Каролина Гочева

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Каролина не е професионалец, она е ископлексирана била селска македонската вечер како она демек е свилена мома, и што ако тебе не ти е угодно на работа нема да одиш на работа, професионалец е човек кој работи за пари, во случајот Каролина, без разлика дали ќе пее во некоја биртија во некое запустено струмичко село, ако и платат ќе оди и големите светски пејачи пејат на свадби, ама си имаат голема цена и нема да одбијат, демек селско е на свадба да се пее. Курвински е и да се појави во Playboy па зошто се појавила???? затоа што добро плаќаат. А во Финска она е во претставува една држава, и треба да си ја одигра таа улога како што треба, бидејќи јас незнам зошто и во почетокот се пријавила, кога знаеш нешто какво ќе биде треба да си спремен да ги носиш со тоа било тоа да е селско или не.

Таквите како Каролајна се опишуваат со една мисла
Девојката може да избега од селото, ама селото не може од девојката.
Дали некогаш сте биле дел од некои македонски/интернационални вечери??? Нема ништо селско тука тоа ние е традиција, под дефиниција селјак е ситна душа човек кој сака да те заебе што викаат за еден сакас.

--- надополнето ---

Ако ги знае состојбите зошто воопшто и на почеток се пријавува за учество, знае дека е исто секоја година дека пари никој не дава (ова и врапчињата го знаат) и пак се пријавуваат, ако знаеш дека базенот е празен зошто скокаш од втори спрат, или забавно е додека леташ изгледа
Pa toa e fintata Karolina bila na evroviziskata vecer ,bidejki e profesionalec ,toa i go kazuvam celo vreme ako si profesionalec ,moze kolku neugodno da ti bide ke si ja srabotis rabotata ,a ona toa go napravila, bila na Evroviziskata vecer
Vidi ti selska devojka bila ,tebe od kaj ti se vide deka e selska devojkata ,tebe Bitola selo ti e ,mene iako sum od Skopje,Bitola mi se gleda mnogu pourban i kulturen grad od Skopje.I za tvoja informacija Karolina doaga od ugledna bitolska familija,tatko lekar ,majka pravnik ,taka da site muabeti za iskompleksiranost ,selsko pagaat vo voda.
a za poslednovo zosto se prijavila po vtor pat ,pa bidejki ima tim pozadi sebe koj finansiski moze da go pokrie toj proekt ,zatoa i bese dvapati ,zato ni ednas ne kukase deka nema pari ,ama nejziniot tim nema obvrska da organizira Evroviziski veceri ,toa e rabota na MTV

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Тоа зборуваме за онаа иста куќа со која Тоше ја раскина соработката, веднаш после издавањето на тој албум?? Онаа куќа што за неколку години што го имаше не успеа да го промовира достојно?? После овој коментар, не ме ни чуди зошто.

Каролина, се надевам дека читаш (или барем ти пренесуваат), ама ПР тимот што стои позади тебе е КАТАСТРОФА!

Џабе лафиме Луртз, ушите им се полни само со нивните говори. Сите коментари (освен оние кои ја величаат и фалат) од нивна страна се априори обоени за негативни. Ниту ги интересира, ниту сакаат да го слушнат јавно мислење. Според она како се поставени на темава постојано, за нив е важно да се блаботи и да се збори, било што, небитно, само да се има во устата нивниот пулен. И после ќе биде озборувачи, душебрижници, лаат кучињата бла, бла...

И на сето тоа уште и нас, публиката, се обидуваат да не` прават будали. Спомнав еднаш погоре, ама никој не ми одговори, ќе се навратам пак. Зошто за спотот на "Заборави", за голите девојки во позадина Каролина изјави дека немала поим дека се тие позади неа?? Таа изјава е третирање на публиката како малоумна, како ние да сме слепи и мутави.

И уште нешто. Ниту ме интересира, ниту се замарам со нејзиниот приватен живот. Ова го кажувам однапред за да не добијам некој малограѓански коментар. Само изложувам факт. Конкретно, за онаа "афера" што ја имаше со Хрватот. Колку месеци лажеше? Да, точно дека ништо не изјави по тој повод, меѓутоа од авион се гледаше дека лажгата беше однапред наместена, таа само уживаше во истата.

Публиката не е мутава, тоа нека ви стане јасно, и не се однесувајте кон истата како да е глупава багра. Без разлика дали ја сакаат или не. Она што го направи, и што остави (или ја советувавте да остави) лагата да си тече толку месеци низ весниците, па уште и тука постиравте текстови за да ја подгреете, е во најмала рака дволично и подло. И таквиот ваш однос предизвикува лош имиџ. Или ако сакате остава лош метален вкус во устата, кој после ниту најдобриот албум не може да го избрише.

Има разлика помеѓу слатко закачање со публиката и надмено однесување кон публиката. Жал ми е, меѓутоа од неа досега немаме слушнато ниту едно искрено и чесно "Ви благодарам".

И не е само кон публиката, од вашите коментари и кон другите музичари се гледа препотентност и арогантност. Понекогаш дури и презир. А знаете, има добри момци и девојки на естрадата, без разлика што вам тоа не ве бендисува. Па погледнете што пишувате, само нашата е најбоља, сите други имаат двајца без тројца фанови, и тоа по 13-14 години. Се` тоа се враќа на овој или оној начин.

А она за тиражот што го спомнавте ми е просто кажано - неверно. Можно е само ако се делеле гратис дискови - купиш еден, добиеш три.
Па она за што велиш дека Тоше бил во таа куќа па заминал,па ете виде како заврши на крај(ги читавме сите афери и проневери кои му се случуваа од 2002-07г.). Инаку таа куќа го однесе во Србија Тоше и му направи концерт и тоа на македонски јазик по само една година.Причината поради која Тоше ја напушти Авалон беше поради тоа што татко му беше изреволтиран зашто они се одлучија Каролина да иде на евросонг 2002,а не Тоше, но сепак таа евровизија ни на Тоше ни на Каролина не им донесе ништо,а доколку отидеше Тоше таа година ќе му беше и текако голема грешка.Јас знам дека длабоко во себе денес неговиот татко се кае што му се мешал во работи за кои немал појма од живот.Лично и јас не сум задоволен како работи Авалон за многу работи,но барем не лажат и не крадат како некои други што прават.
А она што го зборуваш за некој хрват,првин Каролина нигде јавно не кажала дека е во врска него,а она со фејсбук го кажа дека тоа е имагинарен свет во кој може да биде во врска со кого сака,и што тука сега има страшно во сета оваа приказна.
"Ви благодарам" секогаш кажува искрено како впрочем и се што прави и кажува е искрено,никогаш не глумела можеби тоа е и нејзина маана што не глуми.
Знам дека на многу луѓе воопшто не им е драго нејзиниот успех,многупати била бојкотирана од многу радио и тв станици кај нас но неуспеале со тоа да и направат ништо.
Што се однесува до тоа каде се појавува,а каде не,таа се појавува секаде каде што има причина и потреба,и не е од оние кои сакаат да киснат по телевизии и ден и ноќ,by the way и Владо Јаневски беше у Србија и Босна по многу тв емисија но не доби никаков ефект од сето тоа, го нема на ниту еден настап таму.
Она што коментирате за другиве пејачи ниту ги коментирам ниту пак ме интересира да се расправам за нив,но некако неуспеваат да мрднат никаде подалеку од Куманово со чест на исклучоците.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.885
Поени од реакции
12.419
Примери има, ќе се навратам на она што го споменав претходно
Но што правиме со Идивиди, утрински, вечер, сител, а1...и други сајтови каде голем број лоши мислења (и одредени информации кои се интересни за темава, но не ги постирам...можете таму да ги читате) за Каролина
како и низ темава, од почеток. Како и вашето толку вање дека и е испод ниво да се појави во емисиите на тв. Нечии впечатоци се од лични познанства, а од интервјуата и гостувањата (далечното минато), настапите... се добиваат исто така одредени впечатоци.

Ќе искористам неколку мислења од почетокот на колеги од оваа тема, а кои имаат прилично добри мислења и логички резонират

Околу изгледот, тело има одлично, ама на лик не ме бендисува, премногу мали црти за такво крупно лице. Има ситни очи, тенки усни, само носето и е убаво. Нема убава насмевка. Кај неа има некоја индиферентна убавина, не предизвикува никакви емоции, не можеш да ја осетиш, јас лично ја доживувам како една права линија. Инаку, стилот во поголем дел и' е ОК, освен во ретки случаи на тотално промашување.

Како личност не можам ништо да кажам, бидејќи не ја познавам. Од она што сум ја гледала на интервјуа, ми оддава впечаток на затворен и дистанциран човек, а таква е и на сцена. И после толку години искуство, сеуште нема кај неа топлина преку која би се поврзала со публиката, не зрачи со енергија, нема аура околу неа, едноставно е премногу рамнодушна.
Не дека не е добра ама е далеку од харизматична пејачка. Толку време на естрадава помина ама луѓево некако не ја прифаќаат. Глас има, не можам да одречам, ама не е ништо специјално и спектакуларно на нејзин настап.

Тело има супер, како појава можам да ја поднесам..ама кога ќе почне да зборува, па да се занесува не можам да ја смислам. За стилот не можам да коментирам супер изгледа..е сега има и исклучоци ама па секој има лош ден:)

Песните и се добри, просечно онака. Добар албум и е "Во заборав" и сите песни без некој посебен исклучок ми се свиѓаат..Први март, Ружа ружица, Во заборав..
Од кога ја изгради кариерата, еднаш ја нема посетено Битола, и кога тогаш еднаш ќе ја посети, оди арогантно, се понаша како да е најголемата ѕвезда, а всушност никој ја нејќи.

Ај остај ја Битола настрана, ете не ни мора да иди..
Не памтиш дека одеше со синот на Аркан само за да се пробие и да заплива во српските музички води??! То шо е? И сите знат дека зарди то одеше!
Vo odnos na izgledot ne mi e nesto posebno.Telo ima ,a faca ne,a plus mi e nekako bezlicna ,bezbojna,nevpecatliva...Za odnosot so publikata,moram da se slozam deka i nedostiga toplina,iskrenost,spontanost,premnogu e vozdrzana,stegnata nekako.Koga ja slusam na intervju pak isto:vozdrzanost,distanciranost,mislam na voditelite im e strav da se poseguvaat so nea,ladna e vkocaneta i seto ova nadopolneto so pristojna doza na arogancija i prepotentnost.Vo odnos na vokalot nemam zabeleska,solidno pee,ama pesnite ne mi se nesto posebno,so islkucok na nekolku;Bez ogled na se ,Vo zaborav,Slatka gorcina itn,a ubedlivo najlosi i se onie so koi ne pretstavi na Evrovizija.
ako nekoj nema nikakva harizma na estradata toe e karolina...site pesni i licat edna na driga, odnosot so publikata na koncerti nikakov , poglupi intervjua ne sum cital od nikogo go sega kako od karolina, saka poznava deka saka kesh,...dokolku ne bi bila poznata bi bila spozorusa
имала болварски пасош шо значи ако ја видам низ Битола би сакал да ја прашам од каде бг пасош
јавно нека го откажи и нека се извини,и таа и сите музичари и уметници кои се си продадоа лесно на најдолните цигани
срамота..
за ова има информации на гугл, колку се веродостојни...не знам
Песните и се класични дрндрндајќи и едино ми се допаѓа Ајде да летаме ама старата верзија со Новоградска.

Карактерно е препотентна кучка ама ова е подфорум музика и нема да терам натаму, само ќе го спомнам моментот кога даваше изјава дента кога умре Тоше, мочла.
Мене Каролина не ми се допаѓа само затоа што нема никакви емоции, здрвена е и не знае да се однесува со деца, не знае ни да го гушне ако и даде цвеќе на концерт.
Тоа што има убав глас и песни си е друга работа, за тоа нема збор.
Една мала ретроспектива, само мал % од изјавите, впечатоците па и личните искуства. Да се пробуричка уште малку низ нетот ќе се најдат едночудо информации, но не сум до толку ниту слободен ниту...платен, ниту па полн омраза, едноставно ви ја кажувам сликата од наша перспектива. Ако сепак инсистирате, постои гугл и српски и македонски форуми со разни интересни информации.

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Па она за што велиш дека Тоше бил во таа куќа па заминал,па ете виде како заврши на крај(ги читавме сите афери и проневери кои му се случуваа од 2002-07г.). Инаку таа куќа го однесе во Србија Тоше и му направи концерт и тоа на македонски јазик по само една година.Причината поради која Тоше ја напушти Авалон беше поради тоа што татко му беше изреволтиран зашто они се одлучија Каролина да иде на евросонг 2002,а не Тоше, но сепак таа евровизија ни на Тоше ни на Каролина не им донесе ништо,а доколку отидеше Тоше таа година ќе му беше и текако голема грешка.Јас знам дека длабоко во себе денес неговиот татко се кае што му се мешал во работи за кои немал појма од живот.Лично и јас не сум задоволен како работи Авалон за многу работи,но барем не лажат и не крадат како некои други што прават.
А она што го зборуваш за некој хрват,првин Каролина нигде јавно не кажала дека е во врска него,а она со фејсбук го кажа дека тоа е имагинарен свет во кој може да биде во врска со кого сака,и што тука сега има страшно во сета оваа приказна.
"Ви благодарам" секогаш кажува искрено како впрочем и се што прави и кажува е искрено,никогаш не глумела можеби тоа е и нејзина маана што не глуми.
Знам дека на многу луѓе воопшто не им е драго нејзиниот успех,многупати била бојкотирана од многу радио и тв станици кај нас но неуспеале со тоа да и направат ништо.
Што се однесува до тоа каде се појавува,а каде не,таа се појавува секаде каде што има причина и потреба,и не е од оние кои сакаат да киснат по телевизии и ден и ноќ,by the way и Владо Јаневски беше у Србија и Босна по многу тв емисија но не доби никаков ефект од сето тоа, го нема на ниту еден настап таму.
Она што коментирате за другиве пејачи ниту ги коментирам ниту пак ме интересира да се расправам за нив,но некако неуспеваат да мрднат никаде подалеку од Куманово со чест на исклучоците.
Povistinito nesto ne bilo kazano ,od se sto doznav od hrvatskite ,srpskite ,bosanskite fanovi (koi zaminuvaat za Krusevo i sedat nekolku denovi ,so toa doznavaat mnogu raboti od Krusevcani za koi nie pojma nemame ) vaka e kako sto napisa karamanot,bravo ,jas nemav hrabrost da go napisam, pa isprativ privatna poraka do pearl so istoto ova:smir:

--- надополнето ---

како и низ темава, од почеток. Како и вашето толку вање дека и е испод ниво да се појави во емисиите на тв. Нечии впечатоци се од лични познанства, а од интервјуата и гостувањата (далечното минато), настапите... се добиваат исто така одредени впечатоци.

Ќе искористам неколку мислења од почетокот на колеги од оваа тема, а кои имаат прилично добри мислења и логички резонират

Една мала ретроспектива, само мал % од изјавите, впечатоците па и личните искуства. Да се пробуричка уште малку низ нетот ќе се најдат едночудо информации, но не сум до толку ниту слободен ниту...платен, ниту па полн омраза, едноставно ви ја кажувам сликата од наша перспектива. Ако сепак инсистирате, постои гугл и српски и македонски форуми со разни интересни информации.
Koga veke citirase komentar na nekoj so gluposta za bugarskiot pasos nie stvarno veke nemame sto da zboruvame ,zar ti takov komentar za koj site znaeme deka e glupost najde za shodno da citiras ,jas ti rekov najdi mi izjavi ili postapki na Karolina, a ne komentari na forumasi so rekla kazala muabeti

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102

Првин кој што и колку направил и колку е популарен,си нема врска со тоа што го има на интернет,генерално на интернет се коментира 90%негативци и на истиве можеш да прочиташ се и сешто тоа е имагинарен свет,ретко дека позитивци ќе киснат на нет за да се караат за секакви глупости и будалашти.Типичен пример ти е она за бугарскиот пасош,сега немој да добие и српски.

--- надополнето ---

Само нека пишуваат кој што сака и колку сака,оти тешко е кога ќе те заборават.А и добро е позната легендарната реченица на Горан Бреговиќ,само нека пишуваат па макар и добро,а и колку си поголем толку повеќе ќе те озборуваат и толку повеќе ќе привлекуваш негативците да те коментираат.Позади добриот коњ секогаш се крева прашина.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.885
Поени од реакции
12.419
[/COLOR]Koga veke citirase komentar na nekoj so gluposta za bugarskiot pasos nie stvarno veke nemame sto da zboruvame ,zar ti takov komentar za koj site znaeme deka e glupost najde za shodno da citiras ,jas ti rekov najdi mi izjavi ili postapki na Karolina, a ne komentari na forumasi so rekla kazala muabeti
Глупост е или не е, не знам-за мене и другите глупост е 20 илјади дискови па никому ништо...се сомневам во точноста на двата податоци. Но, не добив логично објаснување зошто гостува на бугарски емисии, а нашите и се испод ниво -за 250 илјади евра или???

А постапките...сите интервјуа, гостувања и дискусии, селските вечери...скоро секоја нејзина изјава е со надменост...претходно верглавме неколку страни (да не кажам сите верглаа 130 страни), ти сега бараш изјави и постапки...мислам, ако не ти се читаат реакции и постови, ок...не е мое да те терам.

--- надополнето ---

Само нека пишуваат кој што сака и колку сака,оти тешко е кога ќе те заборават.А и добро е позната легендарната реченица на Горан Бреговиќ,само нека пишуваат па макар и добро,а и колку си поголем толку повеќе ќе те озборуваат и толку повеќе ќе привлекуваш негативците да те коментираат.Позади добриот коњ секогаш се крева прашина.
Нонсенс, Горан Бреговиќ, Каролина...Прво и единствено -Каролина е заборавена освен од вас неколкумина- без некој скандал (како оној со билбордите, Хрватска, сопственикот на некои фирми низ Скопје...па и...си ги знаете).
Ако мислите дека е голема, тоа е веќе нарцисоидност, повеќето од нас не сметаат...но кому кажуваме не знам...ѕидот побрзо ќе разбереше. Арно вели Перл, откажи се...нема сврха муабетов.

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Глупост е или не е, не знам...се сомневам во точноста на податокот.
А постапките...сите интервјуа, гостувања и дискусии, селските вечери...скоро секоја нејзина изјава е со надменост...претходно верглавме неколку страни (да не кажам сите верглаа 130 страни), ти сега бараш изјави и постапки...мислам, ако не ти се читаат реакции и постови, ок...не е мое да те терам.
jas sve imam procitano po forumive i zatoa kazav rekla kazala muabeti:toe:
Ete jas drugcije gledam na tie intervjua ,gostuvanja i diskusii ,ti gledas nadmenost jas NE,zosto ti glednas nadmenost toa e prasanje za tebe ,mene ne me interesira odgovorot

Член од
28 март 2006
Мислења
17.885
Поени од реакции
12.419
jas sve imam procitano po forumive i zatoa kazav rekla kazala muabeti:toe:
Ete jas drugcije gledam na tie intervjua ,gostuvanja i diskusii ,ti gledas nadmenost jas NE,zosto ti glednas nadmenost toa e prasanje za tebe ,mene ne me interesira odgovorot
А не се рекла казала овие информации што ги пласирате ти и уште два-тројца? За другите се...со знак равенство меѓу нив. Доколку не те интересираат одговори не знам зошто реплицираш, нема потреба.

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Но, не добив логично објаснување зошто гостува на бугарски емисии, а нашите и се испод ниво -за 250 илјади евра или???
Ne e tocno ti bese odgovoreno ,zaradi pari i zaradi promocija vo Bugarija ,sekoj za pari raboti ,ti za kikiriki da ne rabotis?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.885
Поени од реакции
12.419
Ne e tocno ti bese odgovoreno ,zaradi pari i zaradi promocija vo Bugarija ,sekoj za pari raboti ,ti za kikiriki da ne rabotis?
Но таа едино за тоа работи -макар да и се испод ниво нашите телевизии, пеачи, публика...бугарските се топ...се додека даваат пари...ма и се нешто богати дечки, ај мајката.
Ама нели не те интересираат одговори, шо се нервозираш за вакви информации "рекла-казала" коа си имате сигурни информации

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
А не се рекла казала овие информации што ги пласирате ти и уште два-тројца? За другите се...со знак равенство меѓу нив. Доколку не те интересираат одговори не знам зошто реплицираш, нема потреба.
Koi informacii konkretno zboruvaj i jas ne napisav deka ne me interesiraat odgovori ,tuku deka ne me interesira zosto ti gledas nadmenost vo nejzinite izjavi :toe:

--- надополнето ---

Но таа едино за тоа работи -макар да и се испод ниво нашите телевизии, пеачи, публика...бугарските се топ...се додека даваат пари...ма и се нешто богати дечки, ај мајката.
Ама нели не те интересираат одговори, шо се нервозираш за вакви информации "рекла-казала" коа си имате сигурни информации
Aman be, zboruvas ko da nikogas ne napravila koncert tuka, ne bila na nasa emisija:toe:
Dobro znae ona koja publika kolku vredi,nikogas ne ja potcenila svojata publika vo Makedonija ,kako sto veke kazav publikata vo sosednite zemji e sklona kon sund,site toa go znaeme, ne pa ona nema da go znae toa.Sigurno deka nie i sme na prvo mesto ,ama ovde nema potreba da se promovira pa za da gostuva po emisii .

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Глупост е или не е, не знам-за мене и другите глупост е 20 илјади дискови па никому ништо...се сомневам во точноста на двата податоци. Но, не добив логично објаснување зошто гостува на бугарски емисии, а нашите и се испод ниво -за 250 илјади евра или???

--- надополнето ---

Нонсенс, Горан Бреговиќ, Каролина...Прво и единствено -Каролина е заборавена освен од вас неколкумина- без некој скандал (како оној со билбордите, Хрватска, сопственикот на некои фирми низ Скопје...па и...си ги знаете).
Ако мислите дека е голема, тоа е веќе нарцисоидност, повеќето од нас не сметаат...но кому кажуваме не знам...ѕидот побрзо ќе разбереше. Арно вели Перл, откажи се...нема сврха муабетов.
Секое гостување на телевизија или медиум мора да има причина и некаква цел,а не само туку да се појавуваш колку да те има,на македонските медиуми се појавува кога промовира нешто ново и нема потреба да ја има секој ден доволно е позната,тоа е за почетници.А за тоа колку е заборавена говори фактот дека и покрај што ја нема нигде да се појави ја има сегде,тоа не го може секој(таа не трча на секоја промоција во градов за да ја има во јавност нема потреба од тоа).
А колку дискови продала говорат официјални луѓе дистрибутерите на истиве,тоа говор кој е кој,сето останато по нет е небитно,под маска на лажен идентитет секој може да каже се и сешто,но во јавност ги нема нигде. А и не би било лошо првин да присуствувате на нејзин настап па после да коментирате што и како, зашто Каролина е многу променета во изминативе 10год.

--- надополнето ---

А за што да работи ако не за пари,а и со таа Бугарија сте многу смешни тоа беше пред две години,а и каде кај нас да се појави,па ја има и на А1,Канал5 и на Сител и каде на друго место сакате,еве сега со излегувањето на новиот албум има причина и потреба повторно да ја има.А за она другото таа има пари и нормално и природно е покрај неа да има дечко кој работи и заработува како и таа самата што заработува сигурно нема да биде со некој социјален случај без желба за себереализација.Секој за себе бара човек кој е на негово ниво или приближно на него.Како и секој човек што грешел и таа негогаш погрешила во некој избор,најважно е грешките да не се повторуваат.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.885
Поени од реакции
12.419
Секое гостување на телевизија или медиум мора да има причина и некаква цел,а не само туку да се појавуваш колку да те има
Значи у право беше Перл, не постои ни Х од хуманост и добрина...ок.

А колку дискови продала говорат официјални луѓе дистрибутерите на истиве,тоа говор кој е кој,сето останато по нет е небитно,
Ок, дајте официјална информација поткрепена со факти и линкови, да не испадне и тоа рекла казала...нели.

Sigurno deka nie i sme na prvo mesto ,ama ovde nema potreba da se promovira pa za da gostuva po emisii .
Готување не значи и промоција...не сите постапки кај човек се од материјалистички карактер и сопствен интерес...освен можеби во логиката на Каролина. Не е побогу Леди Гага или Мајкл Џексон мега стар па секое чекорење со штиклите да и вреди милион долари...ај малку да се приземниме и да заличиме на луѓе...да живееме малку од љубов и човечност, добрина кон другите, пријателство...или тоа го заборавивте...пари пари, пресметани прилини и цели...еве една тема.

Зависници од пари.

да живееш живот од рачун...неам коментар ...мислев дека е посаглам работава...па нека е и професионалец.

--- надополнето ---

Вие луѓе сте или роботи? Причина за ова, цел за она...некогаш постои нешто као -живот, блискост, хуманост и бесплатно помагање, усреќување некого, релаксација и необавезно дружење со другите, т.н. јавноста...ама тоа вие го немате во речникот или мене така ми се чини?

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Значи у право беше Перл, не постои ни Х од хуманост и добрина...ок.

Ок, дајте официјална информација поткрепена со факти и линкови, да не испадне и тоа рекла казала...нели.

Готување не значи и промоција...не сите постапки кај човек се од материјалистички карактер и сопствен интерес...освен можеби во логиката на Каролина. Не е побогу Леди Гага или Мајкл Џексон мега стар па секое чекорење со штиклите да и вреди милион долари...ај малку да се приземниме и да заличиме на луѓе...да живееме малку од љубов и човечност, добрина кон другите, пријателство...или тоа го заборавивте...пари пари, пресметани прилини и цели...еве една тема.

Зависници од пари.

да живееш живот од рачун...неам коментар ...мислев дека е посаглам работава...па нека е и професионалец.

--- надополнето ---

Вие луѓе сте или роботи? Причина за ова, цел за она...некогаш постои нешто као -живот, блискост, хуманост и бесплатно помагање, усреќување некого, релаксација и необавезно дружење со другите, т.н. јавноста...ама тоа вие го немате во речникот или мене така ми се чини?
Па нормално дека се има цел во животот не може да талка со черга како скитник и кај ќе дувне ветар таму да ја однесе,Каролина прави годишен план кога и каде ќе се појавува,нормално секогаш има непредвидливи работи и работи кои се случуваат попатно не планирани,професионалец мора однапред да го испланира времето во спротивно тешко дека нешто ќе направи нешто,барем 70% останативе 30% се за оние не планирани нешта кои се појавуваат секојдневно бидејќи во таква држава живееме.Тоа се светски стандарди по кои работат сегде така,па и кај нас има уште неколку имиња кои работат така(но тие се пред се бават со некомерцијална музика).

--- надополнето ---

А да и за да бидеш хуман не значи дека треба да се појавиш на телевизија,хуманите луѓе своите хумани активности не ги рекламираат по медиуми.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.885
Поени од реакции
12.419
Аха, ванаби професионалец и секогаш со причина и пресметка дури и во љубовта
http://forum.kajgana.com/showthread.php?18811-%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%93%D0%BE%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0&p=3583989&viewfull=1#post3583989
новата љубов на убавата Каролина е Јован Пановски. Дечкото е доста познат во елитните скопски кругови
Четворица од петтемина осомничени за шверц на скапа луксузна облека добија 30-дневен притвор.. Еден од нив е Аладин Балиќ, алијас Дино, во јавноста попознат како поранешен дечко на манекенката Натали и поп-пејачката Каролина
како во љубовта не се загледа во обично, скромно момче
-и ѕидарот на висококатница е професионалец па .....
ок тогаш...не се чудете што постои нетрпеливост, одбивност од јавноста...нека е така.

Kajgana Shop

На врв Bottom