat denta. drugiot den odam da vidam so se desilo koga go vidov macenceto mi se skina srceto. Nekakvi dechishta nevaspitani go istepale odvaj disase zalnoto. Kakvi generacii se ovie sega da ti omrzne od deca zimi se. Nemozev da go ostavam taka mislev da zemam eden pogolem kamen i da go udram odgora da ne se maci. Ama kade jas zalovit sum :) ajde go pribravi si rekov ke go sredam ova mace pa posledno da e. I sega e ok oste neznam kako se vika ama keo prasam do posle. ke postnam i slikicki ama ne sega posto me mrzi :P

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Ја имаВ ама имаВ едно мало срценце...срцно бело хрчаче се викаше ПИЦ ама ми умре од салмонела и многууу ми е жалл го чував година дена и ми умре бре:cry::cry::cry::cry::cry::place:

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Имам едно мало слатко хрчаче Чичи (имево му е малце чудно знам) :icon_lol: Скоро 2 години го чувам и ептееееенннн си го сакам:icon_lol:

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Имам една мушичка дома!!!Уште е мала ама си ја растам ја па ми рекоа дека за некое време ќе станела шпанска!!!:kez::kez:

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ja iam papagal.Taka crven plav zut abe kolorit so da ti kazuem:pos:i rasata mislam deka e Rosella Parrot (od severozapadnite delovi na Avstralija).Pa go gnjavam , pa svirka abe milina:je:

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Немам а многу сакам, особено мачиња...многу ми се срцки, да си ги земеш у кревет и да си ги галиш...гушкаш....ама не смеам да чувам повеќе....:(

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
ja mn sakam zivotni i sum cuvala mn (ribi,papagali zelki,macki kucinja)ama sea imam edna macka so u momentov ima mali macinja i mn se slatki.a dedo mi cuva nekolku kucinja i tie si gi druzam povremeno i mn gi sakam:wub:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
ja si imam mace siemsko i 3 ribi i mn si gi sakam:kajg:

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Ова ко оглас ке биде ама ај...барам сијамско маченце на поклон...може и за пари, али никогаш не сум продавала и купувала животни секогаш сум подарувала и ми подарувале...така да ако има некој кој би бил ејбл да ми подари едно плс на пвт да ми пиши...неможам веке вака... сакааам сијамка и точка...:icon_lol: ке ја разгалам највеке на свет и ке ме направи најсрекна на свет....фала пуно однапред...:icon_lol:

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
denes temata domasno milenice mi e strasno bolna
moeto mace naj prekrasno koe go cuvam veke polni 7 godini go operiraa denes....nema da razvrzuvam a i momentalno placam

Kajgana Shop

На врв Bottom