Ко не ти мава некој ќотек арен си, не знам воопшто како се дружат со тебе тие шо се *алкохолизираат*. Ако не пиеш не мора да се зафркаваш со пијани луѓе бре. Јас од вакви како тебе бегам со километри. Немој да се лутиш, чисто мое мислење морав да си го кажам. Велиш убаво било да се ремети безпомошен чоек а? Секоја чест.Продолжи со непиење ракија
Јас како еден од ретките кои не се алкохолизираат
го имам задоволството често да реметам пијани дечки и морам да
се пофалам чувството да реметиш некој пијан и безпомошен е...безценето
:pos2::pos2:
добро де се си има границиКо не ти мава некој ќотек арен си, не знам воопшто како се дружат со тебе тие шо се *алкохолизираат*. Ако не пиеш не мора да се зафркаваш со пијани луѓе бре. Јас од вакви како тебе бегам со километри. Немој да се лутиш, чисто мое мислење морав да си го кажам. Велиш убаво било да се ремети безпомошен чоек а? Секоја чест.
Епа Ок ти многу нападно го искажа тоа:smir:добро де се си има граници
нема ја да го изреметам овој на самоубиство да мисли
малце ко на к-15 шо викаше оној Го плашим:pos2:
не е дека ептен го убивам од ремет
ова е тема за сеир и игри нели:smir:
леле ти си ненормален.од сите тука шо се жалат дека се ненормални ти си најненормален.ги читам постовиве од темава и многу ми се глупи ,без исклучоци . дали сум ненормален или јас сум единствениот нормален овде???? помагајте луѓеееееее
леле ти си ненормален.од сите тука шо се жалат дека се ненормални ти си најненормален.
а за сите што се сомневаат ќе им речам да не ја преплавуваат темава со прашања од типот ,,Дали сум нормален?,, и да остават простор за посериозни проблеми а своите сомнежи да ги решат со тоа што ќе си купат тест за докажување (не)нормалност од аптека......
Не бе не сум до толку:smir:Епа Ок ти многу нападно го искажа тоа:smir:
Друго е да се смејш некој ко ќе е пијан(тоа е нормално) а друго е некој да го провоцираш да зборува глупости па да го снимаш па да го клајш на youtube и да го покажуваш на секој познаник(се надевам дека не го прајш ова)
извини ама не си ....ај ќе ти пратам гратис карта за бардовци преку пп :wink:Mi se diga samo na grdi devojki so edna noga .
dali sum normalen ?