- Член од
- 20 септември 2013
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 0
Што значи тоа негативна атипија ?
Има ли барем некоја надеж и лек за рак ?
Надеж и лек за рак, лично јас верувам дека има, а дека ќе биде даден на обичните смртници тоа е тешко. За лек против рак на бели дробови ние не најдовме и го изгубив татко ми, а пробавме речиси се, а тој беше силен човек, со преголема физичка спремност но болеста го уништи за многу кратко.Што значи тоа негативна атипија ?
А како тоа секојдневно луѓе го победуваат ракот?уште долго нема да има лек за ракбарем не за обични смртници
Пиши ја целата дијагноза, може ќе се помогне, вака негативна атипија многу е штуро.Има ли барем некоја надеж и лек за рак ?
Се слагам.. иако никогаш не се знае...Исто така, треба да се знае дека во денешното време е невозможно да се чува некоја тајна многу долго време, без оглед на тоа колку некоја компанија е неетичка. На крајот, зошто би го криеле лекот за рак, кога можат да го продаваат.
При метастазирање лечењето е потешко, зависи од организмот, од раширеноста, затоа при операција се вадат и локалните лимфни јазли, затоа што они содржат клетки кои лесно диференцираат и така го шират ракот.
Сепак има многу луѓе со метастази што се излечени, операции, хемо, зрачење, имаше еден човек рак на желудник со метастази во мозок, се оперираше, примаше хемо, повторно операција на мозок и еве го 8 години подоцна си чува внучиња.
Имам дедо заболен од глиобластом од 4ти степен, и следам доста литература на интернет, па наидов на една статистика која вели дека пациентите помлади од 70 години починуваат во просек во 11тиот месец од дијагностицирањето, а постарите од 70 години во просек на 7миот месец.Влијаат многу и годините, пример кај постарите луѓе над 60 години природно им се успорува метаболизмот, па и ракот споро напредува. Кај млади луѓе е многу поагресивен.
Имам дедо заболен од глиобластом од 4ти степен, и следам доста литература на интернет, па наидов на една статистика која вели дека пациентите помлади од 70 години починуваат во просек во 11тиот месец од дијагностицирањето, а постарите од 70 години во просек на 7миот месец.
http://www.curenaturalicancro.com/Едно јако професорче денес спомна на предавање спомна Сода бикарбона околу чудово. Некој да изнеси повеќе детали ако е запознаен?
B17 е цијанид!!! докажано со многу тестовиhttp://www.curenaturalicancro.com/
демек лекува докторов од италија. Јас му имав испратено и мајлови и го скапав барање али не добив одговор. Инаку има истиов и во јапонија сега отворено болница мислам. Ако е во порана фаза и зависи кој тип на карцином го “лекува“, али овие лекови од алтернативната медицина се 100% лага. Б17, газија, сода бикарбона, ДЦА *дихлороацетат .....и се што ќе видиш се речиси лага. Ете можеби помагаат од 1000души на 5мина али тоа не го сметам за помош и лек, на грешка може и самиот карцином мутирал или се повлекол кај толку мал процент и после се кажува дека помагаат.
татко ми боледуваше од карцином на бели дробови, планоцелуларен неситноклеточен.B17 е цијанид!!! докажано со многу тестови