mr.wicket
limitless..
- Член од
- 20 јуни 2005
- Мислења
- 5.127
- Поени од реакции
- 519
Најубаво, прекрасно.. Немам зборови, башка во твое друштво :wub: :back:JeCILaDy напиша:Кажи, а?
Најубаво, прекрасно.. Немам зборови, башка во твое друштво :wub: :back:JeCILaDy напиша:Кажи, а?
Kade?MoNa` напиша:Ах,остај ти на фонтана.Не се сите за на фонтана.Кај можиш шмизлите на фонтана да ги пуштиш:pos2: Бтв.Те видов тебе Термос денес по корзото.
Ееееејјјј!!!!!!!! :pishtoldzTermos напиша:Kade?
Jas ne rekov deka fontana e za site, iako ima i takvi ushpicani sho idat radi deckovcite(citaj, greshki na prirodata)
Еве јас ќе се пријавам како фино детенце што понекогаш седи на фонтанаJeCILaDy напиша:Ееееејјјј!!!!!!!! :pishtoldz
Јас познавам фини деца шо седат на фонтана!!! Не зборај така...
Пошто јас подолго време не се шетав низ БТ (на одмор бев) врска неам кај е Соренто а по муабетов ми се приоде таму.mr_wicket напиша:Незнам за кафичите... ааама Соренто (пицерија е) мх мх мх.. Такво нешо нема ни у Холувуд бе. Лепота од место.. Се залјубив јас. :wub:
Одма карши Гроздот.Jimmy напиша:Пошто јас подолго време не се шетав низ БТ (на одмор бев) врска неам кај е Соренто а по муабетов ми се приоде таму.
Дајте локација. :mist:
Нема шанси да не ти се допадне. Прекрасно место со итаљански стил и опасно музиче.Jimmy напиша:Пошто јас подолго време не се шетав низ БТ (на одмор бев) врска неам кај е Соренто а по муабетов ми се приоде таму.
Дајте локација. :mist:
Соренто??? абе ајде... 2 пати имам појдено и два пати седам со дечиња од 5 години кои организираат роденден, и ми се качуваат на глава...mr_wicket напиша:Нема шанси да не ти се допадне. Прекрасно место со итаљански стил и опасно музиче.
Јас бев таму со девојка ми. Прекрасно си поминав. Измислено е за со девојка.
И најбитното, има прекрасни пици, башка ефтини.
NE mislev za tie sho sedat na fontana, tuku za tie sho imat ushpicani zenski, oti od edna strana se prat ufilmani, se za muzikata ne znam so, gi plukat takvite, a so takva odi..inace, pogolema e verojatnosta da najdis fini luge na fontana otkolku vo magnet na pr..samo za sreka takvite "greshki na prirodata" se retkiJeCILaDy напиша:Ееееејјјј!!!!!!!! :pishtoldz
Јас познавам фини деца шо седат на фонтана!!! Не зборај така...
Еееј .. колку време немаш одено таму бе ? Нема малишани шо прат родендени, нема ни гужва. Баш е пријатно.MoNa` напиша:Daj ne zafrkavajte be Jelena ..SORENTO?!?!?! De Niro ,La cazza Bure aman od tolku poubaj mesta Sorento ste go odbrale? Kako so veli Dimitar samo malisani nekoj ima rodendeni slavat.Ima mn poubaj mesta od Sorento .
Немаш среќа пријателе. Прекрасно беше, јас коа бев. А за пиците не праам муабет.Димитар напиша:Соренто??? абе ајде... 2 пати имам појдено и два пати седам со дечиња од 5 години кои организираат роденден, и ми се качуваат на глава...
+ не е толку добра пицата... има и подобри
Се е до вкус. И мене не ми се свиѓа Де Ниро. Па то е то.MoNa` напиша:Daj ne zafrkavajte be Jelena ..SORENTO?!?!?! De Niro ,La cazza Bure aman od tolku poubaj mesta Sorento ste go odbrale? Kako so veli Dimitar samo malisani nekoj ima rodendeni slavat.Ima mn poubaj mesta od Sorento .
Хм, е па ајде јас и Мона ќе одиме во буре? Важи? вие одете Сорентоmr_wicket напиша:Немаш среќа пријателе. Прекрасно беше, јас коа бев. А за пиците не праам муабет.
Се е до вкус. И мене не ми се свиѓа Де Ниро. Па то е то.
Мене не ме земате? Гладно детенце ќе го оставите да умре за јадење а?MoNa` напиша:хехехеххе,ете ние ке си одиме Буре на пица,на панцерота,ке си пиеме по едно сокче а вие во Соренто јадете си во убава италијанска атмосфера со убаво музиче.