ајдеАј со букви да погодуваме ))
Ада е крива,прва ја буцна прачкатаБидете фини не заебувајте нечиј сексуален живот
тоа се дознава по црни канали и во подруми се иде за да дознаеш кој ми е дечкоАда е крива,прва ја буцна прачката
Во име на сексуалниот живот,се повлекувам заедно со прашањето.И нее воопшто нема да ме интересира понатаму,кој е
Пер, прво чек дис аут е ова.ако не ви е јасно одговорот ви е на крај кажан :icon_cool
јеах исто ко што сметаш дека расправија на тема големи брат е излишна а сепак пишуваш на неаПер, прво чек дис аут е ова.
Второ, не знам за другите, али форумски членови/животи одамна не ме занимаат.
Трето, прашав баш зошо ти го приметив она што сега го цитираше, па ми беше смешна претпоставката дека на некој уопште би му било гајле со кој идеш и ствари.
Чил аут луѓе :/
Глобален феномен ко голем брат и море морони што го гледаат наспрам ти и твојот дечко...приметуеш разлика?јеах исто ко што сметаш дека расправија на тема големи брат е излишна а сепак пишуваш на неа
прво сериозна сум зошто има превише народ кој сериозно сваќа се а неам намера да се расправам и објаснувамГлобален феномен ко голем брат и море морони што го гледаат наспрам ти и твојот дечко...приметуеш разлика?
Првото ме фасцинира пошо постојат толку многу кретени кои сакаат да дискутираат за дешавките во и околу истото.
Второто...пер, искрено не ми е гајле Пак ќе речам, ми изгледаше податно за исмевање тоа дека некој уопште би разговарал околу истото :/
Трето, прашав баш зошо ти ja приметив реченицата шо ко одговор тука ја цитираше, па ми беше смешна претпоставката дека на некој уопште би му било гајле со кој идеш и ствари.
Чил аут луѓе :/
1. Каде е wot?