Каролина Гочева во "Пеј с мен"

Член од
23 декември 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
Каролина Гочева ште участва в новото предаване на Слави Трифонов - "Пеј с мен". В него нјаколко известни музикални изп'лнителја ште си партнират с аматьори избрани от предварителен кастинг, којто напомнја на "Music Idol". Награднијат фонд е нај-големијат даван нјакога в телевизионно предаване в Б'лгарија - 500 000лв. Освен Каролина Гочева в предаването ште участват оште звездите Десислава, Лјубо от "ТЕ", Тони Димитрова, Софи Маринова, Кали, Наско от "БТР", Маргарита Хранова, Камелија Тодорова, Орхан Мурад и Миро от "Каризма" .
Успех на Каролина

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.660
Поени од реакции
48.741
Што е ова бе Јавор објасни

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Успех на Каролина?

Хм, се чудам како паднала на толку ниско ниво....

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
Не можах да го гледам - все пак Music Idol е по-интересен. Не мога да разбера тази практика, конкурираштите се б'лгарски телевизии да изл'чват нај-добрите си предаванија по едно и с'што време.
Предполагам че тези дни по YouTube и Vbox7 ште се појавјат записи от предаванијата.
Между другото, един страничен в'прос - хвашта ли се нјак'де в Македонија сигнала на нјакоја б'лгарска телевизија - Канал1, bTV или Nova? Предполагам че ако се хвашта, то това веројатно е в Струмица.
А е хубаво че Каролина ште ни радва в близките месеци - не познавам песните и, но знам че е радост за окото.
Успех!:smir:

S

StormRage

Гостин
абе у 3 Пи*** Ма*** да фатиш... ако сакаш пиши на македонски ако не чисти се од овде племето твое бугарско

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Музиката не познава граници.

Тоа е нејзино право каде сака може да оди.

Но вие татарите правите големи драми од еден настап на Македонска ѕвезда во бугарија.

Па изгледа е време Македонските пеачки да ги научат нешто вашите.

Доста фалсификувате музика компонирајте нешто ваше.

Оф леле јас заборавив дека вие сте светски фалсификатори.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Јеј, време беше да ја пратат во Бугарија.
Се надевам дека од таму, ќе се врати како комплетен/целосен производ, спремен за извоз во ЕУ.

Секако, под тоа се подразбира ставање на силикони и зголемување на тежината.

АнорексичнаНиЕдна.

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Ја жалам неа и умот пилешки што го носи во главата.Мене ми е срам кога на тв ке кажи дека е од Битола па уште гордост му било,пуфла една смрдена го страми нај патриотскиот град во Македонија.
Лани пееше на српски оваа година на бугарски а следната може и на грчки.Како не се најде еден паметен на пасошот да му стави печат Persona Non Grata па нека си остане таму кај што си го продава га.от.

Член од
27 февруари 2008
Мислења
17
Поени од реакции
1
Karolina e edna od 12 sudii vo programata. Sudiite se popularni pejachi/ki od Bulgaria (pa i Karolina od Mk) i tie ke birat so koj ot amaterite koishto se se javili na kasting da peat. Taa dvojka -- profesionalec + amater koja specheli ke si odi doma so 250 000 evra. Toa e shouto.

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
нека иде кај слави трифунов - човекот кој не пропушта прилика да ни ја испљука државата и нацијата. мрш

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
ејјј шо и текнало на оваа пак....
у најглупата емисија и бодител да оде на госте ц ц ц ц свашта...
Ама кога ке се замислиш пак па тоа бугарите и немат пеачи па морат од СТРАНСТВО помош да барат....странски инвестиции...парички за Каролина...само да не им текне да речат дека и ново компонираните македонски песни станале бугарски....да му се невиди на тоа Трфунов и со тоа наочарите шо ги има и со таа болеста шо ја има...

Член од
27 февруари 2008
Мислења
17
Поени од реакции
1
Nejzinoto predstavuvane:

ove lugje mnogu ste frustrirani site; ostajte devojceto da odi i da pravi sho saka vo BG, vo SRB, vo HR...taa e pejacka, chovek na umetnosta ne politicharka! Muzika nema granici...voopste vo shotuto ta ja predstavuvat kako Karolina od Makedonia i ona sebe se se predstavuva kako Makedonka...Odnovo, taa e pejacka a toa show. Vie Makedonzite ste dosta indoktrinurane u Jugoslavia se vidi, pa se so bulgarsko klepate...pu mama mu mrsna i srpsko-komunisticka propaganda!

P.S. Pa Tose togash, lesna mu prst, treba da e bil Srbo-hrvatski pejach, so toj 80% na srpski i hrbvatski peeshe?

Kajgana Shop

На врв Bottom