Го отворија вчера официјално. Во вторникот имаше презентација на Орифлејм, така да сега е OPEN за сите!Mädchen напиша:Ejjj super....aj koga ke dojdam bt se nadevamveke otvorena ke bidi...a rascekor znaj nekoj dali go otvorija posle renoviranjeto??
Fala.I bil nekoj?Kako go renoviraa da ne znajte,ubavo e?АуРоРа напиша:Го отворија вчера официјално. Во вторникот имаше презентација на Орифлејм, така да сега е OPEN за сите!
Хахаха Не читаш горе,не зафкрна Џими Вика Тедико ќе биди то,а не дискотека ппхахаха!!АуРоРа напиша:Ahamm... ауу супер.Дај Битола да го види и тоа чудо - дискотека...Е видиш за тоа баш и не знаев...И баш тоа ни фали во Битола.Важи одиме заедно само да се вратам од Скопје оки?Испити ова она после се журкаме:wink:
П.с.А коа ќе се отвора тоа дискотеката?
`AnGe|4E` напиша:Хахаха Не читаш горе,не зафкрна Џими Вика Тедико ќе биди то,а не дискотека ппхахаха!!
Море камо да е дискотека,да живни градот малце! :star:
)) Ne biva , za niv samo seks , turbo i droga I poneko civijaskoSandra напиша:Neka otvorat RnB diskoteka (((((((((((((((= Ako ne sum tamu da me ubiete ! AHIAahaIahaIH
AhAIahaiAH FKATA (= zimi se mozi ne e coek so koj sakash da prajsh muabet na momenti.. ali sigurna sum deka e coek so koj mozish da se iznazhurkash zakon !ragazza напиша:)) Ne biva , za niv samo seks , turbo i droga I poneko civijasko
Crnaa zenooo sto ucini od menee
aaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaa i slicno
Леле батуле за ова колку си во право. Јас пример никад не пијам, и нормално ко ќе ми е уба музиката,друштвото топ, откачвам и играм,играм,играм...Еден куп! И одма сите ах шо пиеше дома,овде не пиеш ама од дома си се запи, или не дај боже една чаша да се напијам било шо и да заиграм и одма...Леле те фати од една чашичка...И ај сеа оди играј...Затоа барем отсега ќе се испијанам барем да се во право коа ми велат.:cug:Се зезам нема врска...Jimmy напиша:Ама донекаде е во право girl_85 дека никој нема да игра,така ни е менталитетот,со ретки исклучоци за кој ќе се речи:
-Види ја онаа бе чоек,се сулај,којзнае колку има испиено....:lud: