Каролина Гочева

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Јас го гледав спотот на топ листата на Телма. Исто така и на К-15 ТВ. Други телевизии ретко начекувам кога пуштаат музика.
Чудно, баш во 4 сабајле даваа Мак Планет и ја немаше Каролина на листата, а на К-15 никогаш ја немам фатено (а често гледам тоа летово). Ни на Sky Selection листата ја нема.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
јас ја обожавам каролина
омилена песна- уште еден ден(поп рок баладиче)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Спотот на КАРОЛИНА го нема на ниедна македонска телевизија, никаде не оди, на ниедна топ листа, на ниедна локална или национална телевизија, не е дистрибуиран, прашањето е зашто? Дали Авалон чека да помине август, да поминат одморите, не знам....
А на српските и бугарските оди веќе подолго време.
Инаку НЕКСТ ТАЈМ се една од поомилените македонски појави на поп ѕвездата Каролина, кои ги смета за млади, енергични и одлични таленти, така да Авалон според неофицијални извори, сакале близнаците да дојдат во нивната продукција.
Инаку УШТЕ ЕДЕН ДЕН е песна од претпоследниот албум на Каролина, песна од нејзината драга соработничка и пријателка Калиопи, која била несебична во креирањето на песните и соработката со Каролина.

Во најновиот број на СВЕТ се објавени фотографиите на Каролина од одморот на Хвар, така да некој што се обиде да ми се закани дека тоа биле приватни слики за кои е казниво да се објават, слободно нека купи Свет па јавно да ги гледа.
На некои слики Каролина држи огромен букет на бели ружи, за кои новинарите од Свет на нивен начин помислиле дека е од Дино

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Зошто го нема спотот на нашиве телевизии не знам,јас и многу малку ги и гледам,а и многу од нив многу ретко и пушаат мак.музика,но на пинк го гледав и тоа на македонски,како и на свет плус,а и додека бев во Белград го имаше на една локална на српски.Инаку ноа што јас го знам,а што се зборуваше во Белград е дека Каролина ќе потпише договор со Emotion од Белград,па немој и тоа да е една од причините зошто го нема тука.
Не знам зошто али овие од Авалон никогаш не ми се допаѓале како работат и со Каролина,а и воопшто во се што работат и со сите што досега соработувале.Единствено што ми се допаѓа кај нив е тоа што не лажат и што се реални за некои работи,али мислам дека можат многу повеќе,понекогаш не треба да очекуваат парите веднаш да им се вратат,генерално само мислат како да заработат.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
AВАЛОН се продукција со стил, реноме и затоа и нивната Каролина се здоби со тие епитети. Од 96, 97 ако не се лажам до негде 2001/02 они работеа како што работат денешните наши продукции (Јованов Рекордс Република итн.). Си имаа повеќе ексклузивци, одлични песни и албуми им правеа... Поради некои разочарувања во светот на музиката, сфатиле дека е тешко да се заработи со македонски изведувачи, сфатиле дека лесната музика некои повеќе ја ценат, па затоа се откажале од сопствена музичка продукција. Тоа го имаат кажувано по емисии каде што сум ги гледала. Од тогаш решија само Ареа (која се уште се води под нивна капа, али не е популарна повеќе) и Каролина да останат како единствени ексклузивци со кои ќе работат на овој пазар, но воедно соработуваа и со др имиња. А од тогаш повеќе се сконцентрираа на светските имиња, диџеи но јас сепак сум задоволна од нивниот однос кон Каролина, си се ценат луѓето и не сакаат да работат како што работат новопечени продукции.

Член од
14 јануари 2009
Мислења
359
Поени од реакции
21
AВАЛОН се продукција со стил, реноме и затоа и нивната Каролина се здоби со тие епитети. Од 96, 97 ако не се лажам до негде 2001/02 они работеа како што работат денешните наши продукции (Јованов Рекордс Република итн.). Си имаа повеќе ексклузивци, одлични песни и албуми им правеа... Поради некои разочарувања во светот на музиката, сфатиле дека е тешко да се заработи со македонски изведувачи, сфатиле дека лесната музика некои повеќе ја ценат, па затоа се откажале од сопствена музичка продукција. Тоа го имаат кажувано по емисии каде што сум ги гледала. Од тогаш решија само Ареа (која се уште се води под нивна капа, али не е популарна повеќе) и Каролина да останат како единствени ексклузивци со кои ќе работат на овој пазар, но воедно соработуваа и со др имиња. А од тогаш повеќе се сконцентрираа на светските имиња, диџеи но јас сепак сум задоволна од нивниот однос кон Каролина, си се ценат луѓето и не сакаат да работат како што работат новопечени продукции.
Вистина, што стана со нив? Последно знам дека објавија албум лани и се изгубија.

Music_Lady

Kralica
Член од
25 јуни 2009
Мислења
181
Поени од реакции
6
Да прашам дали може да копирам тука едно српско ново интервју на Каролина? :smir:

П.С. Да се вратиме на Каролина, може? :smir:

Karolina Gočeva: Uprkos raskidu, sanjam večnu ljubav

Nakon tri godine idilične ljubavi makedonska pevačica Karolina Gočeva okončala je vezu sa skopskim biznismenom Dinom Balićem, čvrsto uverena da kroz život ne mogu da koračaju zajedno
Iako su mnogi verovali da je skopski biznismen Dino Balić zauvek osvojio srce makedonske pop zvezde Karoline Gočeve, atraktivna pevačica stavila je pre dva meseca tačku na njihovu trogodišnju romansu. Šarmantna brineta i mladi preduzetnik počeli su da se zabavljaju nekoliko nedelja pred doček 2007. godine, nakon što ih je upoznao zajednički prijatelj. Kako joj nije prijalo preterano medijsko interesovanja javnosti za njene prethodne ljubavi sa biznismenima Mihajlom Ražnatovićem i Grozdanom Georgijevim, Karolina je dugo pokušavala da sakrije vezu sa Dinom, ali je pod naletom iskrenih i snažnih emocija koje je u njoj izazvao godinu dana stariji partner popustila i nakon kratkog perioda otkrila strasnu zaljubljenost. Ipak, umesto odlaska pred oltar, dvadesetdevetogodišnja pevačica bez velike pompe donela je sasvim drugačiju odluku.
- Tačno je da smo Dino i ja raskinuli pre dva meseca u vreme promocije mog singla Kraj. Kao zreli ljudi doneli smo razumnu odluku kada smo shvatili da dalje ne možemo zajedno - kaže za Story zgodna brineta.
Stihovi novog singla Kraj koju je za Karolinu napisao srpski reper Skaj Vikler Mi nikada nismo bili dobar par, znam ti nikada nisi priželjkivao ovakav kraj, obistinili su se ne mnogo kasnije, a zanosna lepotica još nije spremna da govori o tome zašto je došlo do kraha njene doskora harmonične romanse.
- Teško mi je da pričam o razlozima raskida jer to smatram svojom najdubljom intimom, a takve stvari poveravam samo svojoj sestri i dvema najboljim drugaricama. Dino i ja smo ostali u prijateljskim odnosima, koliko je to moguće nakon velike ljubavi kakva je bila naša. Sada sam sama, ali to ne znači da sam prestala da verujem da će mi se desiti večna ljubav koja će ispuniti moje srce. Romantična sam po prirodi i najviše volim kada sam zaljubljena jer je to najlepše osećanje na svetu. Želim da jednog dana imam stabilan brak i bar jedno dete, ali to je nešto što se ne planira - optimistično zaključuje Karolina koja će se u narednom periodu posvetiti pripremanju novog albuma, a na letovanje će ovoga puta otići sa bliskim drugaricama.

*Копирано од новиот број на српскиот магазин Story
http://www.story.rs/vesti/svet-poznatih/4409-karolina-goceva-uprkos-raskidu-sanjam-vecnu-ljubav.html

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Вчера на Бекстејџ имаше некоја си демек глупава анкета по диската во Охрид кој е поголема фаца и ѕвезда, Каролина или Тони Зен? Мислењата беа поделени и на крај победата Зен џентлменски и ја препушта на Каролина со тоа што бил на нејзиниот концерт на плажата Кадмо и она му дава автограм, а Бекстејџ од тоа направиле сказна која ја филувале

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Вчера на Бекстејџ имаше некоја си демек глупава анкета по диската во Охрид кој е поголема фаца и ѕвезда, Каролина или Тони Зен? Мислењата беа поделени и на крај победата Зен џентлменски и ја препушта на Каролина со тоа што бил на нејзиниот концерт на плажата Кадмо и она му дава автограм, а Бекстејџ од тоа направиле сказна која ја филувале
Lele go gledav, koja glupost,koj nevkus,a uste postrasno bese onaa top lista na mladi zvezdi ,so Tamara i Bajana na prvo mesto:vozbud:,a prestavuvanje na Elena R. kako umislena zvezda:tapp:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
:pos2::pos2:Добро, тоа не е никаков показател за ничиј квалитет, знаеме дека А1 и Сител од политичка прејдоа во естрадна војна. Ѕвездите на А1 не се појавуваат на Сител и обратно. Ѕвездите на А1 се исмевани и озборувани на Сител и обратно... Малце е глупо и смешно, навистина.
Што се однесува до Каролина, А1 направи единствен лапсуз со неа кога ја исклучи за време на нејзиниот настап на Операција Триумф за да после преку весници излага до соопштенија дека тоа не евистина.
Од тогаш Каролина се појавува, али ретко на програмата на Ексклузив, не како порано, со оглед дека сега е на Сител

:vozbud::vozbud::vozbud:

Инаку со оглед на тоа дека организатори се Сител ТВ и Агенција за млади и спорт, најверојатно Каролина ќе биде специјална гостинка на 7 септември на големата спектакуларна забава на Плоштад Пела по повод натпреварот Македонија - Грција, кој масовно ќе се следи таму

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Абе Каролина да не ја плаќа оваа DIJAMANTE за толку гомна да јаде на форум за неа???

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
еве го официјалното видео на српската верзија Крај.

Music_Lady

Kralica
Член од
25 јуни 2009
Мислења
181
Поени од реакции
6
Супер е песната, и на македонски и на српски! Како и се друго од Каролина, нели? :wink: :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom