Кајгана бесплатен психолог (ЧДА верзија)

• Креатор на темата makedon^
  • Време на започнување

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.769
Поени од реакции
5.062
Проблемов не е мој туку од другарками во последно време чудно се однесува 24/7 дена во неделата е необично напалена и еднашка (се срамам да кажам) ме напика во кош и сакаше на сила да ме измуват (боже мој колку ли само беше мека имав чуство дека ке ме силуват Голема миризлива крофна:kesa:) ,дури (ова мора да се напомене) по пат да докаже колку и недостигаат машки почна да се лигави врз сопствената рака што изгледаше крајно налудничаво и ментално ...Но ова не и се случува првпат и не само со мене туку и со другата ми моја верна другарка и заедно заклучивме дека ТРЕБА ДА СЕ ПРЕВЗЕМЕ СЕРИОЗЕН ЧЕКОР и затоа барам помош од сите вас добри души кои радо би сакале да помогнат...
Се двоумев дали да си го одземам животот ама ке почекам на вашиот совет....
Вечно благодарна ...LadyLove

Дај слика нејзина и контакт телефон по пп ..ова е сериозен проблем ..така ми се чини :nesum:

Г

Господ

Гостин
Ај биди и добра другарка и направи и го ќефот еднаш ама не заборавај да се снимате и да постираш негде тука за да може и ние да уживаме малце:helou:

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Дај слика нејзина и контакт телефон по пп ..ова е сериозен проблем ..така ми се чини :nesum:
Аку си скопјанец нема проблем а ак си нешо друго онадак да опитам па ке ти кажам....

Г

Господ

Гостин
Абе ти задоволи ја и снимај уз чинот така да сите ќе се задоволиме
и ќе бидеме задоволни дур на оваа пак не и се присака па пак
уште едно клипче ќе праите и така:pos2::pos2:

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Секоја вечер станувам во 5,пуштам компјутерот и работам на виртуал ди џеј.правам битови за траки..и се нервирам..салам сум..!?

Г

Господ

Гостин
Салам си бе
се глеа дека си креативен продолжи со ноќните смени:wink:

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Абе ти задоволи ја и снимај уз чинот така да сите ќе се задоволиме
и ќе бидеме задоволни дур на оваа пак не и се присака па пак
уште едно клипче ќе праите и така:pos2::pos2:
АБе аман не сум женски геј ја зато барам помош ...ве молам следен пат Поразуздани одговори овај поуздани....:pos2:

thekillagorilla

Мортус
Член од
20 февруари 2007
Мислења
610
Поени од реакции
12
Eve edno prasanje:

Kojznae kaj odi edno malo belo slonce?

za odgovor treba min 5 odgovori :P

D

drle

Гостин
Проблемов не е мој туку од другарками во последно време чудно се однесува 24/7 дена во неделата е необично напалена и еднашка (се срамам да кажам) ме напика во кош и сакаше на сила да ме измуват (боже мој колку ли само беше мека имав чуство дека ке ме силуват Голема миризлива крофна:kesa:) ,дури (ова мора да се напомене) по пат да докаже колку и недостигаат машки почна да се лигави врз сопствената рака што изгледаше крајно налудничаво и ментално ...Но ова не и се случува првпат и не само со мене туку и со другата ми моја верна другарка и заедно заклучивме дека ТРЕБА ДА СЕ ПРЕВЗЕМЕ СЕРИОЗЕН ЧЕКОР и затоа барам помош од сите вас добри души кои радо би сакале да помогнат...
Се двоумев дали да си го одземам животот ама ке почекам на вашиот совет....
Вечно благодарна ...LadyLove
Прати ја кај мене на една терапија и ќе биди како бајче некое време.:smir:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.358
Поени од реакции
30.735
у последно време сум многу уморна. нормална ли сум?

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.769
Поени од реакции
5.062
у последно време сум многу уморна. нормална ли сум?
Што е ненормално да си уморен :toe: ... можеби заморот доаѓа од неактивност ...колку и да е ова чудно .. мрдни малце од столот ..искочи на воздух или со дечкото вежбајте вештачко дишење ..:helou:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.358
Поени од реакции
30.735
Што е ненормално да си уморен :toe: ... можеби заморот доаѓа од неактивност ...колку и да е ова чудно .. мрдни малце од столот ..искочи на воздух или со дечкото вежбајте вештачко дишење ..:helou:
фала на советот :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom