Кајгана Кантер собиранки

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Се договоривме ние више у 14.00 местото на пречек е во тајност:)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
на Свето место ќе не чека Била. :pos:

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Следната собиранка изгледа ке дојдаме Јас , дА.Crew i iverson :)

PlayBoY

I am the MuNgoS
Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.063
Поени од реакции
5
Ja bev,igrav,ama snemav vreme :( a pari FNI FNI... :) pozz ILE ke te cekam slednata sabota,i ke sednes do mene,da te zaebavam,a samo ako ne dojdes,ke viis ti! :)

Red

41M847
Член од
10 јуни 2007
Мислења
388
Поени од реакции
6
И така денес се собравме и беше тоБ имаш многу пуцање,смеење,ножеви итн итн

Прв тим :
Јас,ТонИнтер,Д Ман,Касап,ЏетоГолд,Плеј бој кој после 40 мин му снема време и така ние продолживме со 5 играчи

Втор тим :
Била Бонг,ХангриВолф,Мацедониан,Шорти,Гарфилд и уште еден ама не ми текнува кој беше

Демоа има од мене и од Тони

еве го од MEHE

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Еве го моето демо... не престанав со снимање. Игравме на D2, Inferno, Train и aim_sk_awp.
На првата мапа победивме 16-5 или 6. На втората изгубивме 16-7/8, што е добар резултат, со оглед на тоа дека игравме со пет играчи. =D
На третата мапа, т.е. траин, тепавме 7-1 кога мењаа мапа нашите противници. :D:D
И на крајот, изгубија 14-10 на awp мапата.
ToБ собиранка.
Демо, тука.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Супер собиранка беше. Урлавмо ко ненормални кога ќе убиевме некого со хеадшот а камоли кога некој ќе ставеше нож.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Закон беше све....
Шорт брат Афрото ти е топ:)..Гарф топ чоече конечно да се упознаам со него....овации на секое убиство смеење цел ентернет ечеше од нас...закон беше се....слаби беа овие Тон им попуштавмеhehe....Дикле...!

Red

41M847
Член од
10 јуни 2007
Мислења
388
Поени од реакции
6
хаххахах слаби вика ја памтиш првата рунда на инферно :pos:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
А ти памтиш ножето што го прими од Мацедониан:pos::pos::pos:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Дечки... а памтите дека за ова постои мсн? =)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Eкстра беше :jupi: Невидено смеење, се запознав со многу дечки: Мудето Била на мое огромно задоволство (ист као што го замислував, закон човече) заедно со Коки - Мацедонијан (кул дечко, комедија жива, нема да го забораам среќниот НЅ на Даст 2 :pos:), потоа Хангри- ист као на сервер, само замара (шала:pos:) али кул дечко, Свежиот- закон дечко, али повисок го замислував, Потоа Д‘ Мен, мислев покрупен е, али супер е, Плеј Бој, гангстер прав, многу добро чоече, Касап- добар дечко, сеа те познав :smee:, ред, не го замислуав таков ни на крај памет. Се видов и со Тони со кого се знаевме од порано, кој го потврди добриот впечаток кај мене. и то :)

Се на се, топ беше. Не ми беше важен резултатот, важно заебавање падна. Се глеаме пак на некоја наредна собиранка :denca:

Kajgana Shop

На врв Bottom