Кафулињата во БИТОЛА

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Ejjj super....aj koga ke dojdam bt se nadevamveke otvorena ke bidi...a rascekor znaj nekoj dali go otvorija posle renoviranjeto??

Член од
31 мај 2006
Мислења
41
Поени од реакции
0
Diskoteka ne e za Bitola.Nikoj nema da igra.

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Mädchen напиша:
Ejjj super....aj koga ke dojdam bt se nadevamveke otvorena ke bidi...a rascekor znaj nekoj dali go otvorija posle renoviranjeto??
Го отворија вчера официјално. Во вторникот имаше презентација на Орифлејм, така да сега е OPEN за сите!

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
АуРоРа напиша:
Го отворија вчера официјално. Во вторникот имаше презентација на Орифлејм, така да сега е OPEN за сите!
Fala.I bil nekoj?Kako go renoviraa da ne znajte,ubavo e?

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
АуРоРа напиша:
Ahamm... ауу супер.Дај Битола да го види и тоа чудо - дискотека...Е видиш за тоа баш и не знаев...И баш тоа ни фали во Битола.Важи одиме заедно само да се вратам од Скопје оки?Испити ова она после се журкаме:wink:
П.с.А коа ќе се отвора тоа дискотеката?
Хахаха :icon_lol: Не читаш горе,не зафкрна Џими :icon_lol: :icon_lol: Вика Тедико ќе биди то,а не дискотека :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: ппхахаха!!
Море камо да е дискотека,да живни градот малце! :star:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Епа ви фали дискотека и да работи до 5 сабајле.

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
`AnGe|4E` напиша:
Хахаха :icon_lol: Не читаш горе,не зафкрна Џими :icon_lol: :icon_lol: Вика Тедико ќе биди то,а не дискотека :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: ппхахаха!!
Море камо да е дискотека,да живни градот малце! :star:

Еј а таман мислев си најдов друштво да одиме заедно!!! Ми пропадна журот туку дај да се фатам за книга оти то е!

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Ej pa ke otvaraat diskoteka kaj Domot na kulturata,kaj sto bese porano leone za fliperi.Taka slusnav jas.

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Neka otvorat RnB diskoteka (((((((((((((((= Ako ne sum tamu da me ubiete ! :D AHIAahaIahaIH

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Sandra напиша:
Neka otvorat RnB diskoteka (((((((((((((((= Ako ne sum tamu da me ubiete ! :D AHIAahaIahaIH
:))) Ne biva , za niv samo seks , turbo i droga:) I poneko civijasko :)
Crnaa zenooo sto ucini od menee
aaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaa :) i slicno :)

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
ragazza напиша:
:))) Ne biva , za niv samo seks , turbo i droga:) I poneko civijasko :)
Crnaa zenooo sto ucini od menee
aaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaa :) i slicno :)
AhAIahaiAH FKATA (= zimi se mozi ne e coek so koj sakash da prajsh muabet na momenti.. ali sigurna sum deka e coek so koj mozish da se iznazhurkash zakon !

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
За Тедико е сигурна работата....а за она дека долу во Домот,кај што беше Леоне и јас слушнав дека таму ќе се отвара дискотека...па ај да видиме што ќе испадни.Ама донекаде е во право girl_85 дека никој нема да игра,така ни е менталитетот,со ретки исклучоци за кој ќе се речи:
-Види ја онаа бе чоек,се сулај,којзнае колку има испиено....:lud:

Сепак јас сум за дискотека во БТ. :je::je::je:

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Jimmy напиша:
Ама донекаде е во право girl_85 дека никој нема да игра,така ни е менталитетот,со ретки исклучоци за кој ќе се речи:
-Види ја онаа бе чоек,се сулај,којзнае колку има испиено....:lud:
Леле батуле за ова колку си во право. Јас пример никад не пијам, и нормално ко ќе ми е уба музиката,друштвото топ, откачвам и играм,играм,играм...Еден куп! И одма сите ах шо пиеше дома,овде не пиеш ама од дома си се запи, или не дај боже една чаша да се напијам било шо и да заиграм и одма...Леле те фати од една чашичка...И ај сеа оди играј...Затоа барем отсега ќе се испијанам барем да се во право коа ми велат.:cug:Се зезам нема врска...

Ај нема во иднина да сме толкави сељаци!Hope so!

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Во домот на културата тоа многу јако викаат дека ќе е, ама сепак можиме да почекаме да види ме како ќе биди. Да не заборавам засега Расчекор е најдоброто место во Битола што постои за уживање. Кога ќе влезите внатре ќе се чуствувате BLUE :je: :je: :je:

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Ej ko bef bitola pominaf pokraj edno mesto.. bef zodijak mislam se viakshe.. na rodenden .. i ko idaf nakaj zodijak pominaf edno mesto koj site mi vikaa "ciganite" tuka se sobirat.. jeste.. ali muzikata natre pukashe RnB .. da bef sama ke vlegof ali ne me pushtaa ! :D lol da ne znae nekoj za sho mesto kazhvam ?

Kajgana Shop

На врв Bottom