shutrak
opsenar
- Член од
- 3 јуни 2011
- Мислења
- 37.609
- Поени од реакции
- 31.421
,,,a kafeto kade e,,,,,,,kvalitetni shtrufni,,,)))
Автоматски споено мислење:
,,,treto
,,,a kafeto kade e,,,,,,,kvalitetni shtrufni,,,)))
Ete go,,,a kafeto kade e,,,,,,,kvalitetni shtrufni,,,)))
Автоматски споено мислење:
,,,treto
Kako uspea sama da go centriras bez da se poturis, da mi e da znam
Ја пиев по 4 сега одкако не пијам се препородив, поубаво спијам и не ми се оди по мала нужда нон стоп, 20 години будала сум била шо сум се налевала со кафе.Јако ми беше у овие теми за кафе коа влегов и коа го изложив мојот страв дека е штетно оти понекад пијам по три дневно, па ме скинавте од заебавање. Ја не знаев дека има луѓе што пијат по 5+.
Тоа така оди, како старее човек, се намалува, од се се откажува, дали поради висок притисок или многу мочање....хахааааЈа пиев по 4 сега одкако не пијам се препородив, поубаво спијам и не ми се оди по мала нужда нон стоп, 20 години будала сум била шо сум се налевала со кафе.
Тоа иде неосетно и оп од никаде се појавува чинија со вакви бомбони на масата, како што имаа нашите бабиТоа така оди, како старее човек, се намалува, од се се откажува, дали поради висок притисок или многу мочање....хахаааа
Абе искрено да ти кажам не ми фали ич, случајно испаузирав една недела од кафе и приметив дека многу помалку мочам и некако не ми влијае на расположение дали сум пиела или не исто ми е, и затоа сега не дека не пијам, пијам ама ретко и не ми фали, чајче си пијам и ликерче, ракија, тоа ме расположува, од кафено ќар немав.Тоа така оди, како старее човек, се намалува, од се се откажува, дали поради висок притисок или многу мочање....хахаааа
,,, ,,,sekogash teloto I umot se vo pravo,,,Абе искрено да ти кажам не ми фали ич, случајно испаузирав една недела од кафе и приметив дека многу помалку мочам и некако не ми влијае на расположение дали сум пиела или не исто ми е, и затоа сега не дека не пијам, пијам ама ретко и не ми фали, чајче си пијам и ликерче, ракија, тоа ме расположува, од кафено ќар немав.
Што е многу, многу е.е аман бе 12 саат е