Каролина Гочева

Член од
28 март 2006
Мислења
17.744
Поени од реакции
12.199
Не спомнав дека темава е најкоментирана на форумот, туку најкоментирана тема за било која јавна личност. Кога веќе навлегуваме во длабоки дискусии, ве молам не правете вакви грешки.

Извор МММ
? :pos2::pos2::pos2: Тоа кажува се, верувај.
Ок, дајте релевантен извор...извод од документација на Југотон...башка Југотон (и други) велат дека не може да се одреди точен тираж...башка според хрватски извори Тавитјан се најпродавани македонски бенд во Хрватска, башка Кучешка Тенија, посебно Врчак, Тоше и Ареа за кои физички не можеле да постигнат. Значи дајте релевантен извор.

Башка за најкоментирана личност...најверојатно нема некој доволно платен за да коментира некоја друга славна личност...инаку би имало, и те како. Сепак ваљда не делуваме до толку... :)

Инаку и Сузан Бојл има одлична изведба со оглед на тоа што е пеач-аматер, но не би да стои на насловна :)
Уживајте

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Ок, дајте релевантен извор...извод од документација на Југотон...башка Југотон (и други) велат дека не може да се одреди точен тираж...башка според хрватски извори Тавитјан се најпродавани македонски бенд во Хрватска, башка Кучешка Тенија, посебно Врчак, Тоше и Ареа за кои физички не можеле да постигнат. Значи дајте релевантен извор.
Секогаш албумите биле едни од најпродаваните затоа што таа има публика од 7 до 77години, не е ограничена,како некои тин ѕвезди.Во 2000г. албумот Јас имам песна беше попродаван и од албумот на Тоше-Синот божји.
А она што велиш имало гужва некои организираат потпишување на албумите на нормално дека во таква ситуација ќе се створи гужва.
Инаку покрај во Југотон последните два албума и се продаваа и ширум државава во трафиките на време,по цена од 200ден.( за разлика од останатите кои ги продаваа по 100ден.).
Во проектот на Тавитјан учествува и Каролина,сепак малку ми смешно таа квалификација најпродаван македонски бренд,зашто не е продаден повеќе од 10000,а сепак има други мак.производи кои се далеку по продавани и попознати како брендови.Во Хрватска листата на албуми се класифицира според жанрот,така во рамките на етно музика се најпродавани(а да не заборавиме дека има многу хрватски еминентни изведувачи на истиов проект).

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Ок, дајте релевантен извор...извод од документација на Југотон...башка Југотон (и други) велат дека не може да се одреди точен тираж...башка според хрватски извори Тавитјан се најпродавани македонски бенд во Хрватска, башка Кучешка Тенија, посебно Врчак, Тоше и Ареа за кои физички не можеле да постигнат. Значи дајте релевантен извор
Pa ete, ti dade samata, prvoto sto go citirase ,ti rekoa samo da ne zemas dokazi od MMM,bidejki tie gi bojkotiraat site koi sorabotuvaat so Avolon:Area,Karolina(posebno)Kristina Arnaudova.Vo vestite kaj niv za albumot na Tavitijan bea navedeni site izveduvaci ,osven Karolina koja isto e del od toj proekt,posle od kaj niv prezemaat ostanatite nasi mediumi i vesnici ,im pustiv komentar nekolku pati deka namerno ja ispustaat Karolina komentarot ne mi go objavija ,a vo druga prilika mi se obratija velejki deka na nivniot sajt nema mesto za Karolina upotrebuvajki eden navredliv zbor nema potreba da go povtoruvam ,pa se zainteresirav koj toa go ureduva nivniot sajt osven bracniot par ,valjda e kako sto veli Dijamante onaa Valentina:tapp:
Eve pred da se skaraat so Avolon sto pisuvaa
http://www.mmm.com.mk/default.asp?ItemID=A53009A1E41CD345B2B16982FC2C4E1D

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Зборовите со кои ја опишуваа Каролина на нивниот поранешен форум беа вулгарни и со тоа го покажаа нивното ниво на култура. Од тогаш за мене не постои точност на било каков прилог објавен на МММ. Жената која има над 45-50 години и го води МММ преку цел ден се расправаше на нивниот форум со сите кои кажувавме новости за Каролина.
Другата новинарка е Валентина, алапача која стварно не знае да склопи две реченици и да направи добар текст и се дрзна еднаш да ја навреди Каролина. "Новинарката" е пример на алапача и затоа Каролина не смее да биде дел од нејзините натписи, ни по добро ни по лошо.

Втора работа за Lurtz: за никакви пари нема да пишувам нешто за Каролина по форумов. Можеби тоа така изгледа затоа што ретко некоја наша македонска пејачка има толку фанови и почитувачи на музиката која ја пее. Што се однесува до другите македонски пејачи моментално, немаат фанови повозрасни од 13-14 години.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.744
Поени од реакции
12.199
Но што правиме со Идивиди, утрински, вечер, сител, а1...и други сајтови каде голем број лоши мислења (и одредени информации кои се интересни за темава, но не ги постирам...можете таму да ги читате) за Каролина, не за нејзините гласовни можности, воглавно за односот кон луѓето, публиката, јавноста. Скоро сите коментари се насочени во тој правец, не е само ммм. Ете и доста коментари за нејзиниот однос кон македонците на евровизиската вечер -селска вечер- . Може да се занемари ммм, но другите? Како вели денибас, има ниво кое не и дозволува настап во наша емисија...но го премолчивте фактот што гостуваше кај Славеј Трифунов.

За жал за другите пеачи не си во право. Владо Јаневски на пример, неговата музика навистина е впечатлива и само од едно слушање останува во глава. И доста фанови се на моја возраст и постари. Впрочем, во темата "вашиот хит на денот", се постирани доста негови песни. Колку песни се постирани од Каролина? Впрочем и горните текстови и од други извори говорат доволно за популарноста на другите бендови и пеачи.

Каролина, без разлика на гласот, едноставно не е тоа што беше, посебно не Мега ѕвезда. Такво нешто во моментов за жал немаме.
Гледам дека сте упорни во нејзината одбрана уште од 2007, но со вашето негирање на јавниот збор и мислење, само покажувате дека не ве интересира што граѓаните мислат за неа и што фали кај неа...вие се слушате самите себеси. И седење од 2007, па макар бил и Тоше...не ми се верува дека е на чесен збор...сум крцнал доста години, сум видел дека ништо не е џабе, посебно кај Каролина и вакви теми. Ако не прајте будали ама со мерка малку.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Не спомнав дека темава е најкоментирана на форумот, туку најкоментирана тема за било која јавна личност. Кога веќе навлегуваме во длабоки дискусии, ве молам не правете вакви грешки.

Извор МММ? :pos2::pos2::pos2: Тоа кажува се, верувај.
Мажот и жената, луѓето кои го водат тој медиум заедно со една квази новинарка од Шпиц се единствените кои плукаат по Каролина откако Авалон престана соработка со нив. Доволно е да се прочита некој нивни текст за било што и ќе се сфати колкаво познавање имаат МММ и Шпицестата. Не го кажувам ова во нечија одбрана, ама треба да знаете за точноста на информациите од тие новинари.

Дарлинг, дискусија водиме, никој не се кара.
А што се однесува до песната ТИ МОЖЕШ, морам да кажам дека од сите омилени песни на Каролина, оваа ми е една од понеомилените:pos2: Во споредба со другите албуми, вториот албум ми е понеомилен. Личен вкус.
Мислам дека босанскиот пејач Дин ја препеа песнава на босански.
Нај коментирана е бе душо напатена ради тебе и неколкуте како тебе останативе само ти стегаат дупешки и се церат пред екран кога те читаат како се трескаш од земја по твојати куролинка упс каролинка де, жими све интересна си бе дете за сеир фаќање нама боње али ај мој совет дај најдиси живот вака не само што си интересна за сеир дури и за жалење си

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Владо го заборавив, точно. Се согласувам, песните му се легендарни. Но тој е друг фазон, не е познат на Балканот, не настапува во тие шоуа и не изненадува со новитети (пак ќе речам од типот на Плејбој, Македонско девојче, Пежо итн).
Што се однесува до другите македонски пејачи и бендови, популарни се за мала група, значи бендови кои пеат некомерцијална музика се популарни во мала група на луѓе. Каролина можеби не е најпопуларна постојано, зошто Џеј Џеј или Слаткар ќе извадат хит кој ќе трае месец дена, но Каролина е постојана во популарноста и во се друго што прави. Ниедна македонска пејачка досега не покажала таква постојаност и такво ниво на однесување.

А според мене, Каролина никогаш не извадила поголеми хитови од Крај и За година две (последнава година беа издадени), што значи и тоа паѓа во вода.

И точно, нивото не и дава да се појави во некои наши емисии каде се појавува секој. Шоуто на Славе е најпопуларно во Бугарија, затоа гостуваше таму. Шоуто на Ami G беше лани најпопуларно во Србија и затоа гостуваше таму.

А за коментарите... кажи ми една јавна личност која не е преплукана на интернет, било да се работи за пејач, пејачка, група, политичар, водител или водителка? Македонците не знаат да фалат, само критикуваат по интернет и Каролина не е имуна на тоа. Нормално, коментарите и на тие страни се поделени, но голем број на луѓе не прават ништо друго освен што критикуваат, од најмладо до најстаро. Владо е еден од ретките можеби кој не наидува на такви коментари затоа што човекот и не се појавува во медиумите воопшто.

dobropoznat,
почитувај го форумов. Во стил на Каролина, нема да паднам ниско и да ти реплицирам :vozbud:

Г

Господ

Гостин
Нај коментирана е бе душо напатена ради тебе и неколкуте како тебе останативе само ти стегаат дупешки и се церат пред екран кога те читаат како се трескаш од земја по твојати куролинка упс каролинка де, жими све интересна си бе дете за сеир фаќање нама боње али ај мој совет дај најдиси живот вака не само што си интересна за сеир дури и за жалење си
Позната е Каролина.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Владо го заборавив, точно. Се согласувам, песните му се легендарни. Но тој е друг фазон, не е познат на Балканот, не настапува во тие шоуа и не изненадува со новитети (пак ќе речам од типот на Плејбој, Македонско девојче, Пежо итн).
Што се однесува до другите македонски пејачи и бендови, популарни се за мала група, значи бендови кои пеат некомерцијална музика се популарни во мала група на луѓе. Каролина можеби не е најпопуларна постојано, зошто Џеј Џеј или Слаткар ќе извадат хит кој ќе трае месец дена, но Каролина е постојана во популарноста и во се друго што прави. Ниедна македонска пејачка досега не покажала таква постојаност и такво ниво на однесување.

А според мене, Каролина никогаш не извадила поголеми хитови од Крај и За година две (последнава година беа издадени), што значи и тоа паѓа во вода.

И точно, нивото не и дава да се појави во некои наши емисии каде се појавува секој. Шоуто на Славе е најпопуларно во Бугарија, затоа гостуваше таму. Шоуто на Ami G беше лани најпопуларно во Србија и затоа гостуваше таму.

А за коментарите... кажи ми една јавна личност која не е преплукана на интернет, било да се работи за пејач, пејачка, група, политичар, водител или водителка? Македонците не знаат да фалат, само критикуваат по интернет и Каролина не е имуна на тоа. Нормално, коментарите и на тие страни се поделени, но голем број на луѓе не прават ништо друго освен што критикуваат, од најмладо до најстаро. Владо е еден од ретките можеби кој не наидува на такви коментари затоа што човекот и не се појавува во медиумите воопшто.

dobropoznat,
почитувај го форумов. Во стил на Каролина, нема да паднам ниско и да ти реплицирам :vozbud:
ДИЈАМАНТЕ МЕ ЗАБОЛЕ МЕНЕ ....... за каролина и нејзиниот стил како и 99,9% од членовите на форумов а форумот си го поштуем али не ја поштуем КУРОЛИНКАТА .
ОВА У МОЈ СТИЛ
В
[/SIZE][/SIZE]
Цензурирано од Тончи.

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Но што правиме со Идивиди, утрински, вечер, сител, а1...и други сајтови каде голем број лоши мислења (и одредени информации кои се интересни за темава, но не ги постирам...можете таму да ги читате) за Каролина, не за нејзините гласовни можности, воглавно за односот кон луѓето, публиката, јавноста. Скоро сите коментари се насочени во тој правец, не е само ммм. Ете и доста коментари за нејзиниот однос кон македонците на евровизиската вечер -селска вечер- . Може да се занемари ммм, но другите? Како вели денибас, има ниво кое не и дозволува настап во наша емисија...но го премолчивте фактот што гостуваше кај Славеј Трифунов.

За жал за другите пеачи не си во право. Владо Јаневски на пример, неговата музика навистина е впечатлива и само од едно слушање останува во глава. И доста фанови се на моја возраст и постари. Впрочем, во темата "вашиот хит на денот", се постирани доста негови песни. Колку песни се постирани од Каролина? Впрочем и горните текстови и од други извори говорат доволно за популарноста на другите бендови и пеачи.

Каролина, без разлика на гласот, едноставно не е тоа што беше, посебно не Мега ѕвезда. Такво нешто во моментов за жал немаме.
Гледам дека сте упорни во нејзината одбрана уште од 2007, но со вашето негирање на јавниот збор и мислење, само покажувате дека не ве интересира што граѓаните мислат за неа и што фали кај неа...вие се слушате самите себеси. И седење од 2007, па макар бил и Тоше...не ми се верува дека е на чесен збор...сум крцнал доста години, сум видел дека ништо не е џабе, посебно кај Каролина и вакви теми. Ако не прајте будали ама со мерка малку.
Nemam namera da komentiram komentari za Karolina od strana na nekoi forumasi na razni sajtovi ,poveketo dadeni od lica pod 18 godini .Za evroviziskata zabava ,jas veruvam deka stvarno bila selska ,iako ne sum bila tamu,ima li nekoja emisija na MTV sto ne e selska,site velime deka MTV ima selski emisii,ako MTV ja organizirala evroviziskata vecer garant i taa bila selska,zosto da i zameram na Karolina za nesto sto i jas go mislam ,nejze ne i bilo neugodno samo tamu,nejze i bese neugodno i na VIP veliki brat, bidejki publikata bese selska ,sigurno i na mnogu drugi mesta i bilo neugodno,ali po 100 pat ke napomenam ona e profesionalec ,pa mora da pravi nekoi raboti koi nemaat vrska so peenje,a mora da gi izvrsuva bidejki se del od nejzinite profesionalni obvrski,nikoj ne pravi samo toa sto saka,nekoi raboti mora da gi srabotis (namerno upotreben zbor ) bidejki ti treba da gledas posiroko, big picture sto bi rekle Amerikancite.Ako gostuvala za tolku pari kaj Bugarot bravo i jas bi na nejzino mesto ,albumite spotovite treba da gi plaka od nesto,treba da si go prosiri pazarot ,mudar poteg od nejziniot tim ,taa dali sakala ili ne,ne e voopsto vazno ako e profesionalec za tie pari ke si go sraboti intervjuto.
Covekot za sebe ke najde iljada opravduvanja zosto ne uspeal ,zosto postapil kako sto postapil ,ama nikogas nema da mu go dade istoto pravo za opravduvanja na druga osoba, toa e vo negovata priroda.Postapkite,izjavite na drugi gi analizirame do detali,a za sebe gi cuvame site opravduvanja.Ne moze Karolina sekoja svoja postapka da ja opravduva pred site ,niti treba ,za svoite postapki i odluki e odgovorna samo pred sebe ,bidejki na krajot na kraistata onoj sto donesuva odluki toj sam ke si gi snosi posledicite ,vie sto kazuvate od strana kako treba sigurno nema da gi snosite posledicite
Boldiranoto ic ne ti go razbrav

Член од
28 март 2006
Мислења
17.744
Поени од реакции
12.199
ako MTV ja organizirala evroviziskata vecer garant i taa bila selska
Но што значи зборот -селска- . Да не заборавиме дека благодарение на МТВ, благодарение на нас обврзниците таа (и другите) отиде на државен трошок, да ја претставува Македонија при што (како самите спомнавте) го искористила тој момент да организира/договори свои настапи вон Македонија. Не може да ја сметаш раката што те нахранила за селска/испод ниво...сепак парите не и биле испод ниво и селски :)
Велат дека не треба да се плука на стариот бунар...таа со многу свои постапки или изјави го прави токму спротивното. Кога тоа го чини некому (без разлика дали просекот години е 18 или повеќе -сите тие се сегашни и идни потенцијални и тековни можни муштерии), дали очекува респект, невреѓање и добар однос од истите? Епа тоа и го добива - нула толеранција од јавноста.

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Секогаш албумите биле едни од најпродаваните затоа што таа има публика од 7 до 77години, не е ограничена,како некои тин ѕвезди.Во 2000г. албумот Јас имам песна беше попродаван и од албумот на Тоше-Синот божји.
Тоа зборуваме за онаа иста куќа со која Тоше ја раскина соработката, веднаш после издавањето на тој албум?? Онаа куќа што за неколку години што го имаше не успеа да го промовира достојно?? После овој коментар, не ме ни чуди зошто.

Каролина, се надевам дека читаш (или барем ти пренесуваат), ама ПР тимот што стои позади тебе е КАТАСТРОФА!

Џабе лафиме Луртз, ушите им се полни само со нивните говори. Сите коментари (освен оние кои ја величаат и фалат) од нивна страна се априори обоени за негативни. Ниту ги интересира, ниту сакаат да го слушнат јавно мислење. Според она како се поставени на темава постојано, за нив е важно да се блаботи и да се збори, било што, небитно, само да се има во устата нивниот пулен. И после ќе биде озборувачи, душебрижници, лаат кучињата бла, бла...

И на сето тоа уште и нас, публиката, се обидуваат да не` прават будали. Спомнав еднаш погоре, ама никој не ми одговори, ќе се навратам пак. Зошто за спотот на "Заборави", за голите девојки во позадина Каролина изјави дека немала поим дека се тие позади неа?? Таа изјава е третирање на публиката како малоумна, како ние да сме слепи и мутави.

И уште нешто. Ниту ме интересира, ниту се замарам со нејзиниот приватен живот. Ова го кажувам однапред за да не добијам некој малограѓански коментар. Само изложувам факт. Конкретно, за онаа "афера" што ја имаше со Хрватот. Колку месеци лажеше? Да, точно дека ништо не изјави по тој повод, меѓутоа од авион се гледаше дека лажгата беше однапред наместена, таа само уживаше во истата.

Публиката не е мутава, тоа нека ви стане јасно, и не се однесувајте кон истата како да е глупава багра. Без разлика дали ја сакаат или не. Она што го направи, и што остави (или ја советувавте да остави) лагата да си тече толку месеци низ весниците, па уште и тука постиравте текстови за да ја подгреете, е во најмала рака дволично и подло. И таквиот ваш однос предизвикува лош имиџ. Или ако сакате остава лош метален вкус во устата, кој после ниту најдобриот албум не може да го избрише.

Има разлика помеѓу слатко закачање со публиката и надмено однесување кон публиката. Жал ми е, меѓутоа од неа досега немаме слушнато ниту едно искрено и чесно "Ви благодарам".

И не е само кон публиката, од вашите коментари и кон другите музичари се гледа препотентност и арогантност. Понекогаш дури и презир. А знаете, има добри момци и девојки на естрадата, без разлика што вам тоа не ве бендисува. Па погледнете што пишувате, само нашата е најбоља, сите други имаат двајца без тројца фанови, и тоа по 13-14 години. Се` тоа се враќа на овој или оној начин.

А она за тиражот што го спомнавте ми е просто кажано - неверно. Можно е само ако се делеле гратис дискови - купиш еден, добиеш три.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.744
Поени од реакции
12.199
Џабе лафиме Луртз, ушите им се полни само со нивните говори. Сите коментари (освен оние кои ја величаат и фалат) од нивна страна се априори обоени за негативни. Ниту ги интересира, ниту сакаат да го слушнат јавно мислење. Според она како се поставени на темава постојано, за нив е важно да се блаботи и да се збори, било што, небитно, само да се има во устата нивниот пулен. И после ќе биде озборувачи, душебрижници, лаат кучињата бла, бла...

И на сето тоа уште и нас, публиката, се обидуваат да не` прават будали. Спомнав еднаш погоре, ама никој не ми одговори, ќе се навратам пак. Зошто за спотот на "Заборави", за голите девојки во позадина Каролина изјави дека немала поим дека се тие позади неа?? Таа изјава е третирање на публиката како малоумна, како ние да сме слепи и мутави.
Знам дека е џабе, дури доколку си малку поупорен во излагањето на вистината, не се бираат квалитетни квалификации...до дното.
Откако едно лице ќе се пробие и стане јавна личност, правило е дека приватност во конкретен смисол не ни постои (а познато е дека честопати одредени личности сами изложуваат фрагменти од својот приватен живот во јавност -со цел одржување на популарноста и профит).

Сепак, ќе си спомнам на зборовите на еден добар форумџија -нека работат како што сметаат дека е најдобро, ок...доколку човек треба да ја/ги пофали, ако е тоа целта, ок...се во интерес на прекин на лупингот
Do
Loop Until 0

Ако ви се задоволни сите сетила од ваков начин на согласност и пофалба, ок :)

Само едно сфатете и измеморирајте го-Дијаманте, Караманот, денибас, таа самата и нејзиниот тим се целосно одговорни за било каква реакција во јавноста...никој друг. Мене не ми се Каролина или денибас виновни ако ме казнат на работа или ако се лизнам на снег...ваљда ќе ме разберете пошто муабетот (гледам и наназад кога се откажав ради мир во куќа) постојано се врти во круг додека не се заморат (и прекинат) форумџиите кои имаат негативни забелешки за госпоѓица Каролина.

А се што требаше да направи е да извадеше повеќе песни кои и после икс икс години се врзмаат низ главите на многу генерации -Бато, Обои ме...Црно тиквешко, Чаирска, евергрин, некогаш и негде -од овие не можам да се "одвојам" во умот и кога би сакал.

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Но што значи зборот -селска- . Да не заборавиме дека благодарение на МТВ, благодарение на нас обврзниците таа (и другите) отиде на државен трошок, да ја претставува Македонија при што (како самите спомнавте) го искористила тој момент да организира/договори свои настапи вон Македонија. Не може да ја сметаш раката што те нахранила за селска/испод ниво...сепак парите не и биле испод ниво и селски :)
Велат дека не треба да се плука на стариот бунар...таа со многу свои постапки или изјави го прави токму спротивното. Кога тоа го чини некому (без разлика дали просекот години е 18 или повеќе -сите тие се сегашни и идни потенцијални и тековни можни муштерии), дали очекува респект, невреѓање и добар однос од истите? Епа тоа и го добива - нула толеранција од јавноста.
Imajki v predvid deka samo koga ona otide nemase placenje pred i posle nejzinoto odenje ,mozda nejziniot tim platil, tesko mi se veruva imajki v predvid deka sekoja godina prestavnicite kukaat deka MTV nisto pari ne dava ,pa nemaat ni za garderoba nitu za nesto drugo,MTV samo za nejze da platilo se ,MTV za nisto ne plaka,MTV samo organizira kolku sto moze i rekov selska ne kako zamerka, tuku kako fakt koj nie poznat na site.
Vie uporno odbivate da ni kazete koi se tie postapki ,izjavi poradi sto taa gi zasluzila tie komentari od razno razni komentatori,koi se ne zboruvajte generalno, konkretno kazete,primer molam.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Nemam namera da komentiram komentari za Karolina od strana na nekoi forumasi na razni sajtovi ,poveketo dadeni od lica pod 18 godini .Za evroviziskata zabava ,jas veruvam deka stvarno bila selska ,iako ne sum bila tamu,ima li nekoja emisija na MTV sto ne e selska,site velime deka MTV ima selski emisii,ako MTV ja organizirala evroviziskata vecer garant i taa bila selska,zosto da i zameram na Karolina za nesto sto i jas go mislam ,nejze ne i bilo neugodno samo tamu,nejze i bese neugodno i na VIP veliki brat, bidejki publikata bese selska ,sigurno i na mnogu drugi mesta i bilo neugodno,ali po 100 pat ke napomenam ona e profesionalec ,pa mora da pravi nekoi raboti koi nemaat vrska so peenje,a mora da gi izvrsuva bidejki se del od nejzinite profesionalni obvrski,nikoj ne pravi samo toa sto saka,nekoi raboti mora da gi srabotis (namerno upotreben zbor ) bidejki ti treba da gledas posiroko, big picture sto bi rekle Amerikancite.Ako gostuvala za tolku pari kaj Bugarot bravo i jas bi na nejzino mesto ,albumite spotovite treba da gi plaka od nesto,treba da si go prosiri pazarot ,mudar poteg od nejziniot tim ,taa dali sakala ili ne,ne e voopsto vazno ako e profesionalec za tie pari ke si go sraboti intervjuto.
Covekot za sebe ke najde iljada opravduvanja zosto ne uspeal ,zosto postapil kako sto postapil ,ama nikogas nema da mu go dade istoto pravo za opravduvanja na druga osoba, toa e vo negovata priroda.Postapkite,izjavite na drugi gi analizirame do detali,a za sebe gi cuvame site opravduvanja.Ne moze Karolina sekoja svoja postapka da ja opravduva pred site ,niti treba ,za svoite postapki i odluki e odgovorna samo pred sebe ,bidejki na krajot na kraistata onoj sto donesuva odluki toj sam ke si gi snosi posledicite ,vie sto kazuvate od strana kako treba sigurno nema da gi snosite posledicite
Boldiranoto ic ne ti go razbrav
Каролина не е професионалец, она е ископлексирана била селска македонската вечер како она демек е свилена мома, и што ако тебе не ти е угодно на работа нема да одиш на работа, професионалец е човек кој работи за пари, во случајот Каролина, без разлика дали ќе пее во некоја биртија во некое запустено струмичко село, ако и платат ќе оди и големите светски пејачи пејат на свадби, ама си имаат голема цена и нема да одбијат, демек селско е на свадба да се пее. Курвински е и да се појави во Playboy па зошто се појавила???? затоа што добро плаќаат. А во Финска она е во претставува една држава, и треба да си ја одигра таа улога како што треба, бидејќи јас незнам зошто и во почетокот се пријавила, кога знаеш нешто какво ќе биде треба да си спремен да ги носиш со тоа било тоа да е селско или не.

Таквите како Каролајна се опишуваат со една мисла
Девојката може да избега од селото, ама селото не може од девојката.
Дали некогаш сте биле дел од некои македонски/интернационални вечери??? Нема ништо селско тука тоа ние е традиција, под дефиниција селјак е ситна душа човек кој сака да те заебе што викаат за еден сакас.

--- надополнето ---

Imajki v predvid deka samo koga ona otide nemase placenje pred i posle nejzinoto odenje ,mozda nejziniot tim platil, tesko mi se veruva imajki v predvid deka sekoja godina prestavnicite kukaat deka MTV nisto pari ne dava ,pa nemaat ni za garderoba nitu za nesto drugo,MTV samo za nejze da platilo se ,MTV za nisto ne plaka,MTV samo organizira kolku sto moze i rekov selska ne kako zamerka, tuku kako fakt koj nie poznat na site.
Vie uporno odbivate da ni kazete koi se tie postapki ,izjavi poradi sto taa gi zasluzila tie komentari od razno razni komentatori,koi se ne zboruvajte generalno, konkretno kazete,primer molam.
Ако ги знае состојбите зошто воопшто и на почеток се пријавува за учество, знае дека е исто секоја година дека пари никој не дава (ова и врапчињата го знаат) и пак се пријавуваат, ако знаеш дека базенот е празен зошто скокаш од втори спрат, или забавно е додека леташ изгледа

Kajgana Shop

На врв Bottom