Eпа додека сите ја напаѓате,јас ќе ја одбранам.
1.Ко прво, мислам дека е добра пејачка. Можда нема глас со голем распон, ниту пак некоја голема сила на истиот,но сигурно е дека има контрола врз нејзиниот глас, и знае добро да ги испее песните на концерт што и се од албумот.
2.Тело има,тоа сигурно
3.За фаца...мене ми се свиѓа,а вие шо сакате викате.
4.Карактер....
/ме пребарува во кој подфорум се наоѓа....
Музика?..... Дали вие слушате нечија музика по карактер? Дали нема да ги слушам новиве песни на мадона дека сега она е баба(ете и за лик)... Дали ако Рајана и го земеше дечкото на Бијонсе(ор самтинг) вие ќе ја замразевте Амбрела(ова важи за тие шо ја сакаат песната
)...
Е сега кога навлегов у карактер...да прашам колку вие го знаете карактерот на Каролина освен интервјуата што укажуваат на едно големо ништо? Да,рекла дека тоше е најдобар машки вокал, а ете едногласно сите викаат дека Тоше е најдобриот вокал,а не машки. Ама затоа пак можда и рекла?... Како можете вие некој моќен длабок силен машки глас да споредувате со високите ноти што ќе ги испее женска? Мислам нормално е машкиот и женскиот глас да се разликуваат и да пеат други скали :smir:
Е сега концерти, си се облекуе пристојно, пее колку шо може да пее..... ќе каже 3-4 збора и толку. Ете, не го слушате нејзиниот глас многу надвор од песните, и едноставно не може толку лесно да се поврзе со публиката... и на крај следуе "ко Тоше".... треба сериозно да размислите да правите било каква споредба со Тоше(тој беше ангелот на Македонија, и тоа ќе остане уште долго време)...
Според мене она севкупно е една од најдобрите женски вокали у Македонија(а и онака едвај 3 дали имаме) и извини ме штаки, ама кажи ми ти ако Каролинчево е просечна пејачка, кои се сите тие надпросечни Македонски пеачки за кои ќе вреди да се отвори тема...