И ти како мене, намалив на едно две, покушав со црн чај убав филинг ми е кога го пијам со млекце, ама после каков апетит отвара, испив неколку шољи и се откажав, а викаат дека корисен е и можеш да пиеш без проблем. Штета...Прво, дури сега. Скроз намалив на кафе, од три до четири, на едно до две.
Pienje na crn chaj so mleko ne se preporachuva!
Да знам. Не го пијам со млеко вообичаено, само сега не знам шо ми текна, инаку со мед го пијам. Чудно како Англичаниве го пијат со млеко традиционално и не им паѓа на памет да мењаат.Pienje na crn chaj so mleko ne se preporachuva!
Zatoa shto se gubat site korisni svojstva od Chajot.
![]()
Schwarzer Tee mit Milch - Darum solltest du ihn auf keinen Fall so trinken!
Schwarzer Tee mit Milch? Besser nicht!www.wunderweib.de
![]()
Tee mit Milch: Ist das gesund? Das sagen Experten
Mancher Tee mit Milch, etwa Schwarztee, wird durch die Beigabe wesentlich milder im Geschmack. Allerdings geht dieser Genuss auf Kosten deiner Gesundheit.www.futurezone.de
Incesten narod i zauzdan konj ne znaat drugo. Samo eden pravec.Да знам. Не го пијам со млеко вообичаено, само сега не знам шо ми текна, инаку со мед го пијам. Чудно како Англичаниве го пијат со млеко традиционално и не им паѓа на памет да мењаат.
Е зашо инцестен, супер си се.Incesten narod i zauzdan konj ne znaat drugo. Samo eden pravec.
Crn caj? Super!Е зашо инцестен, супер си се.
Инаку скромно поклонче си добив за Валентиново денес. Да си пијам чај црн.
Прегледај го приврзокот 443380
Така, така него како, нема поинаку.Crn caj? Super!
So mleko?! Uaaaaa. I taka.
Џабе сите тие скапи кафиња, ништо не е подобро од турско без шеќер варено на шпорет на дрва.само Војаџер пие квалитетно кафе пошто има машина од 5000 евра. А и најквалитетно кафе донесено специјално за него од Бразил.