Кајгана книга!

Статус
Затворена за нови мислења.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Па не би било лошо сите текстови од „Тука пишуваме на зададена тема“ да се најдат во таква книга како една збирка од прозни текстови и да се направи селекција на оние од „Прозни искри“.
Само предлагам, не знам што ќе одлучите. :)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Разгледајте по темата во која Виктор задава теми и оставете тука линкови од текстови што ви се допаѓаат. Сите нека остават по 10 на пример.
Груба бројка, де. :)
Dobro kazano Pcaj ama ja bar mislam deka bibilo bolje od Prozni iskri temata.. Sepak tamu imame site poveke sloboda. A od kaj Viktor toga bi trebalo za sekoja tema so ja ima dadeno po eden tekst da se izdvoi.. Da ima po 20 so isto ime ne e bas naj..

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Е ако се прај книга и јас ќе истворам нешто, па ако чини убо ќе биди.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ako treba tvorenje mozam da sednam sama da ja napisam i toa use denes ama ne e toa filmot.. Sea ke prolistuvame veke staveni tekstovi po forumov. Ok i novite sepak ne bi bile minus. Ajde sindikat pisi po temive nesgto da vidime?

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
почнав да ги читам од почеток,внимателно!
од тие,неколку што успеав да ги прочитам најголем впечаток ми оставија:
Разорбладе кисс-текстот за темата ‘‘Сонце мое‘‘
Валкер грл-текстот за темата ‘‘Сонце мое‘‘
Точкест-текстот на темата‘‘Чипка‘‘
Разорбладе кисс-текстот за темата ‘‘Часовник‘‘
продолжувам со останатите!!!

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
на темата „Кога би знаела дека не ја сакам‘‘
Серпико
Гравити Граве
Разорбладе Кис
Ада
Тореадор
Викторгг
Точкест

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
спајдар,ада и фортуне-текстовите со тема „Експлозија‘‘

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Напишано од Acid

Ние мажите можеби сме робови на на нашите ситни, банални уживања - деколтеа, добра забава, фудбал, меѓутоа за да ја преболиме раскинатата врска, ни треба нешто повеќе од див провод во град со другарите и луд секс за една вечер.

Можеби не верувате, меѓутоа раскинувањето и нас не боли!

Нормално, можеби одма ќе почнеме да излегуваме и да се гушкаме со новата девојка, но тоа е поради фактот што на сексуалните апетити
не влијае нашето скршено срце, а не поради тоа што сме спремни за нова врска.

Кога ќе го осетиме повторно вашиот мирис на постелата, или кога ќе се сетиме на чуството кое не обземало кога сме се гушкале во кревет... да, ни недостасувате многу.

Само, не очекувајте од нас тоа да ви го покажеме!

Затоа без генерализации од типот „мажите се поневерни“, „жените се курви“, „мажите потешко се вљубуваат“ и слично - сето тоа е индивидуална работа. Мажите ги искажуваат чувствата на поинаков начин, а тоа не значи дека сме поинакви од жените.
ова...

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
мислам дека ваквиот начин на селекција и не е баш најдобар избор!
затоа би предложил друга идеја:
-секој заинтересиран форумџија нека ги напише своите омилени 10 раскази и 10 песни(името на составувачот и на која тема).Но тие да бидат подредени од првото до десетото место според тоа колку му се допаѓаат!на прво место нека го стави расказот/песната што најповеќе му се допаѓа!на второ место расказот/песната што според него заслужуваат да се најдат на листата на тоа место!
според листите кои ќе ги добиеме-ќе го спроведеме гласањето!
расказите и песните кои ќе бидат на првото место на вашата листа ќе добијат по 10 гласа!оние кои ќе бидат на вторите места ќе добијат 9 гласа и тн...до оние кои ќе бидат на десетите места и ќе добијат само 1 глас!
ги очекувам вашите листи со омилени раскази и песни!

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
A zasto mislam deka podobro bi bilo da bide ili samo so pesni ili samo so raskazi?

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
да,да!но можеме одеднаш да ги одбереме и песните и расказите!

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
A ne e podobro da ima nekakov RED?
Da pocneme so ednoto pa so drugoto?
Vaka sme kasa popara.. Ako prajme neso da go prajme poleka.. Po red.. Sve otompotom.. Za da ne se napraj kalakurnica sve.. ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom