[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Како се викат на македонски аспарагус? Или исто е? :confused:
бтв, го обожавам.... :)

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.175
Поени од реакции
13.790
Ма не споро, нема лиг оф копче, не можам да пишам на една тема поише пати зашто секое наредно мислење го брише претходното, не се менуваат стилови на форумот...уффг, а ја сум само преку мобилен :(
Треба да спомнам и храна за да не будам оф топик? :P и јас обожавам аспарагус!!! :D

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Бидејки само Леандра се придржуваше до зададениот рецепт, таа нека смисли шо ќе предложи следната недела, после @коцка :icon_lol:
И јас имав зготвено.......... или не влагам во игра зошто е со јајца наместо со патлиџани? :)

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
мордекај, сирењето ако е овчо.. го имаш мојот глас :D

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.175
Поени од реакции
13.790

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
како оди надолу темата и рецептите не ме чуди следна задача да биде “леб и маргарин“
Камо бе предизвици, камо артиочки во винагрите сос, камо ладен шато на винцилирски начин, каде е филе од лист бомбај, ротшилд шунка, паштета од гулаби вирџил, лише ражничи на кинески начин,неаполски сладоледен бисквит, телешки шницли кордон блеу...

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
како оди надолу темата и рецептите не ме чуди следна задача да биде “леб и маргарин“
Камо бе предизвици, камо артиочки во винагрите сос, камо ладен шато на винцилирски начин, каде е филе од лист бомбај, ротшилд шунка, паштета од гулаби вирџил, лише ражничи на кинески начин,неаполски сладоледен бисквит, телешки шницли кордон блеу...
Рецептиве одат паралелно со растот на БДП во државава :ROFLMAO:
--- надополнето: 20 декември 2013 во 18:02 ---
леле руска салата ммммммммјмјмјмјммххмхмхмххммхх

Kajgana Shop

На врв Bottom