[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
а
Како се викат на македонски аспарагус? Или исто е? :confused:
бтв, го обожавам.... :)

Ја мислам исто е...и дај оваа мобилнава верзија живци искинав :)

Ма не споро, нема лиг оф копче, не можам да пишам на една тема поише пати зашто секое наредно мислење го брише претходното, не се менуваат стилови на форумот...уффг, а ја сум само преку мобилен :(
Треба да спомнам и храна за да не будам оф топик? :P и јас обожавам аспарагус!!! :D

Бидејки само Леандра се придржуваше до зададениот рецепт, таа нека смисли шо ќе предложи следната недела, после @коцка :icon_lol:
И јас имав зготвено.......... или не влагам во игра зошто е со јајца наместо со патлиџани? :)

како оди надолу темата и рецептите не ме чуди следна задача да биде “леб и маргарин“
Камо бе предизвици, камо артиочки во винагрите сос, камо ладен шато на винцилирски начин, каде е филе од лист бомбај, ротшилд шунка, паштета од гулаби вирџил, лише ражничи на кинески начин,неаполски сладоледен бисквит, телешки шницли кордон блеу...

како оди надолу темата и рецептите не ме чуди следна задача да биде “леб и маргарин“
Камо бе предизвици, камо артиочки во винагрите сос, камо ладен шато на винцилирски начин, каде е филе од лист бомбај, ротшилд шунка, паштета од гулаби вирџил, лише ражничи на кинески начин,неаполски сладоледен бисквит, телешки шницли кордон блеу...

Рецептиве одат паралелно со растот на БДП во државава :ROFLMAO:
--- надополнето: 20 декември 2013 во 18:02 ---
леле руска салата ммммммммјмјмјмјммххмхмхмххммхх

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom