- Член од
- 31 декември 2007
- Мислења
- 441
- Поени од реакции
- 111
Pa toa e fintata Karolina bila na evroviziskata vecer ,bidejki e profesionalec ,toa i go kazuvam celo vreme ako si profesionalec ,moze kolku neugodno da ti bide ke si ja srabotis rabotata ,a ona toa go napravila, bila na Evroviziskata vecerКаролина не е професионалец, она е ископлексирана била селска македонската вечер како она демек е свилена мома, и што ако тебе не ти е угодно на работа нема да одиш на работа, професионалец е човек кој работи за пари, во случајот Каролина, без разлика дали ќе пее во некоја биртија во некое запустено струмичко село, ако и платат ќе оди и големите светски пејачи пејат на свадби, ама си имаат голема цена и нема да одбијат, демек селско е на свадба да се пее. Курвински е и да се појави во Playboy па зошто се појавила???? затоа што добро плаќаат. А во Финска она е во претставува една држава, и треба да си ја одигра таа улога како што треба, бидејќи јас незнам зошто и во почетокот се пријавила, кога знаеш нешто какво ќе биде треба да си спремен да ги носиш со тоа било тоа да е селско или не.
Таквите како Каролајна се опишуваат со една мисла
Девојката може да избега од селото, ама селото не може од девојката.
Дали некогаш сте биле дел од некои македонски/интернационални вечери??? Нема ништо селско тука тоа ние е традиција, под дефиниција селјак е ситна душа човек кој сака да те заебе што викаат за еден сакас.
--- надополнето ---
Ако ги знае состојбите зошто воопшто и на почеток се пријавува за учество, знае дека е исто секоја година дека пари никој не дава (ова и врапчињата го знаат) и пак се пријавуваат, ако знаеш дека базенот е празен зошто скокаш од втори спрат, или забавно е додека леташ изгледа
Vidi ti selska devojka bila ,tebe od kaj ti se vide deka e selska devojkata ,tebe Bitola selo ti e ,mene iako sum od Skopje,Bitola mi se gleda mnogu pourban i kulturen grad od Skopje.I za tvoja informacija Karolina doaga od ugledna bitolska familija,tatko lekar ,majka pravnik ,taka da site muabeti za iskompleksiranost ,selsko pagaat vo voda.
a za poslednovo zosto se prijavila po vtor pat ,pa bidejki ima tim pozadi sebe koj finansiski moze da go pokrie toj proekt ,zatoa i bese dvapati ,zato ni ednas ne kukase deka nema pari ,ama nejziniot tim nema obvrska da organizira Evroviziski veceri ,toa e rabota na MTV