Каролина Гочева

zengo

zengo
Член од
25 јуни 2009
Мислења
11
Поени од реакции
0
Fenomenalna pesna, pogotovo srpskata verzija i bas mi e milo sto vakov hit padna vo racete na pravata licnost. TE SAKAM KAROLINA!!!!!!

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
не знам дали ја знаете оваа песна од Каролина, изгледа понова е.

Каролина - Со Битола се гордеам

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Како да не ја знам, на концерт ја пееше, мојот најубав концерт во живот, добро, можеби не беше класичен концерт, али бар одморив мозок 2 саати

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
и јас бев на концертот во Универзална, ама оваа песна „Со Битола се гордеам„ не ја пееше. Сигурен сум.

Песната „Со Битола се гордеам„ е од албумот „Битола мој роден крај„ на Ајри Демировски, човекот кој ја напиша Битола мој роден крај и е прогласен за почесен граѓанин на Битола. Овој албум излезе 2009 и покрај Каролина пеат и В. Лозаноски, Марјан Стојановски, Андријана Јаневска и други кои може да ги прочитате на овој линк. http://muzickialbumi.blogspot.com/2009/03/va-bitola-moj-roden-kraj-2009_16.html

Music_Lady

Kralica
Член од
25 јуни 2009
Мислења
181
Поени од реакции
6
Прекрасна песна и уште попрекрасна интерпретација на Каролина!!! И за оние на претходните страници што пишуваа дека Каролина се срамела да кажи дека е од Битола, еве уште еден доказ дека не е така :baeh:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Аууу...се збунив, мислев на Битола мој роден крај песната, ме збуни Битола вметнато во насловот. Девојката нема зашто да се срами дека е од Битола, Битола како и сите градови во Македонија е преубав и нема логика било кој да се срами, плус она како што знам оди многу често во Битола

Music_Lady

Kralica
Член од
25 јуни 2009
Мислења
181
Поени од реакции
6
Знам јас де, ама ми текна дека некои на претходните страни така пишуваа, а нема врска тоа :smir:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Што мислите за ова:

и ова:

Случајно налетав на песнава од Каролина и ми текна на која ме потсеќа. :)

Music_Lady

Kralica
Член од
25 јуни 2009
Мислења
181
Поени од реакции
6
Што мислите за ова:

и ова:

Случајно налетав на песнава од Каролина и ми текна на која ме потсеќа. :)

Па тоа не е ништо ново :) Јас лично знаев дека е истата песна од мнооогу одамна :wink: :helou:

Додека,Битола баш не се гордее со неа.
Битола сигурно се гордее, и со право се гордее, само што секаде има поединци кои љубоморат на туѓ успех :baeh:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Одам на улица, трчам и лудувам, на дождот му се радувам... некој чуден дожд, алелуја, не знам дал е сон или вистина, дожд, фраери, нежни, груби, добри, зли...... природата ни праќа дарови, прави се што прави за на светот да е сегде рај
Како да не ја знаеме песнава? ТОП е, многу ја играв порано:smir:Сепак каролина има милион пати подобри песни од оваа, а јас инаку уште с епрашувам што е со спотот?

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Па тоа не е ништо ново :) Јас лично знаев дека е истата песна од мнооогу одамна :wink: :helou:

Битола сигурно се гордее, и со право се гордее, само што секаде има поединци кои љубоморат на туѓ успех :baeh:

Незнајш ете,од сабајле до вечер седам дома и се јадосвам оти не се родив едно женско и не бев како Каролина Горчлива.
Туку шо прајме за поединците шо немат свој живот и го посветват на идолите , па така оти се бедни се хранат душевно со нивната величина(на идолите).

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Денес на прес конференција во Белград и официјално Каролина беше претставена како нов ексклузивец на продуцентската куќа "Шоу мастер" од Белград,поточно тоа е всушност продуцентската куќа Emotion,во чии рамки е и Шоу мастер.

Веќе следната недела Каролина треба да го сними спотот за песната "Заборави" со ОТбенд,инаку новиот албум треба да излезе пред Нова година.

Kajgana Shop

На врв Bottom