moTaro be ama si loshmoTaro напиша:Alita, а ти си портпарол на Steve Vai?....
Додека не закачи песна останува на тоа дека е дробач. А после тоа, може да се дускутира.
Loverboy е позакон :wink:Anchi напиша:moTaro be ama si losh...a i ti lou
.
P.S. lou....MUMUZUMUNDI_-_wahnsinn_im_blut.Aj lajk it
![]()
Е јас тврдам дека целиот албум е закооооннн!!!!:wink:Goddess of Chaos напиша:Loverboy е позакон :wink:
Не ми е целта да се градам вајовски, иако многу го сакам ваи. Во последно време повеќе работам на изградба на свој сопствен стил, отколку да заличувам на некого. Всушност, не го ни кидам многу ваи, сум ја кинал Фор д лов оф гад на пола, ја скинав цела Touching Tounges, pola od Tender surrender i toa e.... Не можам да се пофалам дека Ваи го имам во прстот, но не се ни трудам да го скинам до даске. Мислам дека тоа не е целта. Целта е да се изградиш како музичар, да ги почитуваш сите стилови на музика, да ги цениш креативните луѓе, без разлика на кој стил му припаѓаат. Иначе, денес ги преслушав и снимките на мотаро, лувид, месаја.moTaro напиша:Е така бе друже Ваи. Сега лај слободноyou earn it!!
Иако мислам дека во солото имаш повеќе елементи на сатриани отколку ваи, али што викаш ако било пред 5 години, може помеѓу тоа време си се изградил по вајовски...
останува да видиме и то.
abe pokasno gi dobiv pesnichkiteGoddess of Chaos напиша:Loverboy е позакон :wink: