Со што покажала дека е арогантна, со ниеден збор, едноставно ЗНАЕ КОЛКУ ВРЕДИ и нема врска дека е дигната и декане ги почитува нејзините колеги, КАРОЛИНА НИКОГАШ не се пофалила, каролина секогаш била во сенка зад нејзините песни, таа е единствената пејачка во Македонија која не тресе глупости и ја нема да дискутира на секоја тема, едноставно сака да е повлечена, прибрана, одмерена вбо изјавите и однесувањето, а тоа за ВАС ете е лошо затоа што не тресе глупости
А Извини, али Каролина нема реноме само кај нас него и во Бугарија; Србија, Босна и Црна Гора каде е број 1 пејачка од кај нас, така да не зборувајте вие лаги, а дека е пејачка бр 1 не кажала никогаш самата ТАА туку тоа го докажала и покажала преку нејзините песни и настапи, мене друго и не ме интересира
она е пејачка и само за пееше си зборува и за настапи
не е она мајка Тереза па да земе да зборти за глобалното затоплување и да го спасува светот, како што ни јас не сум пејачка па да земам да зборам на секој медиум за тоа како треба да изгледа една песна и се
Препотентно и ароганто створење срам ми е што е Битолчанка,има добар глас но не доволно за да ги дупи облаците со главата.
Кога умре Тоше,во тие интервјуата рече:......бла бла бла....Тоше беше најдобриот македонски пејач....машки.
Гнаса,одвратна ми е и продаена душа плус,а има доста добри песни.Татко и и ка купи славата,одвратен човек,повеќе од што можите и да замислите.
А што е неточно во тоа што го кажала? ТОШЕ беше најдобриот македонски пејач, не беше Тоше пејачка па да го рамните со пејачките и женските вокали, тоа е стварно апсурно да се зафаќате за таква констатација
а не сакам никого да уверувам,, али милион луѓе ми имаат кажано и зборувано дека и покрај прекинот на пртофесионалната соработка, ТОШЕ и КАРОЛИНА редовно оделе на кафе, дали сами или со пријатели
па луѓе , зар нормален е некој да оди на кафе и да се гушка со некој што не го сака? па посебно во таа професија