Каролина Гочева во "Пеј с мен"

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
А, ето кој ште ми отговори на прашанието.
Струмикс, хваштате ли в Струмица нјакоја б'лгарска програма?

А Каролина ште има само полза от участието си в "Пеј с мен".
А зашто не и Македонија. Представете си че догодина Каролина пее пак на Евровизија. С популјарността којато неизбежно ште придобие в Б'лгарија, 12-те точки за Македонија са гарантирани /не че и сега нјамате нашата подкрепа/.

S

StormRage

Гостин
абе упм шо популарност ќе стекнит во бугарија... само ќе се добрукат

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
абе упм шо популарност ќе стекнит во бугарија... само ќе се добрукат
А ти претпоставувам одвај го чекаш тоа нели?

Значи еј,само да се плука.Нејзино право бе ако сака да ја прошири кариерата.Дали ќе успее или не,тоа е друга работа.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.988
Добро Каролина не е бивша девојка само на тој што не и побарал....и на мене:bilokojzbot:

Сега не знам што е ова Шоу “пеисмен’ али добро ке дојде на нејзината малтене мртва кариера да ги лаже и да им шитка фори на немузикалните “либудибудаучовци’’
Значи успехи за Кролина и за шоуто во целост и да видиме повеќе кенлиња и пекарски верзии од Мајкл Џексон

N

n/a

Гостин
Добро Каролина не е бивша девојка само на тој што не и побарал....и на мене:bilokojzbot:
Steta...u.p.m. :toe:

Ela zaedno ke si peeme:
Зајди, зајди јасно сонце,
зајди помрачи се,
и ти јасна ле месечино,
бегај удави се.

Црнеј горо, црнеј сестро,
двата да црнејме,
ти за твојте лисја ле горо,
јас за мојта младост.

Твојте лисја горо сестро,
пак ќе ти се вратат,
а мојата младост ле горо,
нема да се врати.
:vozbud::vozbud::vozbud:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.988
Па убавица е не е како вашите силиконски татарки што појма немаат од пеење.
Станко не греши душа брату има во БГ нешто што се вика Анелија и за еден вечер со неа сум спремен да дадам до 3 години ефективно живеење:bil:
+ нема пластика на неа а конкретно за Каролина во секој поглед е “плазма телевизор’’sd
јас како “античкембар’ си терам со песната “и да му ја понудат Каролина Гочева’

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Каква си е таква си е наша си е.

Ич не ми е ни гајле со кој идела, на кој му дала на кој не.

Таа, каде и да оди, ја претставува Македонија, и тоа ми е доволно.

Она што ме нервира кај темава е што „еве вижте Карулина пее при нас“, а тоа не е ништо несекојдневно...и Дуле и Коки пееле во Бугарија, и Благица Павловска, и ред други пеачи, но истите тие пеат и во Србија, и во Хрватска, и во Црна Гора, и во Босна...интерконтинентално исто така, па не отвора некој цела тема демек „Karolina Goceva fue en España y cantar en el festival" ...ако ме сфаќате што сакам да кажам...

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Не изгледа доволно ко Бугарка. Сега за сега задоволува критериум курва. Но каде е силиконот? Нападната шминка? Невкусот? =( Дури и песните и се слушливи.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
А, ето кој ште ми отговори на прашанието.
Струмикс, хваштате ли в Струмица нјакоја б'лгарска програма?

А Каролина ште има само полза от участието си в "Пеј с мен".
А зашто не и Македонија. Представете си че догодина Каролина пее пак на Евровизија. С популјарността којато неизбежно ште придобие в Б'лгарија, 12-те точки за Македонија са гарантирани /не че и сега нјамате нашата подкрепа/.
На кабловската ги даваат оние аграрните Планета и такви слични, вкупно 2-3, и bTV.
А она "Пеј с мен", нешто како дебилните „Идол“ и слични такви шунд глупости ли е?

Kajgana Shop

На врв Bottom