Кафе сега е второ,трето и

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.982
Поени од реакции
83.345
Јако ми беше у овие теми за кафе коа влегов и коа го изложив мојот страв дека е штетно оти понекад пијам по три дневно, па ме скинавте од заебавање. Ја не знаев дека има луѓе што пијат по 5+.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.421
,,,,iiii shu bavi kafinja se piele tuka,,,da ne bese kafeto,,,sega planetava ke broeshe samo 4 milijardi ludje , a ne 8,,,, :D
,,,se aktivira kafematot i e vo priprema vtoro,,,

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Јако ми беше у овие теми за кафе коа влегов и коа го изложив мојот страв дека е штетно оти понекад пијам по три дневно, па ме скинавте од заебавање. Ја не знаев дека има луѓе што пијат по 5+.
Ја пиев по 4 сега одкако не пијам се препородив, поубаво спијам и не ми се оди по мала нужда нон стоп, 20 години будала сум била шо сум се налевала со кафе.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.098
Поени од реакции
10.138
Ја пиев по 4 сега одкако не пијам се препородив, поубаво спијам и не ми се оди по мала нужда нон стоп, 20 години будала сум била шо сум се налевала со кафе.
Тоа така оди, како старее човек, се намалува, од се се откажува, дали поради висок притисок или многу мочање....хахаааа
;)

Член од
28 август 2013
Мислења
4.362
Поени од реакции
13.275
Тоа така оди, како старее човек, се намалува, од се се откажува, дали поради висок притисок или многу мочање....хахаааа
;)
Тоа иде неосетно и оп од никаде се појавува чинија со вакви бомбони на масата, како што имаа нашите баби

img.jpg

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.421
,,,ajdeee,,, prvo,,, :pivo2:
Автоматски споено мислење:

,,ajdee vtoro,,, :pivo2:

IMG_20240725_075355417.jpg

Последно уредено:

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
;)
Абе искрено да ти кажам не ми фали ич, случајно испаузирав една недела од кафе и приметив дека многу помалку мочам и некако не ми влијае на расположение дали сум пиела или не исто ми е, и затоа сега не дека не пијам, пијам ама ретко и не ми фали, чајче си пијам и ликерче, ракија, тоа ме расположува, од кафено ќар немав.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.421
Абе искрено да ти кажам не ми фали ич, случајно испаузирав една недела од кафе и приметив дека многу помалку мочам и некако не ми влијае на расположение дали сум пиела или не исто ми е, и затоа сега не дека не пијам, пијам ама ретко и не ми фали, чајче си пијам и ликерче, ракија, тоа ме расположува, од кафено ќар немав.
,,, (y) ,,,sekogash teloto I umot se vo pravo,,,

,,,odi treto,,,

Kajgana Shop

На врв Bottom