Каракачанов: Во Бугарија нема место за Македонците

S

Shaman

Гостин
тешка трагедија е што голем дел од војниците кои само носеле бугарска униформа се всушност македонци
кои го дале животот за македонија. исто како што имало и во српската и во грчката војска.

кога ќе ми текне дека свињи како каракачанов ги користат за провокации,
ми иде да ги откопам и да им ги фрлам преку граница.
ама кога ќе ми текне дека огромен број од тие што САМО НОСЕЛЕ бугарска униформа,
се наши браќа..... срце ми се кине.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Точно истото си помисли и едно црковно лице,а после демантираше.

S

Shaman

Гостин
јас знам да правам и правам разлика помеѓу тој што ги издавал наредбите и со каква намера ги издавал и помеѓу обичните војници (многу од нив македонци) кои ги извршувале наредбите.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
јас знам да правам и правам разлика помеѓу тој што ги издавал наредбите и со каква намера ги издавал и помеѓу обичните војници (многу од нив македонци) кои ги извршувале наредбите.
Згрешија што ги викнаат Бугарите кога ги правеа грбовите. Немаат тие што да бараат на таков настан. Со нивното присуство само прават проблеми. Идиотски е да се гледаат Бугарски Преставници на Гробови на Македонци.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Абе от Трн или Тутракан... баш македонци... не сум чул да има.
село Беранци преди неколко недели.
http://www.aba.government.bg/?show=38&nid=642
Прилеп
http://www.boiniznamena.com/picsbig/4a6082d3f8bf572c57c1100f14d4af24.jpg

Згрешија што ги викнаат Бугарите кога ги правеа грбовите. Немаат тие што да бараат на таков настан. Со нивното присуство само прават проблеми. Идиотски е да се гледаат Бугарски Преставници на Гробови на Македонци.
Абе има што да барат определено.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
И после зошто не ве сакам. :toe:

Треба да се знае дека тоа се гробови на етнички Македонци а не на етнички Бугари.

Член од
12 септември 2008
Мислења
271
Поени од реакции
42
neznam zoshto ushte se zamarate so bolvarite i im replicirate.prestanete da bidete prichina zoshto se seushte na platen spisok.ti i da gi zatrupash so fakti i dokazi tie pak ke si ja svirat nivnata posrana pesna. ednostavno ignorirajte gi.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
тешка трагедија е што голем дел од војниците кои само носеле бугарска униформа се всушност македонци
кои го дале животот за македонија. исто како што имало и во српската и во грчката војска.

кога ќе ми текне дека свињи како каракачанов ги користат за провокации,
ми иде да ги откопам и да им ги фрлам преку граница.
ама кога ќе ми текне дека огромен број од тие што САМО НОСЕЛЕ бугарска униформа,
се наши браќа..... срце ми се кине.
Свака част на тие што носеле Српска униформа. Доживотен респекат имаат од мене.
И јас сум носел униформа на Македонска војска и уопште немам намера да плачам ко пичкетина. 9 месеца мирно на Македонска химна и знаме. Сум се наметнал у четата дека сум Српски националиста, сум бил верен другар на војници од Пласница, Дебар, Кичево, Драчево и остала Македонија и сме се поштуеле.

S

Shaman

Гостин
Свака част на тие што носеле Српска униформа. Доживотен респекат имаат од мене.
И јас сум носел униформа на Македонска војска и уопште немам намера да плачам ко пичкетина. 9 месеца мирно на Македонска химна и знаме. Сум се наметнал у четата дека сум Српски националиста, сум бил верен другар на војници од Пласница, Дебар, Кичево, Драчево и остала Македонија и сме се поштуеле.
тебе насилно те мобилизираа?
(не дека сите што носеле српски, бугарски или грчки униформи биле насилно мобилизирани)
ова само еден пример.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
тебе насилно те мобилизираа?
(не дека сите што носеле српски, бугарски или грчки униформи биле насилно мобилизирани)
ова само еден пример.

Па ми стигна покана, и ко секој Србин нормалне е да се јавиш. У споротивно кај нас Србите за оние кој неќат да служат војска важи дека се најголеми гомна и не заслужуваат респекат.

Ти кај служеше војска ?

--- надополнето ---

утре да ме викнат одма идам

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Кај нас викаат сите србомани и бугарофили се смрдливи гнаси и не го гадете форумот

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Неможеш да ги изолираш Србите/Србоманите. Доминираат.
Ма помножени со нула сте и вие и татарите,да ти се серам во потписот и клипчињата моравско селски што ги постираш

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Милојко ако имаш еден од родителите да е Србин во ред е да ја сакаш Србија но треба да го почитуваш и овој Македонски народ и Македонска земја бидејки таа ти дава храна и вода од која живееш.

Kajgana Shop

На врв Bottom