Кафулињата во БИТОЛА

Termos

I rule, I'm a ruler!
Член од
26 јуни 2006
Мислења
77
Поени од реакции
4
MoNa` напиша:
Ах,остај ти на фонтана.Не се сите за на фонтана.Кај можиш шмизлите на фонтана да ги пуштиш:pos2: Бтв.Те видов тебе Термос денес по корзото.
Kade?:icon_lol:
Jas ne rekov deka fontana e za site, iako ima i takvi ushpicani sho idat radi deckovcite(citaj, greshki na prirodata)

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Termos напиша:
Kade?:icon_lol:
Jas ne rekov deka fontana e za site, iako ima i takvi ushpicani sho idat radi deckovcite(citaj, greshki na prirodata)
Ееееејјјј!!!!!!!! :pishtoldz

Јас познавам фини деца шо седат на фонтана!!! Не зборај така...

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
JeCILaDy напиша:

Еве јас ќе се пријавам како фино детенце што понекогаш седи на фонтана :)

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
mr_wicket напиша:
Незнам за кафичите... ааама Соренто (пицерија е) мх мх мх.. Такво нешо нема ни у Холувуд бе. Лепота од место.. Се залјубив јас. :wub:
Пошто јас подолго време не се шетав низ БТ (на одмор бев) врска неам кај е Соренто а по муабетов ми се приоде таму. :vozbud:
Дајте локација. :mist:

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Jimmy напиша:
Пошто јас подолго време не се шетав низ БТ (на одмор бев) врска неам кај е Соренто а по муабетов ми се приоде таму. :vozbud:
Одма карши Гроздот.

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Jimmy напиша:
Нема шанси да не ти се допадне. Прекрасно место со итаљански стил и опасно музиче.
Јас бев таму со девојка ми. Прекрасно си поминав. Измислено е за со девојка.
И најбитното, има прекрасни пици, башка ефтини.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
mr_wicket напиша:
Нема шанси да не ти се допадне. Прекрасно место со итаљански стил и опасно музиче.
Јас бев таму со девојка ми. Прекрасно си поминав. Измислено е за со девојка.
И најбитното, има прекрасни пици, башка ефтини.
Соренто??? абе ајде... 2 пати имам појдено и два пати седам со дечиња од 5 години кои организираат роденден, и ми се качуваат на глава...
+ не е толку добра пицата... има и подобри

Termos

I rule, I'm a ruler!
Член од
26 јуни 2006
Мислења
77
Поени од реакции
4
JeCILaDy напиша:

:) NE mislev za tie sho sedat na fontana, tuku za tie sho imat ushpicani zenski, oti od edna strana se prat ufilmani, se za muzikata ne znam so, gi plukat takvite, a so takva odi..inace, pogolema e verojatnosta da najdis fini luge na fontana otkolku vo magnet na pr..samo za sreka takvite "greshki na prirodata" se retki

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Daj ne zafrkavajte be Jelena ..SORENTO?!?!?! De Niro ,La cazza Bure aman od tolku poubaj mesta Sorento ste go odbrale? Kako so veli Dimitar samo malisani nekoj ima rodendeni slavat.Ima mn poubaj mesta od Sorento .

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
MoNa` напиша:
Daj ne zafrkavajte be Jelena ..SORENTO?!?!?! De Niro ,La cazza Bure aman od tolku poubaj mesta Sorento ste go odbrale? Kako so veli Dimitar samo malisani nekoj ima rodendeni slavat.Ima mn poubaj mesta od Sorento .
Еееј .. колку време немаш одено таму бе ? Нема малишани шо прат родендени, нема ни гужва. Баш е пријатно.

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Димитар напиша:
Соренто??? абе ајде... 2 пати имам појдено и два пати седам со дечиња од 5 години кои организираат роденден, и ми се качуваат на глава...
+ не е толку добра пицата... има и подобри
Немаш среќа пријателе. Прекрасно беше, јас коа бев. А за пиците не праам муабет.

MoNa` напиша:
Се е до вкус. И мене не ми се свиѓа Де Ниро. Па то е то.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
mr_wicket напиша:
Немаш среќа пријателе. Прекрасно беше, јас коа бев. А за пиците не праам муабет.

Се е до вкус. И мене не ми се свиѓа Де Ниро. Па то е то.
Хм, е па ајде јас и Мона ќе одиме во буре? Важи? :) вие одете Соренто

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
хехехеххе,ете ние ке си одиме Буре на пица,на панцерота,ке си пиеме по едно сокче а вие во Соренто јадете си во убава италијанска атмосфера со убаво музиче.:):):)

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
MoNa` напиша:
хехехеххе,ете ние ке си одиме Буре на пица,на панцерота,ке си пиеме по едно сокче а вие во Соренто јадете си во убава италијанска атмосфера со убаво музиче.:):):)
Мене не ме земате? Гладно детенце ќе го оставите да умре за јадење а? :(

Kajgana Shop

На врв Bottom