Crnogorec ne mozhe da te prochita od prva, no mene si mi sovrsheno jasen i znam deka ne treba da se troshi vreme na tebe (bez ralzika pod koj nick se pojavuvash)!Franc напиша:Јас сум еден од словенските македонци, кој, како тебе, се родил и доста години живееше во Македонија. ........... Затоа, јас, од моето искуство би рекол дека србите се поголеми непријатели на македонија од бугарите и албанците.
А зошто да реагираат? Па бугарите баш затоа си гризнуваат од гз зошто ги множиме со нула, тоа е тоа што ги нервира нив.Кај спијат македонците? Нашиве за надворешни работие, иванов?
Определено не изкопаваме чужди военни гробишта.Сироти татари, они како да не го прават истото... Абе татари, само за рекет по автопат ве бива...
Да де, плукате по македонци, провоцирате, а потоа плачете и викате како бугарска курва во Несебар на плажа... Лајнари! Не го оправдувам откопувањето на гробовиве, но и тие се "направени" само за да провоцирате, таков народ сте вие, татарски...Определено не изкопаваме чужди военни гробишта.