Каракачанов: Во Бугарија нема место за Македонците

Член од
11 декември 2005
Мислења
314
Поени од реакции
1
izvini brat u pravo si, zaboraviv na toj moment deka i makedoncite vo svojata zemja se okupirani i nemaat nikakvi prava. potpolno si u pravo i izvini za propustot

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.588
Franc напиша:
Јас сум еден од словенските македонци, кој, како тебе, се родил и доста години живееше во Македонија. ........... Затоа, јас, од моето искуство би рекол дека србите се поголеми непријатели на македонија од бугарите и албанците.
Crnogorec ne mozhe da te prochita od prva, no mene si mi sovrsheno jasen i znam deka ne treba da se troshi vreme na tebe (bez ralzika pod koj nick se pojavuvash)!

Celata oblanda protiv Jugoslavija e izgovor za tezite na "slovenskiot" Makedonec "Franc": ednite makedonski "dushegrizhnici" (Bugarite i Albancite) bile podobri od drugite (Srbite ili Grcrite).

Glup ili neinteligenten, vrat ili shija.

Член од
1 февруари 2006
Мислења
380
Поени од реакции
17
dzabe jadete govna koga vecer site ke odite na srbska , bugarska i neznam ti kakvo sranje muzika i ke se derete na cel glas
da vi ova ona.......

Член од
27 јуни 2006
Мислења
40
Поени од реакции
1
Kolku nema da otidam na srpsko ili bugarsko ne deka se srpski ili bugarski tuku deka ne cini muzikata . Turbofolk BJAAAAk

Член од
1 февруари 2006
Мислења
380
Поени од реакции
17
a so ne go banirate toj so sere za makedoncite...toj bugarot a?

Член од
29 јуни 2006
Мислења
2
Поени од реакции
0
Напишано од Misirkov
Site "Bugari" koi pishuvaat za da ja podgrevaat atmosferata megju Makedoncite i Bugarite (za lichen interes), treba da znaat deka im go merime kazhanoto:

Tolku od mene na "temava".

Мисирине, за такви како тебе може са се каже само едно : ништо не е заборавено, ништо е простено.
Taкви како тебе создават омраза мегу Македонци и Бугари, за не си загубат заплатите и службите.

Ти го мери казаното колку сакаш аку добре ти плакьат за това се уште од бившата УДБА. Това е бита кауза.

Член од
11 декември 2005
Мислења
314
Поени од реакции
1
bugarite ja pravat omarazata pomegu makedoncite i bugarite so nivnoto jadenje gomna

Член од
3 февруари 2007
Мислења
39
Поени од реакции
0
Abe drvo edno....

Бугари, имате ли вие нешто во тоа зелките бе, и дали знаете што зборувате!!???

Па во цела некогашна Југославија да направиш референдум - 80% ќе признаат дека тогаш било поарно!!! Тогаш бевме дизниленд за пола Европска Унија, а за Бугарија, Албанија и слични - бевме научна фантастика!!! Абе тие уште се ебаваат за мастики и најлон чорапи, тие се курвинска нација....

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Каракачанова измишљотина - или пак има вистина(мада ја не верувам)
Штипјани поарно знаат , па нек кажат
Македонци ги раскопуваат гробовите на б'лгарските офицери во Ново село-Штипско
Од ВМРО каракачановска -побарале од министрите Анју Ангелов, Николај Младенов и Божидар Димитров брзо да се побара информација од македонските власти и да се превземат неопходни дејствија за обнова на гробовите и спомениците

http://frognews.bg/news_28880/Makedontsi_razkopavat_grobove_na_balgarski_ofitseri/

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Ако това е вистина,ми е интересно како ке се правдат сторителите... имаше един коjто наjaвуваше преди изравjaне на коските на воjниците и това беше владика,пази. Днес неколко информациони служби известуват за това.
http://society.actualno.com/news_324219.html
http://news.ibox.bg/news/id_2053202951
Ако това навистина е факт,очекувам да стане мегудржавен скандал.

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Кај спијат македонците? Нашиве за надворешни работие, иванов?

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Кај спијат македонците? Нашиве за надворешни работие, иванов?
А зошто да реагираат? Па бугарите баш затоа си гризнуваат од гз зошто ги множиме со нула, тоа е тоа што ги нервира нив.
Значи од цела тема, постот на мисирков со фак-о-метарот е најдобрата работа што можеме да им ја правиме на блгарчета.

П

Паспарту

Гостин
Сироти татари, они како да не го прават истото... Абе татари, само за рекет по автопат ве бива...

П

Паспарту

Гостин
Определено не изкопаваме чужди военни гробишта.
Да де, плукате по македонци, провоцирате, а потоа плачете и викате како бугарска курва во Несебар на плажа... Лајнари! Не го оправдувам откопувањето на гробовиве, но и тие се "направени" само за да провоцирате, таков народ сте вие, татарски...

Kajgana Shop

На врв Bottom