Ја мислам исто е...и дај оваа мобилнава верзија живци искинавКако се викат на македонски аспарагус? Или исто е?
бтв, го обожавам....
Споро е ептен? Не е само мобилната... кај сите е така..а
Ја мислам исто е...и дај оваа мобилнава верзија живци искинав
И јас имав зготвено.......... или не влагам во игра зошто е со јајца наместо со патлиџани?Бидејки само Леандра се придржуваше до зададениот рецепт, таа нека смисли шо ќе предложи следната недела, после @коцка
a ti sakas da si igras so jajca bobe?ako sakas slobodno vlezi poigraj siили не влагам во игра зошто е со јајца?
Билтен и појадок за Ку воли Звезду, не за друго плата треба да земе за десетина дена
Прегледај го приврзокот 79990
Ане и јас сакам ваква сестра како тебе!Билтен и појадок за Ку воли Звезду, не за друго плата треба да земе за десетина дена
Прегледај го приврзокот 79990
Рецептиве одат паралелно со растот на БДП во држававакако оди надолу темата и рецептите не ме чуди следна задача да биде “леб и маргарин“
Камо бе предизвици, камо артиочки во винагрите сос, камо ладен шато на винцилирски начин, каде е филе од лист бомбај, ротшилд шунка, паштета од гулаби вирџил, лише ражничи на кинески начин,неаполски сладоледен бисквит, телешки шницли кордон блеу...
леле руска салата ммммммммјмјмјмјммххмхмхмххммхх