Кајгана книга!

• Креатор на темата Креатор на темата dejan_k
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Пред некој ден ми текна една интересна идеја!Прочитав голем број од текстовите кои се напишани на форумов и поголемиот дел од нив се многу интересни!
Тоа што се запали во мојата глава како идеја е дел од најдобрите текстови да се објават во книга!
Би било интересно да се направи предходно некое гласање за да се изберат најинтересните!Потоа да се дадат на лектура и да се понудат на некој издавачки центар!
Сите форумџии нека ги пишуваат своите идеии!
Се надевам дека оваа моја замисла нема да остане само на размислувања и идеии!

mmm Mnogu dobra ideja.. Stvarno ne e loso.. I e vsusnost uste pogolema motivacija na site sto pisuvaat.. Dobra zamisla dejan. Bravo!

Ај да не се пувам... браво Дејан шо ја изнесе идејава. Мене ми се мотка во глава подолго време... не во форма на книга, туку повеќе како некој алманах...

Али интересно е.

според мене-се што ни е потребно е силна желба и напорна работа!

Идејата е одлична (иако сум скептична во однос на реализацијата), ама под услов текстовите да се испечатат под псевдоним, алијас јузер нејм, што би рекле ние виртуелните луѓе.

Не сакам да се експонирам во јавност. :icon_lol:

дап...например Алманах за 2006/07,па за другата година исто итн,итн!

Ako bide kajgana kniga.. Ke bidat i pod user.. Nie kajgandziite po toa se prepoznavame po iminja ako pocneme ne e filmot ist :)))))))

Одлична идеја. Има текстови што вреди да се објават во јавност. Максимална подршка од мене, исто се согласувам со PSY за објавување под псевдоним.

A moze li predlozi na tekstovi od po temive da stajme sto bi mozele da odat vo taa so called kajgana kniga?

имате поддршка и од мене,стварно има преубави текстови ама да се објават под псевдоним зашто така се знаеме,да пишете симона или сл.од кај ќе знам која е:)супер идеја!!

за почеток мислам дека е ок-да дискутираме на кој начин ќе ги селектираме текстовите?

Dejan a zasto ne pocnes ti so izdvojuvanje na tie sto bi gi stavil zatoa sto i samata ideja bese tvoja?

ок!но јас не сакам да ги донесувам конечните одлуки!

Разгледајте по темата во која Виктор задава теми и оставете тука линкови од текстови што ви се допаѓаат. Сите нека остават по 10 на пример.
Груба бројка, де. :)

Ne konecnite.. Ajde daj nekoi predlozi pa da gi selektirame site zaedno?
Da glasame na nekoj nacin za najdobrite megu najdobrite.. Ajd.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom