Кафулињата во БИТОЛА

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
ragazza напиша:
Kaj Begoto , Fx ili tri fx kako se vika , super latino muzice , ubaf svet i mnogu zabavno da i guzva ama top mestence e ...

Fx e тотално okay,само некако одат постари така?
А тоа Бегото...Хм...Не сум упатена каде е????

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
JeCILaDy напиша:
Инаку, сеа летово, најчесто си шеткам по Широк Сокак, или пак на кафица во Iguchi или Intermezzo.
Е тоа е само Широк Сокак останува или надвор по кафулињата што се по главната улица...Кафица ама не даваат ноќе кафица нигде не знам што им е филмот...Патем има некој ојдено Интермецо сега брзо ноќе или Игучи,како е шемата,немам ојдено (од оправдани причини) од јуни...Тогаш беше топ,а сега не знам не сум во тек,не бев свртена Бт,ама I'll be back

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
АуРоРа напиша:
Fx e тотално okay,само некако одат постари така?
А тоа Бегото...Хм...Не сум упатена каде е????
Ale istoto mestence e , prekarot na gazdata e to :) Postari sto znam jas ne sum bash mlada taka da mene super mi bese :)

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
АуРоРа напиша:
Е тоа е само Широк Сокак останува или надвор по кафулињата што се по главната улица...Кафица ама не даваат ноќе кафица нигде не знам што им е филмот...Патем има некој ојдено Интермецо сега брзо ноќе или Игучи,како е шемата,немам ојдено (од оправдани причини) од јуни...Тогаш беше топ,а сега не знам не сум во тек,не бев свртена Бт,ама I'll be back
Сеуште е топ. :) И има убај луѓе.

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Море цело лето се неам в кафич свртено (т.е Бт се неам свртено),ја чекам Аурора и тетка ми Рагаца да дојдат да се оди негде,оти сама не ом. :) :)

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
`AnGe|4E` напиша:
Море цело лето се неам в кафич свртено (т.е Бт се неам свртено),ја чекам Аурора и тетка ми Рагаца да дојдат да се оди негде,оти сама не ом. :) :)

Штом ме чекаш мене готово лесно прајме:),само кажи кај ќе одиме пошо јас ама ич не сум во тек со Битолската шема.Колку шо успеав да напрам муабет со другари,изглеа нигде посебно не е,ама ај...Пиши ПП и се глеаме Бт...Вери Вери сун,пошо СКопје поќе не се доседва,а и Охрид бев 100 пати.

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
JeCILaDy напиша:
Сеуште е топ. :) И има убај луѓе.

Имало убај луге пошо тој на врата е филм и не ги пуштал сите.Мајтап.Ама Ко така да ме информираја од Бт

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Многу ми се допаѓаше Deep мирно место, џез музика, ако имав добро друштво... подобро местенце нема... знаете некој некое слично??

А за забава ... навечер... хмм.. Позитив...

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
АуРоРа напиша:
Штом ме чекаш мене готово лесно прајме:),само кажи кај ќе одиме пошо јас ама ич не сум во тек со Битолската шема.Колку шо успеав да напрам муабет со другари,изглеа нигде посебно не е,ама ај...Пиши ПП и се глеаме Бт...Вери Вери сун,пошо СКопје поќе не се доседва,а и Охрид бев 100 пати.
Многу точно ти кажале. :pos2:

Termos

I rule, I'm a ruler!
Член од
26 јуни 2006
Мислења
77
Поени од реакции
4
Vo park, vo park, najdi mesto zgodno, ako nema tamu odime na Fontana(posle 11)
A neizbezno e SHirok Sokak, a nazima mozi i Lektira
P.S: Nikoj ne go spomna Hard Rock na Orizo:icon_lol:

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Ах,остај ти на фонтана.Не се сите за на фонтана.Кај можиш шмизлите на фонтана да ги пуштиш:pos2: Бтв.Те видов тебе Термос денес по корзото.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
битолскиве кафичи се многу сеирџиски :)))

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Незнам за кафичите... ааама Соренто (пицерија е) мх мх мх.. Такво нешо нема ни у Холувуд бе. Лепота од место.. Се залјубив јас. :wub:

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
mr_wicket напиша:
Незнам за кафичите... ааама Соренто (пицерија е) мх мх мх.. Такво нешо нема ни у Холувуд бе. Лепота од место.. Се залјубив јас. :wub:
Кажи, а? :):vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom