Кајгана бесплатен психолог (ЧДА верзија)

• Креатор на темата makedon^
  • Време на започнување

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Сите ми викаат дека сум ненормален...Дали е тоа нормално?

D

DeviL_32`

Гостин
А бе ми воскресна кучето...А пред да воскресне на тестаментот ми ја остави колата...И сега а треснав колата у бандерата кај што се измоча кучето. И сега ми бара оштета за колата. А кога ја возев колата бев под дејство на аљкохољ. Дали е ова некое проклетство или јас сум ненормален

п.с. Уште еден проблем имам...Го викнав другар ми на гости и тој мисли дека сум ненормален...Што да направем да не мисли дека сум ненормален??????????????????? :хаха:

И комшијата мисли дека сум ненормален бидејќи кај мене ечиТ мјузика од Тхе Гаме? Што да направаааааааам (хеадбанг)

Дали требе да се лечам во бардовци со останатите кајганџии? А?

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Продолжи со непиење ракија
Јас како еден од ретките кои не се алкохолизираат
го имам задоволството често да реметам пијани дечки и морам да
се пофалам чувството да реметиш некој пијан и безпомошен е...безценето
:pos2::pos2:
Ко не ти мава некој ќотек арен си, не знам воопшто како се дружат со тебе тие шо се *алкохолизираат*. Ако не пиеш не мора да се зафркаваш со пијани луѓе бре. Јас од вакви како тебе бегам со километри. Немој да се лутиш, чисто мое мислење морав да си го кажам. Велиш убаво било да се ремети безпомошен чоек а? Секоја чест.

Г

Господ

Гостин
Ко не ти мава некој ќотек арен си, не знам воопшто како се дружат со тебе тие шо се *алкохолизираат*. Ако не пиеш не мора да се зафркаваш со пијани луѓе бре. Јас од вакви како тебе бегам со километри. Немој да се лутиш, чисто мое мислење морав да си го кажам. Велиш убаво било да се ремети безпомошен чоек а? Секоја чест.
добро де се си има граници
нема ја да го изреметам овој на самоубиство да мисли
малце ко на к-15 шо викаше оној Го плашим:pos2:
не е дека ептен го убивам од ремет
ова е тема за сеир и игри нели:smir:

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
добро де се си има граници
нема ја да го изреметам овој на самоубиство да мисли
малце ко на к-15 шо викаше оној Го плашим:pos2:
не е дека ептен го убивам од ремет
ова е тема за сеир и игри нели:smir:
Епа Ок ти многу нападно го искажа тоа:smir:
Друго е да се смејш некој ко ќе е пијан(тоа е нормално) а друго е некој да го провоцираш да зборува глупости па да го снимаш па да го клајш на youtube и да го покажуваш на секој познаник(се надевам дека не го прајш ова)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ги читам постовиве од темава и многу ми се глупи ,без исклучоци . дали сум ненормален или јас сум единствениот нормален овде????:toe: помагајте луѓеееееее

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
ги читам постовиве од темава и многу ми се глупи ,без исклучоци . дали сум ненормален или јас сум единствениот нормален овде????:toe: помагајте луѓеееееее
леле ти си ненормален.од сите тука шо се жалат дека се ненормални ти си најненормален.
а за сите што се сомневаат ќе им речам да не ја преплавуваат темава со прашања од типот ,,Дали сум нормален?,, и да остават простор за посериозни проблеми а своите сомнежи да ги решат со тоа што ќе си купат тест за докажување (не)нормалност од аптека......

D

drle

Гостин
Пред да кењам го кревам капакот на шољата, и од ко ќе завршам го спуштам капакот. Дали тое ме прави нормална, исполнета личност или треба да се советувам со неуропсихијатар?:toe:

M

marsovka

Гостин
ДосаТно ми е и ми се убиваат луѓе што да правам?
да организирам лов заедно со моите пријатели или да сама да идам и кој собирам по пат онака рандом да пукам?луѓе мислам
и дајте предлози што да убивам пензионери или мали деца?

ToXic_

Booyah!
Член од
19 март 2009
Мислења
275
Поени од реакции
196
Убивај ги тие шо се ко макјл Џексон
ем правиш на народот услуга ем и ти се задоволуваш?

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
леле ти си ненормален.од сите тука шо се жалат дека се ненормални ти си најненормален.
а за сите што се сомневаат ќе им речам да не ја преплавуваат темава со прашања од типот ,,Дали сум нормален?,, и да остават простор за посериозни проблеми а своите сомнежи да ги решат со тоа што ќе си купат тест за докажување (не)нормалност од аптека......

фала на елементот, ова комплиментот :pipi:

Г

Господ

Гостин
Епа Ок ти многу нападно го искажа тоа:smir:
Друго е да се смејш некој ко ќе е пијан(тоа е нормално) а друго е некој да го провоцираш да зборува глупости па да го снимаш па да го клајш на youtube и да го покажуваш на секој познаник(се надевам дека не го прајш ова)
Не бе не сум до толку:smir:
сепак другари ми се додуша и на некој што не ми е другар или близок
тешко дека би го убил ремет треба некој што ептен ми иде на нерви кога е трезен да му се истурам кога е пијан(ова последново ми се има само еднаш десено:wink:)

Kajgana Shop

На врв Bottom