- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
каква запирка едвај чекам да заспијам да се разбудам утре во 5:30Барем некоја запирка (,) да ставеше во реченицата
каква запирка едвај чекам да заспијам да се разбудам утре во 5:30Барем некоја запирка (,) да ставеше во реченицата
Hahha среќа твоја што ќе одиш. Јас имав шанса да си земам уште кога излегоа ама не бев одлучен, па после и се откажав ми беше страв да не фати некој снег, мраз, не ми се одеше со кола така да ќе си навиваме пред ТВ. Среќен ти пат за Ниш и утре грла да кините, мора да тепаме, ние тука ќе си ја уплатиме 2-ка А за карта за другиве ако дознаам нешто ќе пишам тука.каква запирка едвај чекам да заспијам да се разбудам утре во 5:30
фала,фала ќе биде жустро но уште сега е според ова што го пишуваат 3500 македонци уште сега се во НишHahha среќа твоја што ќе одиш. Јас имав шанса да си земам уште кога излегоа ама не бев одлучен, па после и се откажав ми беше страв да не фати некој снег, мраз, не ми се одеше со кола така да ќе си навиваме пред ТВ. Среќен ти пат за Ниш и утре грла да кините, мора да тепаме, ние тука ќе си ја уплатиме 2-ка А за карта за другиве ако дознаам нешто ќе пишам тука.
Како одат цените ?Sega sum vo nis. Najmalku 10 srbi mi ponudija karti na crno.
што пари?Sega sum vo nis. Najmalku 10 srbi mi ponudija karti na crno.
Празна салата нема шанси . Ко ке одиш до Ниш ке си речиш кај сум дал 20 нека бидат 30 евра ке ја гледам кефо голем е не размислуваш толку пред утакмица !Или че биде полупразна салата или овие препродавачите ќе ги дадат картите у последен миг за 10 пати помала цена.