Кајгана актуел

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ај со букви да погодуваме :)))

M

marsovka

Гостин
Ај со букви да погодуваме :)))
ајде
знаете дека е ѓаѓање на празно нали?
Плус ќе речете дека е некој рандом член кој нема да види пичка наредните 3 години поради тоа што жениве имаат страв од мене :)))))

Бидете фини не заебувајте нечиј сексуален живот :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Бидете фини не заебувајте нечиј сексуален живот :)
Ада е крива,прва ја буцна прачката :icon_lol:
Во име на сексуалниот живот,се повлекувам заедно со прашањето.И нее воопшто нема да ме интересира понатаму,кој е :icon_lol:

M

marsovka

Гостин
Ада е крива,прва ја буцна прачката :icon_lol:
Во име на сексуалниот живот,се повлекувам заедно со прашањето.И нее воопшто нема да ме интересира понатаму,кој е
тоа се дознава по црни канали и во подруми се иде за да дознаеш кој ми е дечко

Не верувам дека вреди трудот :icon_lol:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
ако не ви е јасно одговорот ви е на крај кажан :icon_cool
Пер, прво чек дис аут е ова.

Второ, не знам за другите, али форумски членови/животи одамна не ме занимаат.

Трето, прашав баш зошо ти ja приметив реченицата шо ко одговор тука ја цитираше, па ми беше смешна претпоставката дека на некој уопште би му било гајле со кој идеш и ствари.

Чил аут луѓе :/

M

marsovka

Гостин
Пер, прво чек дис аут е ова.

Второ, не знам за другите, али форумски членови/животи одамна не ме занимаат.

Трето, прашав баш зошо ти го приметив она што сега го цитираше, па ми беше смешна претпоставката дека на некој уопште би му било гајле со кој идеш и ствари.

јеах исто ко што сметаш дека расправија на тема големи брат е излишна а сепак пишуваш на неа :icon_lol:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
јеах исто ко што сметаш дека расправија на тема големи брат е излишна а сепак пишуваш на неа :icon_lol:
Глобален феномен ко голем брат и море морони што го гледаат наспрам ти и твојот дечко...приметуеш разлика?

Првото ме фасцинира пошо постојат толку многу кретени кои сакаат да дискутираат за дешавките во и околу истото.
Второто...пер, искрено не ми е гајле :) Пак ќе речам, ми изгледаше податно за исмевање тоа дека некој уопште би разговарал околу истото :/

M

marsovka

Гостин
Глобален феномен ко голем брат и море морони што го гледаат наспрам ти и твојот дечко...приметуеш разлика?

Првото ме фасцинира пошо постојат толку многу кретени кои сакаат да дискутираат за дешавките во и околу истото.
Второто...пер, искрено не ми е гајле :) Пак ќе речам, ми изгледаше податно за исмевање тоа дека некој уопште би разговарал околу истото :/
прво сериозна сум зошто има превише народ кој сериозно сваќа се а неам намера да се расправам и објаснувам

второ победи дечко ми е :Трн во око ова де братот, ова де гардфилд уф повеќе се :nesum: се сакаме неверојатно ете кажав :back:

Среќна !!!!!!!!!!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Трето, прашав баш зошо ти ja приметив реченицата шо ко одговор тука ја цитираше, па ми беше смешна претпоставката дека на некој уопште би му било гајле со кој идеш и ствари.

*светлина од сите страни*
АЛЕЛУЈА!!!!!

Егоцентризам.
Обично се одраснува од појавава на 6 години, ама...Ah well.

А wot се ожени.
НА меден месец е.(Л)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Жени ај мир во судница.Не вреди општа туча...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
:/

Ја изглеа не сум од тука и се предавам пошо ваљда форумов уше некоја димензија има шо мене не ми е позната.

све накострешено бе

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
23:1 Минута ада дозна дека спаѓа во нова димензија . и дека можеби се допишува со луѓе од друга планета.
23:20 Почна дудлање на темата Кајгана нај членови 2009 :nesvest:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
И кој и е дечко на Марсовка сеа? Ај кога ќе дознаеме ќе ја срамиме, ќе и викаме ЉАЉАЉАЉАЉАЉААААА и со прст ќе ја покажуваме, ќе ја кажеме на учителката дека има дечко и ќе и се скара. ЉАЉАЉАЉАЉАА.

А се чудев зошто не сум можел да спијам добро синоќа... тоа да ти било од дилемите на темава :)))

Него Кајгана актуел мене вчера ми беше Адето, во посебно издание :)

Kajgana Shop

На врв Bottom