Кајгана Кантер собиранки

~~KASAP~~

God is a DJ
Член од
27 мај 2007
Мислења
824
Поени од реакции
4
Vazno ve utepavme :) Se shalam top sobiranka iako vi igravme 3 stazi 5 dushi :) I pak ve tepavme :):smir::baeh:

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
lee zakon e bilo , ile ako dade gospod ke odime..ako ima finansii od sr do sk e malce daleko ama po ova sto procitav..ne da me fati merak..:D
tuku ne mi e jasno kako na tolkava smea uopste ste igrale :D
poz

tuku btw dali sme dobredojdeni ...nemojda ne ispadite ..:Dza meto ne mene kako sto gledam ne sum vi po kejf :p

PlayBoY

I am the MuNgoS
Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.063
Поени од реакции
5
Eкстра беше :jupi: Невидено смеење, се запознав со многу дечки: Мудето Била на мое огромно задоволство (ист као што го замислував, закон човече) заедно со Коки - Мацедонијан (кул дечко, комедија жива, нема да го забораам среќниот НЅ на Даст 2 :pos:), потоа Хангри- ист као на сервер, само замара (шала:pos:) али кул дечко, Свежиот- закон дечко, али повисок го замислував, Потоа Д‘ Мен, мислев покрупен е, али супер е, Плеј Бој, гангстер прав, многу добро чоече, Касап- добар дечко, сеа те познав :smee:, ред, не го замислуав таков ни на крај памет. Се видов и со Тони со кого се знаевме од порано, кој го потврди добриот впечаток кај мене. и то :)

Се на се, топ беше. Не ми беше важен резултатот, важно заебавање падна. Се глеаме пак на некоја наредна собиранка :denca:
zaboraviv da kazam deka i MENE mi e milo sto gi zapoznav deckive,i slednata sabota pa da igrame,i ke zeam poveke pari :P za da ne igram 40 minuti :)
garf YOU ARE THE MAN BRO :)!!!! PEACE!!

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Ево ја преземам иницијативата па че организирам за следната сабота собиранка

СООПШТЕНИЕ - СОБИРАНКА

Наредниот викенд 27 - 28.10.2007(денот ќе се одреди според нивото на заинтересираност сабота или недела) се организира нова собиранка кујзнај која по ред. Очекувам нивото на присуство да се крене на високо ниво.. Постов го пишувам сега за да може да составиме листа. Листата ќе биде составена во петок околу 18:00 часот и ќе бидат резервирани компјутери за игра.

Место на дешавка : Ентернет или Инсомниа.

сите приговори кај мене на пп..​

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
ќе ве замолам само да ја пејстирате листата и да се допишете.. за прегледност плизз..

1. Касап
2. ТонЕЕЕнтер <3
3. Скаут-ман
4. Биља

Red

41M847
Член од
10 јуни 2007
Мислења
388
Поени од реакции
6