Кафе сега е второ,трето и

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.948
Поени од реакции
3.315
Прво, дури сега. Скроз намалив на кафе, од три до четири, на едно до две.
И ти како мене, намалив на едно две, покушав со црн чај убав филинг ми е кога го пијам со млекце, ама после каков апетит отвара, испив неколку шољи и се откажав, а викаат дека корисен е и можеш да пиеш без проблем. Штета...

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.544
Поени од реакции
8.339
Прегледај го приврзокот 443245

Прво али е црн цејлон англиски чај со млекце
Pienje na crn chaj so mleko ne se preporachuva!
Zatoa shto se gubat site korisni svojstva od Chajot.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.948
Поени од реакции
3.315
Pienje na crn chaj so mleko ne se preporachuva!
Zatoa shto se gubat site korisni svojstva od Chajot.

Да знам. Не го пијам со млеко вообичаено, само сега не знам шо ми текна, инаку со мед го пијам. Чудно како Англичаниве го пијат со млеко традиционално и не им паѓа на памет да мењаат.

Член од
14 јануари 2025
Мислења
48
Поени од реакции
82
Да знам. Не го пијам со млеко вообичаено, само сега не знам шо ми текна, инаку со мед го пијам. Чудно како Англичаниве го пијат со млеко традиционално и не им паѓа на памет да мењаат.
Incesten narod i zauzdan konj ne znaat drugo. Samo eden pravec.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.329
Поени од реакции
43.112
само Војаџер пие квалитетно кафе пошто има машина од 5000 евра. А и најквалитетно кафе донесено специјално за него од Бразил.

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.857
Поени од реакции
9.909
само Војаџер пие квалитетно кафе пошто има машина од 5000 евра. А и најквалитетно кафе донесено специјално за него од Бразил.
Џабе сите тие скапи кафиња, ништо не е подобро од турско без шеќер варено на шпорет на дрва.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.948
Поени од реакции
3.315
Кафето е штетно ама ќе сфатите чекај има време, млади сте, и јас така мислев кога мскав по 4 јаки турски на ден.

Kajgana Shop

На врв Bottom